Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Tuning iGO

kokoskokos (75)|6.11.2007 22:51
[QUOTE="agent07"]kokoskokos prosím o malé upřesnění k Andymu skinu.Stačí nahrát ten soubor
SKspeedcam3.8_mod tak jak se stáhne do složky Skin v PDA iGO s verzí Andy skinu a samozřejmě hlasy také rar souboru a nebo je nutné přepsat soubory v Andy skinu těmi co jsou v SKspeedcam3.8_mod. A nebo si při startu iGO natahuje soubory,které jsou ve složce Skin uloženy,např.jiné ikonky,POI apd. a nebo se musí tento skin upravovat nahrazením těchto specialit,podle toho co chci ve skinu mít.Poněvadž jsem doposud tyto změny dával do složky Skin a nepozoroval jsem,že by něco nešlo.To samé dělám i u Rikse. Jinak po tvém dodání jsem toto dal se skinem AndySK8.5.11,který tady na fóru někdo dal s přímo s nějakými úpravami a vypadá to,že je vše funkční.Jaké zkušenosti a rady máš ty. Díky moc za tvoji práci,kterou jsi odvedl.[/QUOTE]

Mudrunka už to tak nějak zodpověděl, já bych to možná trochu rozvedl.


Na stránce 54 této diskuse je poněkolikáté zopakováno, co je třeba, aby originální AndySK8.5.1 pracoval korektně:

1) V adresáři skin MUSÍ být soubory AndySK8.5.1.zip, Std_Screen_Icons_v2.zip (nebo Colourful_Screen_Icons_v2.2.zip), případně Std VGA POI Icons.zip (nebo ColourPOIsQVGA_VGAv2.zip) pro zařízení s VGA displayem.

2) jako doplňky tam mohou být soubory pro změnu barev tlačítek Green Buttons.zip nebo Black GD RN Buttons.zip nebo Blue Buttons.zip nebo Red Buttons.zip nebo Orange Buttons.zip nebo Black RL Buttons.zip nebo Paler Red Buttons.zip

3) pro hlasové hlášky radarů tam MUSÍ být ještě přidány soubory SKspeedcam3.8_mod.zip a CZ_F_audio.zip (nebo CZ_M_audio.zip)

4) aby to celé mělo české popisy a ne česko - anglické, je třeba přidat do adr "lang" ještě modifikovyný czech.zip



Pokud někdo modifikoval původní skin AndySK sloučením některých souborů v bodech 1) a 2) do jednoho společného, tak se tyto soubory vynechají a jde se přímo na bod 3).
To je tuším případ skinu AndySK8.5.11.zip. Přichází se ale o variabilitu tohoto řešení, kdy je možno měnit barvy tlačítek a typy ikon.

Nic se NIKDY nerozbaluje, dávají se tam soubory *.zip :O


Co se týká hlasitosti hlášek radarů, dají se nastavovat nezávisle na ostatních zvucích, takže si mohu navigační hlášky částečně nebo úplně ztlumit a nechat tam jen ty radary.:))
Panot (569)|6.11.2007 23:31
[QUOTE="Docent"][QUOTE="Panot"]Pokud ano, doporučuji ti podat trestní oznámení na příslušné policisty za zneužití jejich pravomoci.[/QUOTE]
Nechtěl bys dělat právníka těm dvěma Češkám zmláceným policajtama v Chorvatsku :sarcastic: ?[/QUOTE]

Ty ho právě podaly po svém zmlácení, ale myslím, že to nebylo kvůli radarům v navigaci, nebo se mýlím Docente? ;)
Docent (1234)|7.11.2007 00:08
Jo, trestní oznámení podaly, se stejným úspěchem ho ovšem mohly podat na lampárně na nákladním nádraží. Já tím chtěl jen napsat, že rada podat trestní oznámení na policajty v cizí zemi za to, že případně někomu smažou radary z navigace, mně přijde poněkud ... zvláštní ;) ?
Docent (1234)|7.11.2007 00:16
Doplnil bych kokoskokos/e/a :), ty zmiňované soubory jsou buď někdo v útrobách tohoto threadu, nebo tady.
agent07 (37)|7.11.2007 12:04
Tak díky všem,samozřejmě to takto mám,ale zeptat se je na místě a vždy to pak pomůže i ostatním.Oživení a doplnění je namístě,poněvadž fórum má již skoro 60 stránek tak to usnadní ostatním ve hledání kde co je.Také díky za odkazy,zase mám toho víc na zkoušení.
Haldo (138)|7.11.2007 15:26
Panot - diky moc, nevedel som, ze upozornenia pre radary su oddelene. Na najblizsej dlhsej jazde to vyskusam.

Co sa tyka Svajcu a spol, vychadzam z info na webe, osobne som tade este nesiel - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a diskuie pod clankom. Preto ma zaujima ci je mozne pouzit moznost dva keby nahodou.


[QUOTE]Yournav.com tvrdí, že pokud švýcarská policie takový přístroj v automobilu najde, bude zkonfiskován a řidič navíc dostane pokutu. Z německých dokumentů jsem ale pochopil, že nejde ani tak o schopnost přístroje varovat před body zájmu, jako o samotné radary. Při policejní kontrole tedy policisté zřejmě prověří, jestli v přístroji není nainstalována databáze švýcarských radarů. Na druhou stranu mi to přijde trochu komplikované a v rozporu s další odpovědí v PDF dokumentu, že vypnutí této funkce nestačí.[/QUOTE]
agent07 (37)|7.11.2007 18:17
Zatím jsem neměl možnost odzkoušet všechny možnosti Andyho skinu.Může někdo stručně zde napsat co je pod tlačítkem Zvukové varování /Upozornění na rychlost/kamery/
1-vždy jednoduchý tón
2-hlas+vždy jednoduchý tón
3-při překročení rychlosti
4-plné upozornění
5-pouze hlasové upozornění
6-hlas+jednoduché
7-hlas+při přiblížení

Snad to zase bude k užitku pro ostatní
kokoskokos (75)|7.11.2007 19:31
Tady je originální komentář. Můžete to skusit přeložit výstižněji než je to teď

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

No Sound – Visual warning only
Simple – Repeating Siren if you are above speed limit, as you approach the speed cam
Full Sound – Repeating Sonar sound if you are below the speed limit, siren if you are above speed limit, as you approach the speed cam
Spoken Warning Only – Single spoken warning (you may choose the language) as you approach the speed cam
Spoken + Simple - Single spoken warning (you may choose the language) + Repeating siren if you are above speed limit as you approach the speed cam
Spoken + When Approaching - Single spoken warning (you may choose the language) + Repeating Sonar sound if you are below the speed limit, siren if you are above speed limit, as you approach the speed cam
Simple (Always, Single tone) – Single Siren irrespective of speed limit, as you approach the speed cam
Spoken + Simple (Always, Single tone) - Single spoken warning (you may choose the language) + Single Siren irrespective of speed limit, as you approach the speed cam

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
agent07 (37)|7.11.2007 19:38
Hezký tak díky,než to přeluštím,bude jaro :mad:

Asi to bude rychlejší zjistit v praxi :D
cuba66 (1)|9.11.2007 16:49
Potřebuju pomoc - používám skin Andy 8.5.1. na FS C550 (VGA), ale špatně se zobrazuje proužek (indikace) přiblížení ke křižovatce. Místo toho aby byl nahoře tak je dole a vlevo je ošklivě oříznutej. Nevíte někdo jak to opravit?
Díky Cuba
Helle_ce4you (34)|10.11.2007 16:59
[QUOTE="Mefisto"]Diki, je to i s cz?[/QUOTE]

Ceské radary tam nejsou, ta byly v souboru, který je v diskusi na str.45. Konečně jsem přišel na jednoduché řešení. Databáze z jednoho txt se normálně zkopíruje a přidá k další databázi. Alespoň při průletu tam radary v Rakousku jsou, České taky, takže problém vyřešen a definitivně mažu z MIA TOM TOM.
Hellebrand
Smolinko (20)|11.11.2007 19:18
[QUOTE="kokoskokos"][QUOTE="H_Rocky"]Ahoj, mam problem v nastaveni v hlasovem oznamovani radaru. Postupoval jsem dle pokynu od Panota (timto mu zaroven chci podekavat za skvele odvedenou praci). Kdyz spustim iGo, nastavim,aby mi upozornoval na radary, zvolim si aby to me to upozornovalo cesky. Vse funguje dokud nevypnu iGo. Zapnu ho, a jako jazyk v upozorneni na radar tam ma anglictinu. Nevite prosim, kde je zakopany pes?
Predem dekuji[/QUOTE]

Pro odstranění problémů s ukládáním konfigurace po vypnutí je třeba resetovat nastavení permanentních proměnných v souboru igo.db.

Rozbalte přiložený soubor na PC, zkopírujte tam "igo.db" z "\my documents\igo 2006" v PDA, spusťte "ResetPermanentVars.bat" a "igo.db" zkopírujte zpět.

Takze ja nemam v igovy Igo.db ale iba iGO_backup.db a ked tento subor premenujem a prezeniem cez tvoj programik tak aj tak mi neulozi nastavenia a je tam anglicky hlas nastaveny a nie cesky
Vše je pak OK :yes: [/QUOTE]
kokoskokos (75)|12.11.2007 09:04
igo.db je konfiguračni soubor, takže pokud tam není, je něco špatně :no: iGO_backup.db je pouze záloha (pokud je stará, může tam být klidně nastavená jako výchozí jazyk i angličtina).
Ještě bych se po něm podíval, jestli není pracovní adresář iGO 2006 někde jinde, ale spíš to vypadá na přeinstalaci :O
To znamená odinstalovat, potom pomazat adresáře "iGO2006" v "Program files" a "My Dokuments" a znovu nainstalovat, nakonfigurovat a doufat ;)
Smolinko (20)|13.11.2007 18:13
Nuz skusal som to na dvoch strojoch. Acer N35 a asus 636N. Aver nema win 5 a asus ano. Acer po instalacii igo.db ma a asus nie..... zaujimave.
himi (79)|14.11.2007 13:10
zdravim!

pouzivam iGo 2006 plus na PDA-cku. tata ma Mio C520 a moc se mi u toho libi ten pruh na prave strane. u iGo mi tedy spis vyhovuje na leve, ale jde o to, ze na Mio tam jsou zalozky kde jde prepinat mezi udaji o ceste, POI, dopravnimi informacemi a itinerarem.

chtel bych tyto zalozky i do iGo. snazil jsem se to najit, ale nenasel :( dopravni informace ani tak nepotrebuju (nemam prijimac). info o ceste (rychlost, vzdalenost, cas do cile...) u iGo jde zvolit pouze z 3 moznych poli, ktere budou ukazovat udaje, Mio jich ukazuje 5.

existuje na to nejaka uprava?

screenshoty z recenze mio c520: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

diiik
tortoise (546)|14.11.2007 13:23
Psal jsem na to clanek treba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
phacker (49)|14.11.2007 15:13
Nemáte někdo popis skinů, resp. významů jednotlivých položek a souborů ve skinech pro iGO? Rád bych dal dohromady nějaký "editor" skinů pro iGO.
MilanSu (823)|14.11.2007 17:55
Záslužný nápad, hledal jsem někde návod, ale nenašel nic kloudného.Ale až (pokud něco bude) budeš mít nějakou beta verzi, otestuji ji na MIU
himi (79)|14.11.2007 17:59
2 tortoise: paradni clanek, presne to jsem hledal. dik!
2 phacker: taky rad otestuju na iGo :)
himi (79)|16.11.2007 13:13
jeste se zeptam (sorry trochu OT). jak udelat screenshot iGo?

vsechny programy co jsem zatim zkousel se namapujou na klavesu nebo kombinaci klaves coz se mi v iGo nepodarilo pouzit :(
dik!
tortoise (546)|16.11.2007 14:56
Já používám nějakej prográmek (jméno si nepamatuju), co umí udělat snímek okamžitě nebo až za x vteřin. Dám x vteřin, přepnu se do iGo (které je zatím minimalizované a tudíž má rychlý náběh) a je to. Nebo fotím přímo z PC přes ActiveSync.
himi (79)|16.11.2007 14:59
dekuju za odpoved. jde mi predevsim o screenshoty "v terenu" tudiz pres ActiveSync nepada v uvahu. take jsem pouzival snimani po urcitem case, to umi iLauncher. jenze jsem nedavno presel na SPB PocketPlus 4 a tam tato funkce neni :(
osch (1330)|16.11.2007 15:14
[QUOTE="himi"]...jak udelat screenshot iGo?...[/QUOTE]Např. freewarový CapScrUtil z těchto stránek.
himi (79)|16.11.2007 15:58
[QUOTE="osch"][QUOTE="himi"]...jak udelat screenshot iGo?...[/QUOTE]Např. freewarový CapScrUtil z těchto stránek.[/QUOTE]
dekuju, to je ono!
osch (1330)|16.11.2007 17:39
Za málo. Jen pls. necituj příspěvek, který je v diskuzi hned nad tvým.
toja (366)|19.11.2007 22:58
Pozerám, že niektorí majú už dosť skúseností s úpravou Andyho skinu.
Stiahol som jednu úpravu ktorá doplňa do ANdyho 8.5.1 skinu tlačítko do map pohľadu na prepnutie do cocpitu a opačne, do cocpit pohľadu tlačítko na prepnutie do map pohľadu.

Je to vcelku dobrý užitočný nápad ale má jednu chybu, t.j. je upravený a funguje to iba 320x240 režim. Vyskúšajte. Ale pred "inštaláciou" tohoto upraveného skinu si prepnite iGO do režimu 320x240.
Podujal by sa niekto na jeho úpravu (preklopiť), aby to fungovalo aj v 240x320 režime?!:D Vyzerá to tak, že od Andyho sa tak skoro niečoho nového nedočkáme:(
Prikladám výcuc z fóra Mia C220:
AndySK8.5.1_SSXv1.zip - Replaces original SK8.5.1. This includes a button on both cockpit and map view to switch between the two and an exit button on map view. Also includes functionality to press next road name and hear the next voice command played for you. Only supports 320X240. USE EITHER THIS ONE OR ORIGINAL, NOT BOTH.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]


Pre istotu je tu aj mirror odomňa, ak sa nechce niekomu inštalovať to od megaupload.com aby to mohol stiahnuť.
AndySK8.5.1_SSXv1.0.zip

Bolo to uverejnené na: http://hugginsnet.com/ilovemymio/index.php?topic=569.msg3507#msg3507
Smolinko (20)|20.11.2007 18:56
Prosim Vas poradte, ked mame na ulici uzaveru a planujem trasu, ako sa da povedat aby v danom bode trasu neplanoval? Existuje nieco ako tadeto nechod?....
Bucci_ce4you (217)|21.11.2007 08:01
Menu - trasa - bypass (objížďka) 1, 5, 10 km
Smolinko (20)|21.11.2007 17:53
[QUOTE="Bucci"]Menu - trasa - bypass (objížďka) 1, 5, 10 km[/QUOTE]

Nuz ale to je neprakticke, to poznam.... takze inu moznost igo nema skoda...
toja (366)|21.11.2007 18:15
[QUOTE="Smolinko"]Prosim Vas poradte, ked mame na ulici uzaveru a planujem trasu, ako sa da povedat aby v danom bode trasu neplanoval? Existuje nieco ako tadeto nechod?....[/QUOTE]
Keďže píšeš že plánuješ trasu a o uzávere vieš, tak pomocou prejazdových bodov nažeň trasu inou cestou.
Mudrunka (547)|21.11.2007 18:37
nebo ještě lépe jít do itineráře a tam daný úsek zakázat. Zřejmě by to chtělo manuál, že? Konkrétně ke stažení zde.
JiMo_ce4you (0)|28.11.2007 10:37
Zdravím všechny,
objevil jsem novější verzi skinu od zurrmaxe (podobné jako TomTom) označovanou jako ZM Big - používá větší fonty pro zobrazované texty.

Edit: skin má sklony k nestabilitě, stahujte proto verzi 1.55 uvedenou níže.
JiMo
vlko_ce4you (3)|1.12.2007 19:25
Má se ten soubor ( skin ) nejdříve rozbalit a nebo nechat zbalený a přesně kam se to má nahrát???
Díky :cool:
oltcit (1098)|1.12.2007 20:39
[QUOTE="JiMo"]Zdravím všechny,
objevil jsem novější verzi skinu od zurrmaxe (podobné jako TomTom) označovanou jako ZM Big - používá větší fonty pro zobrazované texty.
[/QUOTE]
Hmm otestovane,spatne osetrene tuknutie na displej v nerozoznanej oblasti ma za nasledok chybovu hlasku,ale po odEnterovani funguje dalej,horsie je ale to ze sporadicky pri ukonceni iGO totalne zamrzne a je nutny SR:( takze sorry,Riks je stale najlepsi:cool:
Panot (569)|1.12.2007 22:22
Poslední Sznyt23 se natrvalo usadil v mém PDA. Vyměnil jsem upozornění na radary za zvuky sonaru a jeví se mi to i příjemnější. Dávám k dispozici s tradiční přizpůsobenou češtinou.
Docent (1234)|2.12.2007 09:45
[QUOTE="oltcit"]takze sorry,Riks je stale najlepsi:cool: [/QUOTE]
Riks mně funguje, pokud restartuju PPC se všemi vypnutými pluginy, takže mám 56% volné paměti, nastavím trasu a jedu. Pokud při navigaci potřebuju něco nastavit, nebo třeba přepnout jen mezi zobrazováním tachometru a POI, je to v háji - stačí párkrát ťuknout na displej a "memory full" :evil: .
Mudrunka (547)|2.12.2007 09:50
ano, u mě obdoba. Mám na PDA VM 2003, takže můžu dát více paměti pro programy. A zejména když přidám varování před radary hlasem způsobí to značné zpomalení celého programu a ještě větší „zaostávání“ šipky za reálem tak, že je to takřka pro navigaci nepoužitelné :no:
JiMo_ce4you (0)|2.12.2007 10:48
[QUOTE="oltcit"]
Hmm otestovane,spatne osetrene tuknutie na displej v nerozoznanej oblasti ma za nasledok chybovu hlasku,ale po odEnterovani funguje dalej,horsie je ale to ze sporadicky pri ukonceni iGO totalne zamrzne a je nutny SR:( takze sorry,Riks je stale najlepsi:cool: [/QUOTE]

Je to tak, ZM verze 1.54 opravdu nic moc. Nicméně verze 1.55 aspoň podle mne popsanými neduhy netrpí. Připojuji k otestování.
Pokud by se někomu podařilo doladit češtinu, bylo by to super .

:)
Bucci_ce4you (217)|4.12.2007 10:55
[QUOTE="Panot"]Poslední Sznyt23 se natrvalo usadil v mém PDA. Vyměnil jsem upozornění na radary za zvuky sonaru a jeví se mi to i příjemnější. Dávám k dispozici s tradiční přizpůsobenou češtinou.[/QUOTE]
souhlas ke sznytovi.... super řešeno, ale mam pár výtek.... nevim proč, ale při výběru cíle (obálka s šipkou) mam vždy defaultně Maďarsko (aniž bych měl mapu), v nastavení (pod ikonou baterky) mam vždy radary "Neaktivní" a vždy mam "Enabled Overview"

mazal sem i permanent variables z pdamillu ale nepomáhá :-(
Panot (569)|4.12.2007 11:19
Ahoj Buci, ten výběr cíle se dá dělat jinou ikonou a tam Maďarsko není jako default. Zřejmě to bude nějaká Sznytovina :). Jinak ty radary nastavovat nemusíš, jsou funkční již v samotném programu. Jinak ovládání je opravdu skvělé, to se Sznytovi hodně povedlo.
Bucci_ce4you (217)|4.12.2007 11:35
jj o radarech vim, ale ten režim náhledu mě asi zabije.... (myslim ten pohled z letadla....) to bych potřeboval zrušit...
Panot (569)|4.12.2007 17:06
[QUOTE="Bucci"]jj o radarech vim, ale ten režim náhledu mě asi zabije.... (myslim ten pohled z letadla....) to bych potřeboval zrušit...[/QUOTE]

Tak si dej v Menu/Displej/nastavení náhledu, tu maximální vzdálenost (tj. 30km) a to by mělo pro většinu tras stačit. Mimo nějaké delší jízdy po dálnici, ale tam ti to zase nebude tak vadit.
Bucci_ce4you (217)|5.12.2007 08:33
Panot: to mam, ale stejně, většinou po dálnici jezdim....

napadlo mě jestli někdo z místních členů, kdo rozluštil kód by neporadil, kde to defaultně vypnu v kódu - třeba oltcit by mohl vědět.... :D (já sem na kódy lama)
berrys_animal (12)|9.12.2007 10:42
[QUOTE="kokoskokos"]igo.db je konfiguračni soubor, takže pokud tam není, je něco špatně :no: iGO_backup.db je pouze záloha (pokud je stará, může tam být klidně nastavená jako výchozí jazyk i angličtina).
Ještě bych se po něm podíval, jestli není pracovní adresář iGO 2006 někde jinde, ale spíš to vypadá na přeinstalaci :O
To znamená odinstalovat, potom pomazat adresáře "iGO2006" v "Program files" a "My Dokuments" a znovu nainstalovat, nakonfigurovat a doufat ;) [/QUOTE]
zkoušel jsem provést opravu podle návodu, bohužel se mi nepodařila avízovaná změna. pokoušel jsem se dokonce po vypnutí soubor igo.db přepsat atributem "jen pro čtení", ale žádná změna. po spuštění igo byla přepsána hodnota v hlasovém upozorňování na radary na "neaktivní". našel jste někdo řešení pro tento problém?
Docent (1234)|10.12.2007 09:30
Pánové, nakopněte mne... Když dám Sznyta do adresáře skin, tak to neudělá vůbec nic, mám normální iGO bez skinu... Co dělám blbě :evil: ?
oltcit (1098)|10.12.2007 13:49
Natoc sa zozadu:D zeby sys.txt ;)
[interface]
mio=0
skin="igo_sznyt"
landscape=2
vga=1
Docent (1234)|10.12.2007 14:38
Dík, už to funguje ;) .
berrys_animal (12)|10.12.2007 14:55
[QUOTE="berrys_animal"][QUOTE="kokoskokos"]igo.db je konfiguračni soubor, takže pokud tam není, je něco špatně :no: iGO_backup.db je pouze záloha (pokud je stará, může tam být klidně nastavená jako výchozí jazyk i angličtina).
Ještě bych se po něm podíval, jestli není pracovní adresář iGO 2006 někde jinde, ale spíš to vypadá na přeinstalaci :O
To znamená odinstalovat, potom pomazat adresáře "iGO2006" v "Program files" a "My Dokuments" a znovu nainstalovat, nakonfigurovat a doufat ;) [/QUOTE]
zkoušel jsem provést opravu podle návodu, bohužel se mi nepodařila avízovaná změna. pokoušel jsem se dokonce po vypnutí soubor igo.db přepsat atributem "jen pro čtení", ale žádná změna. po spuštění igo byla přepsána hodnota v hlasovém upozorňování na radary na "neaktivní". našel jste někdo řešení pro tento problém?[/QUOTE]

takže:
jak psal kokoskokos 12. listopadu na str. 57 - "...znovu nainstalovat, nakonfigurovat a doufat ": takže jsem provedl tuto zásadní věc - že instalaci jsem i-go provedl znovu, tzn. nejdříve jsem korektně odinstaloval a následně nainstaloval verzi se skinem. nevím, jestli toto mělo ten zásadní vliv na soubor igo.db, ale poté se funkce hlasového upozornění udrželo v paměti i po dalším startu i-go. pak už jsem jen doinstaloval mé body zájmu v igo poi exploreru a vše pracuje tak, jak má. v každém případě reinstal pomohl.
macleod (91)|18.12.2007 00:38
Zkoušel sem několik kompletních skinů od andyho, sznyta, rikse a podobných, ale protože používám 240x320, tak mi nic nevyhovovalo, navíc mi docela sedí originální vzhled a ovládání, taxem si vytvořil vlastní miniskin.
A protože sem se v okolí benátek nedávno dostal do menších potíží díky nedostatku paliva a dlouhým úsekům na dálnicích bez benzinek, taxem ještě upravil pro 240x320 sidepanel, známý ze splitscreenu od teddyb a hojně používaný v mnoha skinech.
Využívám moduly a nápady, který sem sesbíral na různých forech, jen sem vybral co se mi hodilo a zdálo rozumný.
Celý je to upravený tak, aby to zabíralo co nejmíň místa, maximum se dalo ovládat tlačítkama na PDAčku a je to kompletně funkční jak pro 240x320, tak i pro 320x240. Tak to sem dávám pro případ, že by se to taky někomu hodilo :)
Marek_026 (65)|18.12.2007 06:54
Mohl by si ,prosim, popsat kam se to má nahrát? Do SKINU ? Mám starší PDAčko a tak to vždy předělávám, protože se SKINEM mám pak problémy se zachytáváním družic Děkuji a určitě bych to vyzkoušel. :yes: