Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

E-TEN M700 - tipy, triky a zkušenosti

htcjirka (1875)|18.10.2007 09:33
Umis pouzit tlacitko hledat na ce4 you????Uz se to zde resilo.

https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=23236
Aichel (9)|19.10.2007 09:16
Rád bych se zeptal, zda je možné u E-Tenu M700 nějakým způsobem zablokovat přijímání sms a hovorů od jednoho telefoního čísla. Díky za odpověď.
Panot (569)|19.10.2007 09:21
[QUOTE="Aichel"]Rád bych se zeptal, zda je možné u E-Tenu M700 nějakým způsobem zablokovat přijímání sms a hovorů od jednoho telefoního čísla. Díky za odpověď.
[/QUOTE]

V síti tvého operátora je služba blokování hovorů.
Aichel (9)|19.10.2007 09:23
Vodafone to prý nenabízí ...
speed-komi (278)|7.11.2007 17:37
Nevíte, jestli se nechystá nějaké slevnění? přeci jen je na trhu už nějaký ten pátek. Abych nebyl za pár týdnů naštvaný, že je o dvojku levnější, když ho teď koupim.
DavidBarborka (139)|7.11.2007 17:42
Co mám říkat já v únoru jsem M700 koupil za 18000 a kolik stojí teď. Před měsícem a půl jsem si koupil notebook za 28000 a teď stojí 25000, kdybych měl čekat na to až to slevní tak bych si vživotě nic nekoupil, protože bych se díval na zařízení které toho umí více.
Tomáš Kubec (749)|7.11.2007 17:57
Nějaké zásadní zlevnění už nebude, ceny jsou už dost nadoraz.
speed-komi (278)|7.11.2007 18:05
[QUOTE="David Barborka"]Co mám říkat já v únoru jsem M700 koupil za 18000 a kolik stojí teď. Před měsícem a půl jsem si koupil notebook za 28000 a teď stojí 25000, kdybych měl čekat na to až to slevní tak bych si vživotě nic nekoupil, protože bych se díval na zařízení které toho umí více.[/QUOTE]

U výpočetní techniky se to mění furt, to je fakt.. ale to jak píšeš ty, to je k naštvání. Tak já ho koupim takhle..
FMC (36)|9.11.2007 17:15
uz vysla nova rom nebo oprava toho nefunkcniho simtoolkitu na m700? a pokud ne, bude to vubec nekdy?
Tomáš Kubec (749)|9.11.2007 18:13
STK s patchema na M700 chodí.
DavidBarborka (139)|9.11.2007 21:25
Mám Vodafone a SIM Toolkit u ČS a nefunguje. Zkoušel jsem patch jak po HR v anglické verzi WM6 tak i v lokalizované a nic. Byl jsem u Vodafonu a hovořil jsem přímo s klukem (prodejcem) co používá také M700 s WM6 a před tím používal nějaký přístroj od HTC a také mu u obou přístrojů SIM toolkit nefunguje. U HTC mu po odeslání žádosti (např. info o zůstatku na účtě) nepřišla zpět žádná zpráva a za odeslanou bankovní zprávu mu ztrhli prachy. U M7OO nemá SIM Toolkit ani v menu tel. Podle něj si vodafone a SIM Toolkit u ČS nerozumí (s WM6).
Tomáš Kubec (749)|9.11.2007 22:41
Mám to testované s patchem a vyměněnou kartou za nejnovější vodafone kartu a funguje. (eBanka a GEmoney)
FMC (36)|11.11.2007 11:53
o jaky patch se jedna?

ja mam sim kartu si myslim celkem novou - od jara - a simtoolkit sice vidim, sms zahlasi ze prijde ale jakmile chcu vstoupit do menu tak me to vyhodi zpet na zacatek.
vodafone + ebanka
speed-komi (278)|12.11.2007 18:05
Prosím, dnes mi přišel e-ten m700. Vše je ok, začínám se s nim docela sbližovat, ale jedna věc mi nesedí. Když vysunu klávesnici (vlastně když se rozsvítí klávesnice), tak mi to bzučí. Předpokládám, že je to způsobeno převodem malého napětí na velké a následnou rezonancí, nebo něco podobného. Je to vada, nebo vlastnost? nechá se to opravit/odstranit? že to nejni hned na reklamaci?!
A ještě, čekal jsem, že se klávesnice bude vysunovat lehčeji, ale jde tak, jako by trošku drhla, to je taky normální? Dík
Lukas.Manak (169)|12.11.2007 18:34
[QUOTE="speed-komi"]Prosím, dnes mi přišel e-ten m700. Vše je ok, začínám se s nim docela sbližovat, ale jedna věc mi nesedí. Když vysunu klávesnici (vlastně když se rozsvítí klávesnice), tak mi to bzučí. Předpokládám, že je to způsobeno převodem malého napětí na velké a následnou rezonancí, nebo něco podobného. Je to vada, nebo vlastnost? nechá se to opravit/odstranit? že to nejni hned na reklamaci?!
A ještě, čekal jsem, že se klávesnice bude vysunovat lehčeji, ale jde tak, jako by trošku drhla, to je taky normální? Dík[/QUOTE]

To bzučení dělá i mě takže to bude asi normální.A klávesnice se mi vysouva taky trochu hůř vysouvala ale to se vychodí.
fordik (1)|18.11.2007 19:43
[QUOTE="aarfy"][QUOTE="RobSol"]Mám problém při používání tohoto MDA s pevnou sadou v automobilu přes Bluetooth. Konkrétně Nokia CK-7W.
Použil jsem k tomuto průvodce Bluetooth, který sadu najde s otazníkem a ve druhém kroku tohoto průvodce se zadá párovací PIN. Nepochopitelně to samé chce i ve třetím kroku a tento krok končí smyčkou kdy se znovu a znovu dotazuje na PIN. Tzn. nelze tuto proceduru korektně ukončit. Sada je pak zobrazena s otazníkem a i přes to, že funguje neodpojí při telefonování mikrofon telefonu tzn. vzniká velmi nepříjemné echo. Prakticky nelze hovor provozovat. S jinými telefony s Windows Mobile 5 toto nedělá. Tzn. není to problém sady ale konkrétního tohoto modelu telefonu. S tím možná souvisí další problém, že se
nezobrazuje a tím nejde ani nastavit tzv. Car Profile.
Dalším nešvarem je, že i když zaškrtnu volbu HF sada je pak na zařízení zaškrnuto Headset.
Pokud jste se s tímto problémem někdo již setkal prosím o info zda to má řešení.[/QUOTE]

S touto sadou sedmistovka chodit nebude. Nefungovala mi ani se starou MDA II. nepodporuje totiypz potrebne profily. Bez problemu funguji Parroty.[/QUOTE]
Mám rádio Parrot Rhytm n Blue, přístroje se poznají, spojí a ihned zase odpojí :(( Co s tím???
Vecka (2)|12.1.2008 10:14

Nazdar chlapi, koupil jsem si 2GB kartu a nejde mi v ETENU naformátovat . Nemáte nějaký good softík ? Nebo je problém v kartě? Díky za info
winchester (14)|6.3.2008 13:41
Přátelé, mám za sebou rok zkušeností s M700 a rád bych se s vámi o ně podělil. Pokud to můžu shrnout, tak to bylo velmi špatně investovaných 15.000.
M700 využívám především pro telefonování, příjem e-mailů, kalendář, navigaci a občas internet. Je to mé první zařízení tohoto typu.

Co považuji za negativa PDA telefonu:
    Konstrukce: Po roce je M700 rozvrzaný a ošoupaný. Gumový proužek který měl zabraňovat skluzu mě opustil během prvního týdne a zrcátko pro autoportrét dalo svému pochromování také vale.
    Rychlost: Když po vysunutí klávesnice čekám 10 a více vteřin než začne telefon reagovat, je něco špatně. Stejně tak odezva klávesnice klesá od restatrování M700 až k neúnosným hodnotám.
    Telefonování: Odezva tlaćítek "zvedni/polož" vteřina. Někdy (s ROM od výrobce) nereagují vůbec. Když mi někdo zavolá, já zasunu klávesnici (přetáčí se obrazovka o 90 stupňů) a ťuknu na tlačítko Zvedni, často volající zavěsi než telefon zareaguje. Hlasitost ve sluchátku je při srovnání se starými modely Nokie slabá, o hlasitém odposlechu ani nemluvě.Hlasitý odposlech má navíc tu "vlastnost", že ztiší mikrofon, takže aby druhá strana rozuměla je třeba skoro řvát. Když se sejdou 2 hovory na lice občas se stane, že když druhý hovor zavěsí, ukončí se relace i s prvním hovorem.
    Výdrž: Dříve jsem netušil, že tento druh zařízení potřebuje každodenní dobíjení a že provoz s GPS vypotřebuje baterii asi za 2 hodiny, Wifi jakbysmet budiž. Ale že baterie "umře" za méně než jeden den používání pouze GSM modulu jsem opravdu nečekal.
    Ostatní Musím mít v telefonu nastaveno heslo pro odemčení a samozamykání . je to company policy. Že WM6 PIN zapomínají a já sí prošel mnoha hard resety a downgradem na WM5 jsem přežil. Ale že vydaný oficiální patch nainstalovaný po hardresetu přesně podle návodu nic nespraví mne celkem překvapilo.
Pro dokreslení mého stavu: Dnes jsem poslal PDA telefon na 4. reklamaci. I to je důvod proč jsem se rozhodl napsat tuto recenzi. Berte ji jako zcela subjektivní dojem rozčarovaného uživatele.:no:
luco (16)|7.3.2008 11:10
Pokusim se na toto reagovat.
Mam M700 od dubna lonskeho roku coz je skoro stejne dlouho jak mas ty.
Co se tyce konstrukce mas bohuzel pravdu, telefon je osoupany hlavne zadni kryt baterine kde na bocich opadava lak. Vysouvaci konstrukce ale zatim funguje dobre.
Rychlost zarizeni me zezacatku hodne vadila, presto jsem si zvykl. Mel sem WM5CZ pak WM6CZ nyni uz jen WM6 EN. Po instalaci vyladene ROM se vsema patchema je to ted ale o poznani rychlejsi stroj. Ozelel sem ale cestinu.Co se tyce klavesnice tak rychlost je bezproblemova, otaceni displaye je temer okamzite.
Telefonovani, tu se moc nerozepisu, protoze volam jen obcas. Zpozdeni pri zvednuti hovoru je patrne, ale nyni s novu vyladenym ROM je to prijatelne. Je to otazka zvyku.
Vydrz je slabsi ale ne zas tak moc. Pokud nepouzivam GPS, WIFI a proste si s tim moc nehraju tak vydrzi 3 dny v pohode. Samozrejme pri navigaci je po cca 3 hodinach kaput, ale s tim se dalo pocitat.

Problem s telefonem sem mel jen jednou kdy mi nefungovalo sluchatko, ale prisel sem na to ze to bylo v konektoru na sluchatka. Na reklamaci vsak nesel, stacilo nekolikrat zasunout/vysunout sluchatkovy jack v telefonu.

Jako velke + musim vyzdvihnou GPS modul ktery je u me bezproblemovy s perfektni citlivosti. Na navigaci i geocaching jak delany.
No to je asi vse,treba to nekomu pomuze v rozhodovani.


[QUOTE="Winchester"]Přátelé, mám za sebou rok zkušeností s M700 a rád bych se s vámi o ně podělil. Pokud to můžu shrnout, tak to bylo velmi špatně investovaných 15.000.
M700 využívám především pro telefonování, příjem e-mailů, kalendář, navigaci a občas internet. Je to mé první zařízení tohoto typu.

Co považuji za negativa PDA telefonu:
    Konstrukce: Po roce je M700 rozvrzaný a ošoupaný. Gumový proužek který měl zabraňovat skluzu mě opustil během prvního týdne a zrcátko pro autoportrét dalo svému pochromování také vale.
    Rychlost: Když po vysunutí klávesnice čekám 10 a více vteřin než začne telefon reagovat, je něco špatně. Stejně tak odezva klávesnice klesá od restatrování M700 až k neúnosným hodnotám.
    Telefonování: Odezva tlaćítek "zvedni/polož" vteřina. Někdy (s ROM od výrobce) nereagují vůbec. Když mi někdo zavolá, já zasunu klávesnici (přetáčí se obrazovka o 90 stupňů) a ťuknu na tlačítko Zvedni, často volající zavěsi než telefon zareaguje. Hlasitost ve sluchátku je při srovnání se starými modely Nokie slabá, o hlasitém odposlechu ani nemluvě.Hlasitý odposlech má navíc tu "vlastnost", že ztiší mikrofon, takže aby druhá strana rozuměla je třeba skoro řvát. Když se sejdou 2 hovory na lice občas se stane, že když druhý hovor zavěsí, ukončí se relace i s prvním hovorem.
    Výdrž: Dříve jsem netušil, že tento druh zařízení potřebuje každodenní dobíjení a že provoz s GPS vypotřebuje baterii asi za 2 hodiny, Wifi jakbysmet budiž. Ale že baterie "umře" za méně než jeden den používání pouze GSM modulu jsem opravdu nečekal.
    Ostatní Musím mít v telefonu nastaveno heslo pro odemčení a samozamykání . je to company policy. Že WM6 PIN zapomínají a já sí prošel mnoha hard resety a downgradem na WM5 jsem přežil. Ale že vydaný oficiální patch nainstalovaný po hardresetu přesně podle návodu nic nespraví mne celkem překvapilo.
Pro dokreslení mého stavu: Dnes jsem poslal PDA telefon na 4. reklamaci. I to je důvod proč jsem se rozhodl napsat tuto recenzi. Berte ji jako zcela subjektivní dojem rozčarovaného uživatele.:no: [/QUOTE]
Aichel (9)|7.3.2008 11:25
[QUOTE="Winchester"]Přátelé, mám za sebou rok zkušeností s M700 a rád bych se s vámi o ně podělil. Pokud to můžu shrnout, tak to bylo velmi špatně investovaných 15.000.
M700 využívám především pro telefonování, příjem e-mailů, kalendář, navigaci a občas internet. Je to mé první zařízení tohoto typu.

Co považuji za negativa PDA telefonu:
    Konstrukce: Po roce je M700 rozvrzaný a ošoupaný. Gumový proužek který měl zabraňovat skluzu mě opustil během prvního týdne a zrcátko pro autoportrét dalo svému pochromování také vale.
    Rychlost: Když po vysunutí klávesnice čekám 10 a více vteřin než začne telefon reagovat, je něco špatně. Stejně tak odezva klávesnice klesá od restatrování M700 až k neúnosným hodnotám.
    Telefonování: Odezva tlaćítek "zvedni/polož" vteřina. Někdy (s ROM od výrobce) nereagují vůbec. Když mi někdo zavolá, já zasunu klávesnici (přetáčí se obrazovka o 90 stupňů) a ťuknu na tlačítko Zvedni, často volající zavěsi než telefon zareaguje. Hlasitost ve sluchátku je při srovnání se starými modely Nokie slabá, o hlasitém odposlechu ani nemluvě.Hlasitý odposlech má navíc tu "vlastnost", že ztiší mikrofon, takže aby druhá strana rozuměla je třeba skoro řvát. Když se sejdou 2 hovory na lice občas se stane, že když druhý hovor zavěsí, ukončí se relace i s prvním hovorem.
    Výdrž: Dříve jsem netušil, že tento druh zařízení potřebuje každodenní dobíjení a že provoz s GPS vypotřebuje baterii asi za 2 hodiny, Wifi jakbysmet budiž. Ale že baterie "umře" za méně než jeden den používání pouze GSM modulu jsem opravdu nečekal.
    Ostatní Musím mít v telefonu nastaveno heslo pro odemčení a samozamykání . je to company policy. Že WM6 PIN zapomínají a já sí prošel mnoha hard resety a downgradem na WM5 jsem přežil. Ale že vydaný oficiální patch nainstalovaný po hardresetu přesně podle návodu nic nespraví mne celkem překvapilo.
Pro dokreslení mého stavu: Dnes jsem poslal PDA telefon na 4. reklamaci. I to je důvod proč jsem se rozhodl napsat tuto recenzi. Berte ji jako zcela subjektivní dojem rozčarovaného uživatele.:no: [/QUOTE]

Souhlasím ... Mám toto PDA cca rok a něco a také mi je upřímně líto vyhozených peněz ...

Xkrát stejné potíže s mizením mailových účtů, neschopnost zapamatovat si heslo a nasledný HR (patche to nespravily).

Konstrukce ošoupaná, pero nedrží uvnitř přístroje, zrcátko vzadu odřené, protože je vyšší než gumová opěrka ...

Klávesnice při psaní se zpomaluje (nepomohla odinstalace E-Ten keyboard utility) ...

Atd ... E-Ten nikdy více.
macleod (91)|7.3.2008 14:41
Já ho mám od března loňského roku, takže zhruba stejně dlouho jako ostatní recenzenti.
To, že po roce používání je kryt ošoupaný bych neviděl jako zápor tohoto přístroje. Ukažte mi telefon, který po roce používání vypadá jako nový.
Pravda, držák do auta tomu ošoupání, zejména po stranách pomáhá hodně, tam bych viděl prostor pro invenci konstruktérů, protože pro ten kus plastu s přísavkou a konektorem, prodávaný za 1000,- nemám jiný název než ...... .......
Zrcátko u objektivu asi opravdu bylo myšleno od konstruktérů jako vtip, bohužel moc nevyšel :) a gumový pásek vzal záhy za své při vytahování z autodržáku (viz výše). Nemá to bý návod na "dodělej doma", ale po letmém zakápnutí vteřinovým lepidlem drží už třičtvrtě roku jako helvetská víra -> návrh pro výrobce na změnu dodavatele lepidel ...
Klávesnice výsuvná mi funguje bez zpomalování, prodleva po vysunutí, než je možno na ní psát je zhruba stejná jako překlopení displeje, takže to jako velký problém nevidím. Pravda, nutnost pomalejšího tempa psaní kvůli občas nenapsaným písmenkům mi už mnohokrát přinesla myšlenku, jestli nebylo vhodnější pořídit X500 bez hw klávesnice, protože psaní na sw je skoro stejně rychlé.
Problém s vypadávajícím stylusem vyřeší malý kousek lepící pásky jednou provždy. Je to konstrukční vada, která by u tak drahého zařízení být nemusela, ale přišlo mi lepší si tam to lepítko dát, než pořád ztrácet stylus a jako pako nadávat, že mi tam nedrží.
Výdrž se zapnutou GPS nebo wifi ... - kolik vydrží obdobné zařízení od HTC nebo jiného výrobce, popř. mobil s BT přijímačem ?
Mizení mailových účtů ... není to spíš problém WM, než M700?
SIM toolkit nemůžu posoudit, už delší dobu ho nepoužívám, protože přístup k účtům můžu provádět i jinak a pohodlněji. Heslo po samozamykání taky nepoužívám. Uzařízení s WM mi to jako součást "company policy" :) připadá jako stavět zeď z polystyrenu proti tankům.
Aplikace od e-tenu snad ani nestojí za zmínku, naštěstí se dají nahradit jinými lepšími, které umožní i lepší ovládání pouhý prstem (ale kromě "pouhého" prstu se dá použít i prst obyčejný).
Problém s mikrofonem je tu od začátku distribuce. Ani nevím čím přesně, ale podařilo se mi to nějak uvést no téměř normálního stavu a drží to i po HR a instalaci pár oblíbených softů, tak ani neřeším, který z nich pomohl.
Tu zmínku o potížích, ktzeré nastanou, když máš vysunutou klávesnici, někdo zavolá, ty klávesnici zasuneš a než se přetočí displej ťukneš na tlačítko přijetí hovoru, považuju čistě a bez falešného podlézání, za problém mezi dotykovým displejem a pokrývkou hlavy. Ty dvě nebo tři vteřiny mezi překlopením displeje by většina volajících vydržet mohla. A pokud se displej překlápí zmíněných 10 vteřin, tak bych se podíval na skladbu běžících aplikací. Nicméně hospodaření s pamětí není potíž e-tenu, ale WM a i kdyby měl paměti víc, tak by se stejný problém dostavil opět, jen o pár hodin později. Je třeba si názvy jak "chytrý telefon" nebo "osobní digitální pomocník" překládat jinak, než jako "hračka, která snese jakékoliv množství instalovaného a běžícího sw najednou".

Já M700 používám hlavně pro telefonování, navigaci a vyřizování mailové pošty. Občas volání přes skype, když je někdy dlouhá chvíle, tak se něco zahraju. Hodně cestuju, takže trůní většinou v autonabíječce se zapnutým BT handsfree a problém s vybitou baterkou prakticky neznám.
Mám instalovaní WM5 s českou lokalizací, navigaci iGO a pár aplikací pro lepší a rychlejší ovládání prstem (hodí se hlavně v autě, ale rychlými tahy prstu po obrazovce občas uvádím v úžas i kolegy v práci, co se šmidlikají se stylusem).
Na WM6 jsem zanevřel cca po týdnu a provedl downgrade. Dodnes jsem nepřišel na žádnou vlastnost, která by mi chyběla.

Netvrdím, že je to zařízení bez chyb, to rozhodně ne a má jich možná víc, než kolik by se dalo nazvat běžným počtem. Ale zase nemůžu říct, že "již nikdy e-ten" nebo podoné líbivé proklamace. Před M700 jsem používal "jen obyčejné" mobily Ericsson. Oproti nim je hodně nižsí komfort obsluhy, ale to je dáno z velké části sw a kromě toho je to vyváženo mnohem větší užitnou hodnotou přístroje. Dnes bych možná volil spíše zařízení od HTC, obecně mi přijdou e-teny oproti HTC trochu "težkopádné", ale kdo ví ... e-ten loví zákazníky většinou na to, že přijde na trh s přístrojem, který ve své komplexnosti nemá v daném období na trhu konkurenci. A teď má navíc nového vlastníka ...

Ale aby to tady nebyla jenom flamewar rozčarovaní X spokojení majitelé - zajímal by mě názor někoho z přispěvatelů ce4you nebo podobných serverů, kteří mají zkušenosti s větším počtem různých zařízení. Je M700 opravdu tak špatný v porovnání s ostatními ?
gorge_No.1_ce4you (191)|7.3.2008 18:39
Co se týče vypadávajícího stylusu, tak u mého PDA jsem to vyřešil kousíčkem papírku, vloženého mezi bokem baterie a jazýčkem z umělé hmoty, který má držet stylus za drážku v stylusu. Jazýček lze najít na boku-vlevo, je tam přerušený výlisek úložiště pro baterii.
Therion (28)|12.3.2008 12:29
Tak jsem se pokušel hledat a nic :( , dělá to jen mě ?? Když mi přide sms tak upozornění "blikáním" funguje jen 20minut a mám nastaveno - nekonečno. U upozornění na zmeškaný hovor blikání funguje dobře. Nešlo by to někde donastavit, třeba v registrech ??
DavidBarborka (139)|12.3.2008 12:48
SPB Phone Site umí i opakovaně upozorňovat na zmeškané sms a hovory zvukem a vibrací.
Therion (28)|12.3.2008 13:17
To jo, tím to řeším, ale potřeboval bych, protože telefon nenosím stále u sebe, aby když se i z větší vdálenosti jen podívám, abych věděl jestli mám přijatou sms..
signy (31)|8.4.2008 13:38
[QUOTE="David Barborka"]Mám Vodafone a SIM Toolkit u ČS a nefunguje. Zkoušel jsem patch jak po HR v anglické verzi WM6 tak i v lokalizované a nic. Byl jsem u Vodafonu a hovořil jsem přímo s klukem (prodejcem) co používá také M700 s WM6 a před tím používal nějaký přístroj od HTC a také mu u obou přístrojů SIM toolkit nefunguje. U HTC mu po odeslání žádosti (např. info o zůstatku na účtě) nepřišla zpět žádná zpráva a za odeslanou bankovní zprávu mu ztrhli prachy. U M7OO nemá SIM Toolkit ani v menu tel. Podle něj si vodafone a SIM Toolkit u ČS nerozumí (s WM6).[/QUOTE]
Mě totéž (Vodafone + SIM Toolkit u ČS) funguje a fungoval mi i se starou SIMkou. Chtělo to patch 070625PATCH.CAB
[CODE]http://www.etenclub.ru/board/lofiversion/index.php/t2374.html[/CODE]
a dodělat shortcut na aplikaci \Windows\tkitapp.exe
Poněkud mě otravuje jen to, že ta aplikace není moc zvyklá na dotykový displej.
Brco_ce4you (447)|24.6.2008 07:05
Skusal som rozchodit sdhc 8 gigovu kartu, ale ofiko patch od etenu je na nic. Kartu vobec nezoberie a nepomoze ani sr. Samozrejme uz nejdu ani 2 gigove karty. Nasiel som asi 4 dalsie patche, ale nechce sa mi to zas nahadzovat a vysledok rovnaky.

Ktory by ste mi odporucili? Pripadne link mi staci.
Standa_cz (1)|17.7.2008 10:54
Dobry den!
jsem tu novy a obracim se na Vas s otazkou - mam E-TEN M700 s WM6. Nastavil jsem si PIN pri vstupu do WM6, ale ocividne asi spatne, nebot ho WM pri zadani odmitnou s tim, ze je spatny. Pokousel jsem se WM preinstalovat, nicmene bez uspechu. PDA neni kradene, krabici sice nemam, ale original CD ano ( zarizeni je koupeno v USA )
muze mi prosim nekdo pomoci, nebo me nasmerovat na diskusi, kde je neco podobneho jiz reseno?
Diky!
DavidBarborka (139)|17.7.2008 11:14
Musíš udělat HR a to tak, že zmáčkneš power tlačítko a zároveň strčíš tužku do reset tlačítka a pak držíš červené tlačítko do doby než se tě to zeptá jestli chceš vymazat všechny data, pak podržíš levé tlačítko nad kterým je na displeji yes a telefon se sformátuje. Probíralo se to v diskuzi WM6 pro M700. WM6 si nejsou schopny zapamatovat kod přístroje, tak jej nepoužívej.
Vecka (2)|31.7.2008 19:12
Zdarec chlapi, má někdo pls odzkoušený na M700 iGo8? Popř. hepl jak to rozchodit ... Díky
reddie (20)|8.8.2008 12:39
[QUOTE="Vecka"]Zdarec chlapi, má někdo pls odzkoušený na M700 iGo8? Popř. hepl jak to rozchodit ... Díky[/QUOTE]

mam odskusane iGO8 na m700. Slape v pohode, akurat mam starsie mapy, ale i na to existuje liek :D

navod? stravuj ma stym a niekedy ti to dam ked budem mat cas, ale na nete najdes vsetko, keby nie otravuj.
pabloroche_ce4you (5)|10.8.2008 11:35
Igo 8 na M700 jede se vším všudy . hlavně bacha na běžící aplikace .před spuštěním by měli být vypnuty(skutečně vypnuty) jinak se Igo nemusí rozeběhnout.
reddie (20)|10.8.2008 22:21
jj. silne suhlasim. spustil som si muziku a potom igo a zmurdovalo mi to :(

Necituj předchozí příspěvek. admin
locomachine (51)|20.8.2008 15:24
Mám Htc s710 (což je wm smartphone) a uvažuji o koupi PPC. Né že by sp nevyhovoval, ale taky chci šmejdit prstem(stylem) po displayi. A mám pocit, že pro PPC je toho k mání víc. Právě jsem přečetl všech 44 stran tohoto tématu a musím se zeptat, zda si uvědomujete, že každý příspěvek majitele začíná nadšením a v téže větě se vyskytuje i kritika úplně základních vad a že po celých 44 stran jen bastlíte a přemýšlíte jak ho udržet v provozuschopném stavu, místo aby jste se chlubili, čím jste ho vylepšili. (jak je jinde běžné) Ovšem nejvíce mne udivilo, že kolem 40. strany se objevil další nový majitel. Vězte, že Vaše problémy s tímto zařízením jsou větší než průměrné.
pekox_ce4you (0)|22.8.2008 00:08
[QUOTE="Brco"]Skusal som rozchodit sdhc 8 gigovu kartu, ale ofiko patch od etenu je na nic. Kartu vobec nezoberie a nepomoze ani sr. Samozrejme uz nejdu ani 2 gigove karty. Nasiel som asi 4 dalsie patche, ale nechce sa mi to zas nahadzovat a vysledok rovnaky.
Ktory by ste mi odporucili? Pripadne link mi staci. [/QUOTE]
***********
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/76409/sdhc_driver.rar_35.5KB.html
http://download.mobilnaut.cz/index.php?id=241