Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

ASUS P535 - fotky displaye - žádost

Heky2_ce4you (14)|22.2.2008 18:32
Tak já se ještě vrátím k té baterce. Kupoval jsem ji u Sunnysoftu. PDA mi nehlásilo nízký stav baterie. Zjistil jsem, že je to proto, že vypíná už při 23% a nízký stav se hlásí až od 20%. Zavolal jsem do Sunnysoftu, dohodli jsme se na tom, že je to proto, že baterka má vysoký vnitřní odpor. Podle reakce prodávajícího bych řekl, že to nebylo poprvé a už věděl o co jde.Nicméně baterku jsem vyreklamoval a ta nová, co mi poslali mi už asi půl roku chodí v pohodě. Když to tady tak čtu, tak jsem měl možná štěstí.
neznalek_ce4you (5)|24.2.2008 11:58
Zdar chlapi.Sedim tu nad diskuzi uz 3h a nenachazim odpoved.Presel z Varia na P535 WM6 vse v pohode akorat nemohu nastavit zvuk pripomenuti z kalendare a nove prichozi sms.Prichozi hovor normalne zvoni,ale kalendar a sms mlci a to i kdyz zmenim zvuk pro kalendar a sms.Jeste jeden dotaz dobijimli P535 v aute tak za dve hodiny se mi to nabije o 5% jake s nabijenim mate zkusenosti Vy?Dekuji moc za za pomoc zoufalci :)
Lutri_ce4you (143)|24.2.2008 16:13
Ahoj Neználku :) Nevím, zda jsi již na to nepřišel, ale musíš jít přes nabídku start do nastavení, pak osobní, zvuky a upozornění, dole na liště přepneš na upozornění a pak si v "událost" přes roletku vybereš k čemu jaký zvuk chceš. Snad jsem to napsal srozumitelně :) Jinak zvuky pro SMS a Kalendář jsou umístěný v zařízení ve složce Windows a ve formátu "wav" a zvonění pro telefon jsou ve Windows/Rings a ve formátu "wma" :cool:
S tou nabiječkou je to divné, pokud máš originál, asi je někde problém, protože jinak nabijí celkem rychle :(
neznalek_ce4you (5)|24.2.2008 16:43
Lutri díky moc za radu,ale todle jsem už zkoušel a vážně nic.Je mi divní že to nevunguje jen u tedle udalostí.Jinak chybové upozornění vydává zvuk,příchozí hovor zvoní,budík taky.S dobíjením zkusím vyměnit nabiječku za jinou.


Tak jsem na to přišel a mlátím se do hlavy nemel jsem v nastaveni zvuky zaškrtnuto programy-oznámení a připomenutí.Tet ještě vyřešit nabíjení a je mašinka OK :D
Rekja_ce4you (19)|24.2.2008 20:01
Pro někoho možná hloupá otázka : "jak zajistit aby se nově instalované aplikace ukládaly na pam. kartu a ne do paměti přístroje?".
Instalační soubory cab se totiž na cestu pro uložení (jak jsem zjistil) neptají. Proč zahlcovat paměť přístroje když mám na kartě hromadu místa. Díky
Marcel00_ce4you (73)|24.2.2008 21:43
Hm... ja instalujem s .cab-ov a vzdy sa ma opyta kam nainstalovat. Zvolim kartu a je to... Mimochodom vidi tvoja P535 pamatovu kartu co mas ?
Rekja_ce4you (19)|24.2.2008 21:52
jo všechno v pohodě - karta je funkční,je vidět a po té co jsem upravil registry proti zamrzání absolutně bez problémů. Dnes zkouším SPB Shell. Cab soubor jsem pomocí BT přenosu uložil na kartu a spustil. Ale dotaz na místo kam má program nainstalovat nebyl. Zkusím to odinstalovat a znovu. Možná dělám něco špatně (jen nevím co...) ale nemá to logiku.
Marcel00_ce4you (73)|24.2.2008 21:57
Tak to ti uz skor poradia ti co maju takuto utilitu ci mali obdobny problem... Ak ti to pri inych aplikaciach pri instalovani taketo problemy nerobi tak bude problem len v tom SPB...
Rekja_ce4you (19)|24.2.2008 22:00
možný je všechno - ikdyž to stahuju přímo od výrobce (testovací s omezenou platností) tak by to snad mělo být ok. Zkusím to přeinstalovat.
Abrandecky_ce4you (102)|25.2.2008 07:19
Jak by mělo fungovat přijímání pošty v Asusu? Když mám nastaveno "kontrolovat za poslední 3 dny", tak mi to přijme poštu za poslední 3 dny, ale starší maily ve složce "doručené" mi to smaže! Takto mi to dělá s posledním firmwarem a podle mě by tam staré maily měly zůstat! Předtím mi tam staré maily zůstávaly, měl jsem tam také WM6 a ROM 4.7.1.7 ale nevím, jestli první nebo druhé vydání. Rád bych se k němu vrátil, protože v té poslední ROM je víc chyb než v té původní, ale není nidke je stažení.
Má někdo V4.7.1.7. první a druhé vydání?
Lutri_ce4you (143)|25.2.2008 08:53
Rekja: Asi už jsi na to přišel, ale... soft SPB Shell se musí instalovat do zařízení, a proto není jiná volba. Jinak nevím co máš za stroj / předpokládám, že P535 / ale já mám většinu softu nainstalovaných v zařízení, protože makají rychleji a spolehlivěji a paměti mi tam pořád zůstává spousta :) Samozřejmě aplikace na fotky, jízdní řády,navigace, přehrávače videi atd. tak ty jdou na kartu, ale SPB aplikace, Budík, Nahrávání hovorů, prostě ty na ovládání chodu stroje, tak ty jdou do mašinky :D
Nevím, zda je to tak správně, ale po skorem ročním používání mi to maká super :cool:
Rekja_ce4you (19)|25.2.2008 17:53
Jo jo. Aby váš stroj skvěle šel,musí se Shell instalovat pouze do paměti přístroje.No jo no. Co se dá dělat - nic.

Tak teď z jiného soudku : co takhle když už do kontaktů dávám všechno (adresa,faxy,maily,fotku,... a m.j. i narozeniny - jako obchodník se bez těchhle údajů neobejdu) to taky využít.Zrovna řeším upozornění na ty narozeniny a buďto jsem na to nepřišel,nebo to u těch kontaktů je to bez instalace dalšího sw nepoužitelné. Chvílema si říkám,že ten co dělal WM dostal určitě madaili ;)
dexter7 (13)|25.2.2008 18:57
ono to zalezi od toho aku mas verziu firmware. Mne to tiez neukazovalo, ale flashol som tam 4.7.20 WWEI a uz to pekne ukazuje, dokonca to aj roky pocita.
jedinu chybu to ma tu, ze default nastavenie upozornenia je 15 min dopredu a sviatky berie ako celodennu aktivitu -> zvykne to upozornovat o 23:45 (teda aspon mne)
Takze bud externy prog, alebo update.
Rekja_ce4you (19)|25.2.2008 20:03
Dexter7 : no tak to není žádná výhra = 15min před půlnocí.
Do flashnutí paměti se mi teda moc nechce,protože nevím co bych tím čistě teoreticky mohl rozhodit. Mám 4.7.17 CSY_CS00 Tak se asi podívám po nějakým sw.
Lutri_ce4you (143)|25.2.2008 20:32
Já svého miláčka taky používám převážně na práci a dlouho jsem používal na kalendář a vše okolo toho SPB Diary, ale když jsem objevil TodayAgenda 1.1, tak jsem ho hned nahradil. Jinak narozeniny nevím jak s upozorněním, ale na displeji se samozřejmě objeví. Má mnoho nastavení,je česky a mě maká super a hlavně je zadarmo :) odkaz na stránky výrobce je
zde :-)
Rekja_ce4you (19)|25.2.2008 22:21
SPB Diary : no,nevypadá to špatně. Podívám se tomu na zoubek.To toho zas moc nenaspím :(
Celkově musím říct,že SPB sw je dost propracovaný,jen mi přijde,že se některý v tom co umí dost prolínají - možná je to tím,že se v těch jejich produktech ještě tolik neorientuju.
lshady (3)|29.2.2008 16:49
Ahoj, prosim o pomoc, povedlo se mi premapovat tlacitko pro záznam zvuku u p535 a ted nikde nemuzu najit soubor, kterym se tento zaznam spousti...muzete mi poradit kde ho hledat, at si to muzu zase premapovat zpatky bez HR? diky
czbird (334)|29.2.2008 21:07
[QUOTE="lshady"]Ahoj, prosim o pomoc, povedlo se mi premapovat tlacitko pro záznam zvuku u p535 a ted nikde nemuzu najit soubor, kterym se tento zaznam spousti...muzete mi poradit kde ho hledat, at si to muzu zase premapovat zpatky bez HR? diky[/QUOTE]

tlacitko smeruje na
[CODE]"\Windows\AppButtons\Záznam.lnk" -b[/CODE]

ktery obsahuje
[CODE]24#:MSVOICE[/CODE]
ethyl (9)|1.3.2008 16:59
Servus. Asi tyzden som stastnym majitelom p535, rad by som ale vyriesil vec, ktora ma trapi. Rad by som pouzival vlastne sluchadla na pocuvanie mp3, no zaroven nechcem prist o moznost pouzivat zaroven aj handsfree, takze by som potreboval "udelatko", ktore ma mikrofon, regulator hlasitosti, nejaky gombik na prijmanie hovorov a 3,5 mm zdierku na vlastne sluchadla. Cosi take sa da kde - tu objednat na anglickych/americkych strankach a podobne, ale rad by som vedel, ci sa nieco take neda zohnat aj u nas (CZ/SK) a hlavne, ci ma niekto skusenosti s niecim, co mu fakt funguje. Nechcem objednavat cez pol sveta kus kabla, za postovne zaplatit 3 krat tolko, co stoji kabel, a nakoniec mi to ani nepojde. Vdaka za rady.
Chiquita_CZ (28)|2.3.2008 15:32
Zdravim,

mám ASUSe už pár měsíců, ale dnes se mi stalo něco zvláštního. Psali mi lidi maily, že se mi nemohou dovolat, tak jsem vypnul a zapnul telefoní modul a několikrát mi vyskočila chyba aplikace device.exe. Po odkliknutí neodesílat a tak mi začali z ničeho nic chodit SMSky a telefon zase šlapal. Nestalo se někomu něco podobného? Je to docela blby, podle první sms jsem zjistil že mi to nešlo minimálně 8 hodin. A to jsem ho nedávno přemazával a žádnej zvláštní soft jsem tam ještě ani nestihnul dát...
czbird (334)|3.3.2008 10:20
Stalo se mi to parkrat na WM5. Na WM6 jeste ne.
Xerxes Artifex (56)|3.3.2008 18:07
Ethyl: Sluchátka jsem vyřešil tak že jsem koupil tato Tedy, s obchodem byly trochu problemy, 2x mi poslali špatný typ který dole neměl 2,5' Jacka ale nějaký konektor na novou nokii nebo Sony Ericsona ale nakonec jsem je dostal. Pri pripojeni nefunguji hned, ta "krabicka" ve ktere je mikrofon je ale lehce rozebiraci, v podstatě jen zašupovací, po úpravě jsem ji natvrdo slepil vteřiňákem, neni tedy problém proměřit kontakty, zjistit co je prava, leva na sluchatkach, prava leva na konektoru a zbydou ještě 3, dva se spojí a odejdou na zem, treti je mikrofon.Po této úpravě fungujou jak sluchatka (a jelikož jsou odpojovací tak až se Ti rozbijou tak si tam můžeš píchnout jakákoli), tak mikrofon i tlačítko na příjem hovoru(které používám třeba v PocketMusic jako "next track") Pokud se s tim nechceš patlat, stačí zajít za šikovnějším kamarádem který má trafopájku a multimetr, za pořízení rozhodně stojí i za ty problémy že se musí trpšku poupravit protože zvuk mají milionkrát lepší než původní ASUS sluchátka, hodně velký dynamický rozsah, nezkreslují žádné frekvence. Tenhle typ (jdou ze stejné fabriky) dává SonyEricson ke svým novějším modelům jestli to budeš chtít předem otestovat kvalitu poslechu, určitě se nějaký kamarád s Ericsem najde ale sam Ti je muzu jedine doporucit.
ethyl (9)|3.3.2008 19:05
@Xerxes: vdaka, nieco take som hladal. Trocha merania a pajkovania nebude problem :yes:
Xerxes Artifex (56)|3.3.2008 20:08
Tady prikladam fotky, prvni je ta rozebiraci krabicka, staci sundat tu svetlejsi cast, je tam jen nasunuta a vypadne plosnak s mikrakem a Jackem 3,5 a s kontakty ktere jsou male ale jde je odpajet i normalni trafopajkou:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

a tady je můj soukromý tip: Ty gumové něco do uší se lehce ztraceji, staci je ale takhle zavazat reznou niti a uz je riziko sundani minimalni...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste];)
tumek_ce4you (0)|3.3.2008 23:53
Zdravím majitele P535 a zajímalo by mě, co se jim na tomto telefonu líbí a hlavně jeho nedostatky? Případně zdali ho má cenu ještě kupovat v konkurenci třeba s HTC Touch Cruise?
Kitt2002 (21)|4.3.2008 07:20
Vim ,ze se to uz nekde resilo, ale nejsem si jist zda vyresilo...Pri nahravani videa a nasledneho prehravani videozaznam jakoby po 5s se sekne tak na 0.5s a pak jede plynule, a zase dokola.... Myslim, ze procik by to mel zvladat. Dokonce to dela i u vnitrni pameti
Lutri_ce4you (143)|4.3.2008 07:56
Mám P535 skoro rok a jsem s ním naprosto spokojený, až n a "modrý zub" a RAM. Zub mi nefunguje korektně s Parrotem 3100 v autě - neustále se zasekává a odhlašuje :( a hlavně žere baterku a RAM. No a ta RAM 64MB - bída! Jinak s Cruisem jsem si pár hodin hrál a programoval a musím říct, že až na to že nenahrává druhou stranu v AudioNotes je celkem slušný a svižný. Pár much má taky, ale to bude mít asi každá mašinka :-) Tak a teď " Babo raď" :D
---Mirda--- (12)|4.3.2008 13:05
zdravim, mohl by me nekdo poradit jak to udelat aby fungovalo tlacitko na sluchatkach jako next v TCPMP i kdyz jsou zamknute klavesy pomoci hold co je na boku, stejne tak je to i PocketPlayeru... Proste jakmile zamknu holdem tlacitka tak se zamkne i to na sluchatkach... Dik za raduy... :yes:
Xerxes Artifex (56)|4.3.2008 20:54
Když je HOLD tak ani svecena voda nepomuze, hold znamena ignorovat vsechny vstupy at je to odkudkoli.
Xerxes Artifex (56)|4.3.2008 20:54
Myslim ze ani software nepomuze...
---Mirda--- (12)|5.3.2008 18:02
a jinej zpusob jak zamknout tlacitka a display nez pomoci hold a pritom sluchatkovy tlacitko nechat funkcnineznate???

2 Xerxes Artifex :
a ty to mas jak, psals ze to tlacitko na sluchatkach pouzivas jako Next v PocketMusic, to nezamikas asusa???
Lutri_ce4you (143)|5.3.2008 18:46
Zkus prográmek S2U2. Třeba ti vše vyřeší ;)
Xerxes Artifex (56)|5.3.2008 22:26
[QUOTE="---Mirda---"]
2 Xerxes Artifex :
a ty to mas jak, psals ze to tlacitko na sluchatkach pouzivas jako Next v PocketMusic, to nezamikas asusa???[/QUOTE]

Zamykam, mam ho v pouzdru u pasu, neni tedy problem sahnout na nej zespodu, odemknout, druhou rukou zmacknout cudl na sluchatkach a zase zamknout. Ja prepinam nextTrack vetsinou tak max.1x za album takze mi to nijak zily netrha ale nevim jestli by to nahodou neslo treba se softwarovým zamykámím kláves, tedy pres neco jako je simulace Ipodoveho zamykani...
undy (17)|6.3.2008 20:44
prosim, cez aky program prezrem subor s priponou *.pdb ? Mam tak ulozene dake knihy. Vopred dakujem. Este poprosim, aky je najlepsi program na prehravanie mp3? Vopred dakujem
Skipy (110)|6.3.2008 21:30
Na .pdb zkus třeba Mobipocket.
Xerxes Artifex (56)|6.3.2008 21:31
Staci potrapit strejdu gůůůgla: http://haali-reader.en.softonic.com/pocket
Xerxes Artifex (56)|6.3.2008 21:31
... nebo http://www.gowerpoint.com/uBook_main.html fakt obcas staci hledat :sarcastic:
undy (17)|6.3.2008 21:46
programov je kopec, preto sa pytam, aby ste poradili tie lepsie, aj na mp3 som nasiel dake, ale ktory pouzivate vy pre asus?
kesu (548)|6.3.2008 21:57
Lidicky chci se zeptat,dneska mi prisla redukce na sluchatka. A bohuzel kdyz ji celou zasunu tak mi hraje jen jedno sluchatko...kdyz ji tak o 1mm povysunu tak hrajou sice obe,ale bohuzel potiseji...nevite co s tim? nemate nejaky zkusenosti?
Xerxes Artifex (56)|6.3.2008 22:02
[QUOTE="kesu"]Lidicky chci se zeptat,dneska mi prisla redukce na sluchatka. A bohuzel kdyz ji celou zasunu tak mi hraje jen jedno sluchatko...kdyz ji tak o 1mm povysunu tak hrajou sice obe,ale bohuzel potiseji...nevite co s tim? nemate nejaky zkusenosti? [/QUOTE] To je redukce pro jiny typ mobilu, spravi to jedine prehazet dratky. Nejjednoduseji to jde u tech sluchatek na ktere jsem daval odkaz o stranku zpět kde za pakatel koupis velice zvukově kvalitní sluchatka ktera kdyz odejdou tak Ti zustane redukce i s mikrofonem na jakakoli dalsi normalni sluchatka, tohle co mas muzes zkusit tak max. rozriznout kabel (pokud tam neni zadna prepojovaci krabicka ktera jde rozebrat), poprehazet dratky, spajet a cele to zamotat izolačkou... Doporuceny blbuvzdorny postup(tak jak jsem to udelal ja) pri zjisteni ze mi redukce(predpokladejme ze ma nejakou krabicku s mikrofonem) nefunguje tak jak ma: 1)Vzit puvodni sluchatka, nova sluchatka, pajku a multimetr. 2)Stara sluchatka nasunout na usi, multimetrem na kterem je nastaveno generovat signal (v sluchatcich uslysite ton) nebo prinejhorsim mereni odporu (ve sluchatkcich pri kontaktu uslysite prasknuti) zjistite na konektoru co je L,R,Mic,zem. Pokud si spravne pamatuju tak u P535 je to: Mic(špička konektoru), R, L, ground. (R,L je mozna naopak, zem je na 100% nejdale od spicky) 3) Rozebrat prepojovaci krabicku novych sluchatek, zmerit na multimetru pomoci odporu ktera barva dratku vede ke kteremu kontaktu na konektoru ktery se zapojuje k asusikovi. Toto doporucuji zapsat si na papir. 4) Odpajet vsechny tyto dratky od desky ktera je v krabicce. Stačí uchopit do pinzety drátek, lehce zahřát cín a drátek vytáhnout, cín zůstane na desce, neni treba ho odsavat, kontakty jsou hodne male, spatne by se tam zase dostaval. 5) Na papir si udelat graficke schema kam byly pripajeny kabliky, u mne byly "kapicky cinu od kterych jsem odpajel ty dratky" ve tvaru petiuhelniku postaveneho na spicku 6) Opět vzít multimetr a opět generatorem signalu nebo odporem a poslouchanim ve sluchatkach zjistime kde je L,R,ground. Toto si zapiseme na papir ke schematu tvaru toho kam to budeme pajet. 7) Většinou zbyde jeden kontakt na desce volný, to je mikrofon, zapíšeme do schematu, GOTO 10) 8) Pokud zbydou 2 kontakty na desce jako v mem pripade, pak vezmeme multimetr, nastavime na mereni odporu a zjistime ktery z nich ma pri kontaktu se zemí a foukani do mikrofonu promenny odpor. Ten tedy určíme na schematu jako mikrofon. 9) Zbyde nám jeden volný kontakt (oddelena zem od mikrofonu) který spojíme s kontaktem nebo drátkem k zemi L/R. 10) Mame tedy hotove schema kontaktu s prirazenymi dratky ruznych barev ktere odpovidaji kontaktum na Asusovi, tedy je připájíme podle svého schématu, kapicky cinu mame na desce, staci pritlacit pajkou dratek drzeny pinzetou k cinu, dratek se chytne, pri tomto postupu jsem to udělal i klasickou trafopajkou, nebylo nutno vytahovat mikropajku. 11) Pripojime k Asusovi, ozkousime stereo na nejake pisnicce kde je podstatne znat, doporucuji nejake akcni soundtracky/filmy nebo symfonicky orchestr. Zkusime neco nahrat pres mikrofon. 12) Pokud je vse OK, GOTO 13), pokud ne, GOTO 2) 13) Zaděláme krabičku s deskou, zajistime kapkou vterinoveho lepidla ktere roztahneme po obvodu spoju krabicky i tam kde gumova lamela prechazi z dratu do krabicky. Voilá, máme sluchátka/redukci k Asusíkovi jako by z továrny vypadla pro našeho miláčka (Omlouvam se vsem kutilum kteri uz nekdy prisli do styku s pajkou, snazil jsem se napsat navod ktery by pomohl uplne vsem kteri treba nikdy nic takoveho nedelali krok za krokem zprovoznit jejich redukci/sluchatka, delal jsem to na sluchatkach na ktere je odkaz v mem prispevku o stranku z5)
kesu (548)|6.3.2008 22:09
[QUOTE="Xerxes Artifex"][QUOTE="kesu"]Lidicky chci se zeptat,dneska mi prisla redukce na sluchatka. A bohuzel kdyz ji celou zasunu tak mi hraje jen jedno sluchatko...kdyz ji tak o 1mm povysunu tak hrajou sice obe,ale bohuzel potiseji...nevite co s tim? nemate nejaky zkusenosti?
[/QUOTE]

To je redukce pro jiny typ mobilu, spravi to jedine prehazet dratky. Nejjednoduseji to jde u tech sluchatek na ktere jsem daval odkaz o stranku zpět kde za pakatel koupis velice zvukově kvalitní sluchatka ktera kdyz odejdou tak Ti zustane redukce i s mikrofonem na jakakoli dalsi normalni sluchatka, tohle co mas muzes zkusit tak max. rozriznout kabel (pokud tam neni zadna prepojovaci krabicka ktera jde rozebrat), poprehazet dratky, spajet a cele to zamotat izolačkou...[/QUOTE]

kdyz to porovnam s tim origo tak mi prijde ze ja malinko kratsi,tak me napadlo ze bych zkusil upilovat takovej ten krouzek co je uplne u paty toho konektoru.myslite ze by to pomohlo?
Xerxes Artifex (56)|6.3.2008 22:40
Myslim ze to nema cenu, kdyz oddelas ten krouzek tak Ti ta tycka kterou zapojujes do MDA zustane viset jen na dratkach a mohlo by se stat ze bys to jednoho krasneho dne z pristroje nevytahl, zkus kouknout o stranku z5, editoval jsem posledni prispevek s navodem na upravu redukce, u Tveho typu si to jen modifikuj tak ze tam nemas asi krabicku s mikrofonem, tedy rozrizni ten kablik, odizoluj ty casti a pri pajeni postupuj podle navodu jen s tim rozdilem ze si nebudes delat schema prostoroveho usporadani kontaktu na desce ale barev dratku v kabliku a vypustis tu cast s mikrofonem... Jinak to nebude, jinak to nevidim :D
milanvoska (9)|7.3.2008 08:32
Nějak jsem v tom popisu zapojení (kdybych redukci či kabel chtěl tvořit) nenalezl, jak je připojeno to tlačítko pro přijmutí hovoru. Ví to někdo?
Xerxes Artifex (56)|7.3.2008 11:06
[QUOTE="milanvoska"]Nějak jsem v tom popisu zapojení (kdybych redukci či kabel chtěl tvořit) nenalezl, jak je připojeno to tlačítko pro přijmutí hovoru. Ví to někdo?[/QUOTE]

To tlačítko nemá samostatný kabel nebo kontakt, to tlačítko je zkrat něčeho, pro každý typ zařízení něčeho jiného, tedy pokud je vše dobře zapojeno podle mého návodu pak funguje i tlačítko, jak říkám, zkoušel jsem to jen na jednou typu redukce se sluchatkama, proto doporučuji sehnat tento typ a postupovat podle návodu, pak je to bez problémů.
milanvoska (9)|7.3.2008 12:46
Tak jsem to pro všechny změřil, konektor u Asusu P535 je od špičky zapojen takto: L, R, MIC, GND a tlačítko příjmu funguje jako zkrat mikrofonu na GND. Teď ještě kde koupit patřičný konektor samostatně a udělá si to člověk dle svého, třebas i se samostaným připojením mikrofonu na použití klasických počítačových sluchátek se samostatnými konektory pro Mic i Speaker, se zachováním tlačítka na kabelu před konektory. :-) Nebo pro možnost nahrávání z vnějšího vstupu (asi před odpor)
Kitt2002 (21)|7.3.2008 14:05
mam 2 vytky k memu kousku:

Dotykova vrstva casto reaguje nepresne...Klepnu na cislo a zobrazi se mi jiny nebo vubec nezareaguje...Pri pouziti prstu, pri pouziti pera je to celkem ok, asi mam divny prsty....

Fotak pri zhorsenych svetelnych podminkach zobrazuje vertikalni modry prouzky....tenke....

Tot je asi vse
Bongo (35)|7.3.2008 16:29
Mě by taky zajímala jedna drobnost k dotykovému displeji - při ovládání stylusem si občas telefon myslí, že jsem ťápnul někam jinam, než jsem ve skutečnosti ťápnul. Nestává se to často, ale i tak je to nic-moc. Je to normální? Nebo to mám rozbitý? :) Případně by mohla bejt chyba v ochranné folii na displeji?

// au, proč je to tady dvakrát? nebo spíš: au, kde je tlačítko pro smazání příspěvku?
Bongo (35)|7.3.2008 16:29
Mě by taky zajímala jedna drobnost k dotykovému displeji - při ovládání stylusem si občas telefon myslí, že jsem ťápnul někam jinam, než jsem ve skutečnosti ťápnul. Nestává se to často, ale i tak je to nic-moc. Je to normální? Nebo to mám rozbitý? :) Případně by mohla bejt chyba v ochranné folii na displeji?
Lipon (61)|7.3.2008 17:13
me to dela s ochrannou folii taky, jen zridka, ale dela ...
Xerxes Artifex (56)|7.3.2008 19:21
Mně to nedělá, mám tenkou pruznou ochrannou folii pro PDA ale dovedu vysvetlit proc vam to dela, ta dotykova vrstva je mirne vypouknuta nahoru, kdyz na ni nalepite folii tak se lehounce zvlni, pak jen zalezi na typu folie, bud se vypoukne stejne jako dotykova vrstva, to znamena ze folie je pruzna a plne sleduje tvray vrstvy nebo druhy pripad je ze je pevna a trochu zvlni povrch dotykove vrstvy to znamena ze nekde se muze dotknout drive nez doklepne stylus nadoraz. Jak tomu predchazet? Jednoduse, bud sehnat jinou folii nebo klepat/klikat prudceji a az nadoraz a nebudou problemy.

Ty prouzky mam take, je to vseobcene problem Asusů, nema cenu to resit.