Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

HP IPAQ rw6815 - zkušenosti, tipy a triky...

fofrnik (45)|5.12.2006 18:49
neví někdo jak mám nahrát lokalizaci do 6815 ky? při instalaci mi to hodí hlášku nejde vytvořit adresář? dík za radu
Rypi_ce4you (3)|5.12.2006 19:40
Zdravim, jelikoz pevne BT HF auto sady od nokia se s touhle krabickou nemaji moc v lasce, tak budu nucen zakoupit nejakou bondovku. Co radite? Jaky typ je obliben ci jeste lepe vyzkousen s rw6815. Jde mi hlavne o eliminaci toho otresnyho echa, ktery vyluzuje HF prijemci hovoru. Prosim doporucte neco...
Diky

Jo a zajimavy postreh.Nechavam si posilat upozorneni na email pouze na display a pokud je ipaq vypnut, tak sice zvukem upozorni na prislou sms, ale po stisku zapinaciho tlacitka pouze zahlidnu, ze neco prislo,ale okamzite zprava mizi :( coz docela zamrzi,jelikoz nestihnu zjistit ani odesilatele...dela vam to taky?
fofrnik (45)|5.12.2006 19:44


a když dáš messaging-klikneš na inbox-tam na text messages není tam ta pošta?
Rypi_ce4you (3)|5.12.2006 20:07

ee, jelikoz je to pouze poslany na display, tak se nikde neuklada. Je to stejny jako display SMS na mobil, pouze se zobrazi a po precteni zmizi.ma to vyhodu, ze mi to nezabira misto a nemusim to stale po kazdym emailu mazat.

drobna zmena v interpretaci : oznameni dorazi, rozsviti se display a email je videt a jsem schopen ho identifikovat a stiskem "zavrit" zmizi. Pokud ale prijde v me nepritomnosti a PDA se po urcite dobe prepne do spanku, resp. vypne, tak po oziven ze spankui prave informace o emailu mizi. Skoro mi to priada, ze stiskem Power On tlacitka stiskavam funkcni tlacitko "Zavrit" (jako by byly svazany, coz je ptakovina).
ondrej4_ce4you (39)|6.12.2006 00:01
Jimy ako nabijaš? Cez adapter alebo cez usb. Pokial cez usb tak sa pozri ci mas zaskrtnute (nastavenia/system/napajeni/usb/pouzit usb napajenie.

Ako som stale zdoraznoval je to zatial v mojich ociach velmi nepodarene rw6815. Pokial budem mat cas tak vam rozpisem nedostatky ktore som zatial nadobudol.
Ondrej4

[QUOTE="jimy"]Zkusím to.

nyní jsem měl komunikátor vypnutý a na nabíječce - baterie se nabila na 10 %
poté jsem komunikátor zapnul a ponechal na nabíječce - po chvíli to spadlo na 8%
něco ho vybíjí :?: - to se mi tedy vůbec nelíbí:evil: [/QUOTE]
radim_raf (20)|6.12.2006 10:52
[QUOTE="ondrej4"]Ako som stale zdoraznoval je to zatial v mojich ociach velmi nepodarene rw6815. Pokial budem mat cas tak vam rozpisem nedostatky ktore som zatial nadobudol.
Ondrej4
[/QUOTE]
Všem pěkný den.
Už abys měl čas na vypsání těch nedostatků, ale nevím jestli to budu číst, protože jsem si ho koupil. Teprve mi přjde, ale je koupen na netu, tak budu mít ještě 14 dnů :-)
Radim
palacinka (242)|6.12.2006 10:55
Osobně s rw6815 žádné problémy nemám. A to ani s baterií a ani s ničím jiným. Asi to bude jeden z mála (nebo mnoha?) kousků, které fungují. Je klidně možné, že spoustu problémů bude řešit nový FW, stejně jako tomu je u rw6818 a rw6828. Tam se vyřešila spousta problémů a to i těch co není zveřejněna.
Asahi (29)|6.12.2006 14:15
Ja se se spokojenosti pridavam k palacince (radsi klepu na drevo :) ). Vse funguje korektne, jen asi trikrat, ci ctyrikrat ze ten mesic, co ho mam, se mi stalo, ze se roztentila grafika - bud se udelaly pruhy pres cely displej a nebo zustaly artefakty zavrenych oken na plose a vetsinou se ipaq potom sekl a byl nutny reset.
WAV_ce4you (42)|6.12.2006 14:46
[QUOTE="fofrnik"]neví někdo jak mám nahrát lokalizaci do 6815 ky? při instalaci mi to hodí hlášku nejde vytvořit adresář? dík za radu[/QUOTE]
Máš starou verzi lokalizace, stáhni si ze Sunny novou
WAV_ce4you (42)|6.12.2006 15:11
[QUOTE="ondrej4"]
Ako som stale zdoraznoval je to zatial v mojich ociach velmi nepodarene rw6815. .......[/QUOTE]
Mám přístroj měsíc, (koupený AutoCont Hranice) funguje naprosto bez problému.
OS v.5,1,product rev. 1.0, ROM ver. 1.10.04 WWE
Soft mám všechen legální, koupený a mám tam toho požehnaně:
SunnyS InterWrite, iLauncher, SmartDial from Karbik,Birthdays, PocketInformant, GPS Tuner, TomTom5 , pocketWeather, Batti, SPB FullScreenKeyboard, FastCleanUp,KeePass, PocketBreeze, ContactBreeze, SPBTime, SPBDiary, SPB Backup, trial PhoneAlarm
Mám koupený i WAD , ale ten jsem odinstaloval, protože mi zpomaloval stroj!
Každou noc automatická záloha na kartu a reset (pročistí si paměť).
Nerozchodil jsem na 6815 Richeese, na dospělém iPaqu ano.
Doplňky: Karta 2GB Kingstone, GPS Navilock BT-338, HP Foldable keyboard (nejde zatím čeština + Alt)
Co se týká nabíjení a jiných problémů:
1.Přes síťový adaptér se nabíjí korektně
2.Přes USB jen když má počítač kvalitní a silný zdroj a USB2.0 na notebooku mám USB 1 a nenabíjí se to a navíc vypadává čas od času synchronizace. Je možném že je to i konektorem.
3.Kabel USB/mini USB jiný než originál mi to nenabíjí :((
4.Když použiji přiložené HF, tak všichni tvrdí, že mě špatně slyší (a to si strkám ten puclik přímo před ústa).
Co se týká softu a OS jsem vcelku spokojen, ale trvalo to měsíc, než jsem to všechno vychytal (hodně informací jsem čerpal zde)
Myslím, že přejdu celkově od prvotního SBSH packu k SPB packu, hlavně z toho důvodu, že u tohoto přístroje je méně tlačítek a SPB se dá ovládat Dpadem jednou rukou a nemusím furt vytahovat stylus. Taky má větší písmo a je přehlednějsí (tenhle displej je super, ale je menší než u běžného PDA)
zatím mám podivnou kombinaci iLauncher a SPB diary, ale funguje to.Dál mi vadí, že mi dost dlouho startuje TT (na symbianu naskočil okamžitě). Ovšem tady je nesrovnatelně použitelnější (v landscape). Dokud jsem neměl Karbikuv smartdial, tak to na telefonování bylo skoro nepoužitelné. Super je SPBtime, který mám nastavený jako ScrS a tudíž jsem mohl zahodit hodinky. Další funkce má také vychytané. Jen ho musím vypínat při GPS Tuneru. Mám ho sice ve vyjímkách ale stejně mi tam naskakuje. Řeším to se SPB.
Podle mě je to velice stabilní cihlička, jen to chce vychytat aplikace a správné nastavit. Což chápu, že může být pro 75% uživatelů nepřekonatelný problém.
fofrnik (45)|6.12.2006 15:40
[QUOTE="WAV"][QUOTE="fofrnik"]neví někdo jak mám nahrát lokalizaci do 6815 ky? při instalaci mi to hodí hlášku nejde vytvořit adresář? dík za radu[/QUOTE]
Máš starou verzi lokalizace, stáhni si ze Sunny novou[/QUOTE]

no zase takovej začátečník nejsem tuto možnost jsem samozřejmě využil a je to stejné
fofrnik (45)|6.12.2006 15:43
lokalizaci už jsem vyřešill zacolal jsem na sunnysoft a poslaly mi legalizaci přímo do PDA kde jsem jej rozbalil a vše běží jinak jsem spokojený vše funguje
ondrej4_ce4you (39)|7.12.2006 01:16
Dobrý večer.
Toto sú len a len moje názory ktoré teraz rozpíšem.

Čo sa jedná dizajnu displej je veľmi hlboko a preto je veľmi ťažké použiť roh monitoru prstom ja som si predstavoval ovladenie tohto prístroja oveľa jednoduchšie, napr.: idete autom mate zapnuté IGO vi možná iné a potrebujete za jazdy niečo v ňom prepnúť (hlavne šípku hore, menu v pravo), ako sa vám to darí? No stylusom pri 130-ke neviem neviem. A ďalšia vec niekto tu písal o ozvene v HS nokia v aute áno je to pravda druha strana skoro vobec nič nepočuje kvôli ozvene ale v žiadnom prípade to nie je vada v sade ale v našom IPAQu, u mňa ta ozvena je aj vtedy keď volám z neho a to je jedno či je krit otvorený alebo zavretý zdá sa mi že idú naraz obidva reproduktory horný aj spodný a preto ta ozvena (spätná väzba).

Ja som si chcel kúpiť PDA-čko s telefónom ktorý ma už v sebe základné funkcie telefónu a tj.: hlasitý reproduktor, režimy-(vonku, tichý, atd.), vyhľadávanie tel. čísiel prstom písanie sms – prstom. Ja uš viem že sa dajú tieto aplikácie dokúpiť a nie za malý peniaz veď WAW s tým má skúsenosti a neviem či náhodou tie programy ho nestály za cenu aj dvoch RW6815.


No a jedna perlička na koniec včera doobeda my začal chrapčať reproduktor pri vyzváňaní a prehrávaní. No a večer stíchol reproduktor no a zajtra si preň príde kuriér z HP servisu. No takže toto je moja historka s rw6815 ktorá je len časť mojich skúseností ale napriek môjmu sklamaniu a poruche sa mi viac onom nechce písať.

S pozdravom Ondrej
palacinka (242)|7.12.2006 07:13
to ondrej4:

displej je takto hluboko utopený schválně aby byl co nejvíce chráněný, aplikace se dají minimalizovat stisknutím červeného tlačítka a to i ve 130.

problém s HF nepozoruji, nepoužívám HF od Nokie.

hlasitý reproduktor to má a ke zbytku: je to PDA Phone Edition ne klasický mobil.

cca po dvou dnech používání mi taky chraptěl reproduktor, po HR vše OK a od té doby je iPAQ absolutně bez problémů (zaklepáno na dřevo :-) )
Kokosak (18)|7.12.2006 09:27
Nemuzu se nejak zbavit toho hlasu co rika se zvonenim jake vola cislo. Nenajdu to v nastaveni nebot jsem asi slepy. Ono to totiz zeslabuje zvoneni a jelikoz jsem i hluchy :) tak me to otravuje
jimy_ce4you (27)|7.12.2006 09:59
Nabíjel jsem jak síťovou nabíječkou, tak přes USB (USB nabíjení mám zapnuté - rychlé nabíjení). Pomohl mi pouze hard reset. Psal jsem na technickou podporu HP a o této chybě, kterou jsem popisoval (samovolné vybití, praktická nemožnost opětovného nabití), nemají žádné informace. Pokud bude tento problém rozšířený, bude se tím zabývat vývojářská divize HP a bude vydána aktualizace ROM. Takže pokud jste se s tímto problémem také setkali - oznamte to na tech. podporu HP, ať na tom zapracují....

[QUOTE="ondrej4"]Jimy ako nabijaš? Cez adapter alebo cez usb. Pokial cez usb tak sa pozri ci mas zaskrtnute (nastavenia/system/napajeni/usb/pouzit usb napajenie.[/QUOTE]

Ako som stale zdoraznoval je to zatial v mojich ociach velmi nepodarene rw6815. Pokial budem mat cas tak vam rozpisem nedostatky ktore som zatial nadobudol.
Ondrej4

Kokosak (18)|7.12.2006 11:20
Mam reseni k zapnuti po uplnem vybiti. Jak asi vsichni vime nejdet stroj zapnout. Postup je: dat na nabijecku - pokud jen z USB tak na 10 min z 220V 5 min. Pote odpojit, vyndat baterii, pak zpet baterii, reset = zapne se a pokracovat v nabijeni, alespon me to takhle funguje.
fofrnik (45)|7.12.2006 11:23
[QUOTE="Kokosak"]Nemuzu se nejak zbavit toho hlasu co rika se zvonenim jake vola cislo. Nenajdu to v nastaveni nebot jsem asi slepy. Ono to totiz zeslabuje zvoneni a jelikoz jsem i hluchy :) tak me to otravuje[/QUOTE]

Jo to bych taky potřeboval jsem též hluchý
fofrnik (45)|7.12.2006 11:41
A ještě by mne zajímalo jestli umí HP 6815 hlasitý hovor tím myslím položit na stul a normálně telefonovat HLASITE HANDSFREE?
jimy_ce4you (27)|7.12.2006 12:33
U mne něšlo o to, že bych úplně vybil baterii, ale o chybu přístroje, která ho vybila a stále vybíjela. Bohužel jde o nějakou chybu, která se občas vyskytne, při které i při plném nabití bateri při vypnutém komunikátoru se po zapnnutí během několika desítek minut baterie opět zcela vybije, soft reset u mne nepomoh. Musel jsem udělat hadr reset, jinak se nedalo s komunikátorem nic dělat- v zapnutém stavu se vybíjel i na nabíječce!!!

[QUOTE="Kokosak"]Mam reseni k zapnuti po uplnem vybiti. Jak asi vsichni vime nejdet stroj zapnout. Postup je: dat na nabijecku - pokud jen z USB tak na 10 min z 220V 5 min. Pote odpojit, vyndat baterii, pak zpet baterii, reset = zapne se a pokracovat v nabijeni, alespon me to takhle funguje.[/QUOTE]
WAV_ce4you (42)|7.12.2006 17:16
[QUOTE="Kokosak"]Nemuzu se nejak zbavit toho hlasu co rika se zvonenim jake vola cislo...........[/QUOTE]
Je to jednoduché : úplně v setupu vypnout ovládání hlasem a ztratí se i tohle anglické žvatlání
WAV_ce4you (42)|7.12.2006 17:34
[QUOTE="ondrej4"] napr.: idete autom mate zapnuté IGO vi možná iné a potrebujete za jazdy niečo v ňom prepnúť ....
druha strana skoro vobec nič nepočuje kvôli ozvene ale v žiadnom prípade to nie je vada v sade ale v našom IPAQu ...obidva reproduktory horný aj spodný a preto ta ozvena (spätná väzba)...............
WAW s tým má skúsenosti a neviem či náhodou tie programy ho nestály za cenu aj dvoch RW6815. ...............
[/QUOTE]
Vážený pane Ondřeji, jednak by to chtělo trošičku více optimismu, mám za to, že každý přístroj má své mouchy. Já jsem přešel z N6630 a taky jsem si měsíc zvykal. Musím však říci, že v konečném součtu je + více jak -.
ad1. Nepoužívejte iGO ale TT, ten má prstové ovládání vychytané
ad2.Z fyzikálního hlediska je nesmysl, že by "vazbily" dva repráky mezi sebou. Princip je vyjádřen termínem "vlastní frekvence" Myslím si, že spíše než o ozvěnu se bude jednat o zpoždění způsobené prodlevou v digitálním přenosu zvuku, nejspíše v žásti BT.(používám drát)
ad3. Ano ty programy skutečně něco stály, ale jednotlivé ceny se pohybují vesměs kolem 10dolarů. Některé programy jsem dostal jako bonus od HP. Oficiální dovozce k tomu přikládá body. To nejdůležitější pro telefonování (smartdial) jsem našel zde zdarma. Odhaduji, že mě to všechno nepřišlo na více než 2500,-
fofrnik (45)|7.12.2006 17:44
[QUOTE="WAV"][QUOTE="Kokosak"]Nemuzu se nejak zbavit toho hlasu co rika se zvonenim jake vola cislo...........[/QUOTE]
Je to jednoduché : úplně v setupu vypnout ovládání hlasem a ztratí se i tohle anglické žvatlání[/QUOTE]

a kde to ovládání hlasem je nikde jsem ho nenašel?
palacinka (242)|7.12.2006 18:14
[QUOTE="fofrnik"]A ještě by mne zajímalo jestli umí HP 6815 hlasitý hovor tím myslím položit na stul a normálně telefonovat HLASITE HANDSFREE?
[/QUOTE]

A co takhle po přijetí hovoru podržet zelené tlačítko?
WAV_ce4you (42)|7.12.2006 18:24
[QUOTE="fofrnik"]a kde to ovládání hlasem je nikde jsem ho nenašel?
[/QUOTE]
Božínku! Ta lenost.
Start,Nastavení, Hlasový příkaz
Kokosak (18)|8.12.2006 12:42
1. bezva nabijecka ! kdo ma autoradio s vstupem na USB flash disk tak mu to nabiji ! perfekt

2. jak zjistim MAC adresu te WiFi karty v utility to neni ...:(
Monkeyr (39)|8.12.2006 14:03
Dotaz začátečníka a koupěchtivce:

Poznám nějak na krabici, že je zařízení s českou lokalizací ? Nebo je v krabici nějaké CD ? Nebo jen nějaký kód ?
podlesnik (17)|8.12.2006 14:34
ja som dostal telefon bez lokalizacie. mam na nu narok u sunnysoftu alebo ako?
palacinka (242)|8.12.2006 15:01
Já koupil rw6815 bez české lokalizace, ještě nebyla hotová, CD mi bylo doposláno za 1Kč cca za dva týdny.
kthoma (13)|8.12.2006 15:38
Mě k tomu dali v sáčku za 1kč CD s instalačním kódem + CZ Manuál. Musel jsem si ale stáhnout nový build od sunnysoftu. Ta instalace z CD nefunguje.
WAV_ce4you (42)|8.12.2006 16:36
Oficiální prodejce tu lokalizaci dodává vždy, je za 1,- a je přilepena vně krabice, tj. CD, manuál a hlavně reg.číslo. Dle mého názoru cenu Sunnysoftu hradí HP CZ.
Neoficiální importní kanál to z toho důvodu nabídnout nemůže, takže si pak zájemce musí lokalizaci koupit za plnou cenu.
podlesnik (17)|8.12.2006 18:11
ja som to kupoval v orange ako biznis zakaznik ale nedostal som nic
Monkeyr (39)|8.12.2006 20:16
Vidím, že jsem rozpoutala diskuzi.
Už ho mám taky doma. Prodejce mě e-mailem ubezpečoval,že je v krabici CZ lokalizace, ale po rozbalení, tam není nic, dokonce ani český manuál. Tak hned v pondělí na ně vlítnu !
Asahi (29)|9.12.2006 02:37
Ja si u prodejce pozadal o lokalizaci a do peti dnu na me cekala ve schrance. Aktualni build. Jen se sekli s manualem a dali mi cz manual na ipaqy z cervence :)
niner (23)|9.12.2006 08:57
neporadi niekto ako rozbehat USB alebo BT modem na tejto hracke?
Klinec_ce4you (18)|9.12.2006 10:57
WAW: V odpovedi Ondrejovi ste spominali SmartDial. Jedna sa o ten, ktory je tu na stranke, myslim Carbikov?
WAV_ce4you (42)|9.12.2006 11:08
[QUOTE="Klinec"]WAW: V odpovedi Ondrejovi ste spominali SmartDial. Jedna sa o ten, ktory je tu na stranke, myslim Carbikov?[/QUOTE]Ano
radim_raf (20)|9.12.2006 12:25
Přeji pěkný den všem.
Tak jsem již také vlastník tohoto přístroje. Koupen Palmpc-Tomáš Brož za 12793,-s DPH. Bonus autodobíječ , univerzal fólie, drobnosti od HP (propiska,blok,podložka pod myš). S nákupem jsem spokojen. Záruční list, bonus CD shop-palm.cz, CD lokalizace Sunnysoft Inter Write 9.0 pro, uživatelská příručka pro různé modely jen ne pro rw6815 verze: červen 2006.
Je to můj první "smartphone" PDA přístroj.
Nyní zápolím s připojením wifi iPAQ s domácím PC. V počítači bezdrát internet, Asus WIFI-AP solo. iPAQ se spojí s počítačem. To je ok, ale v IE hledá stránku asi 3min a pak zahlásí "The page cannot be found. Check the name and tray again". Už opravdu nevím jaké iniciály mám nastavit pro IP a adaptéru. WIFI status spojeno ESSID,BSSID,kanál,IP vše je přiděleno. Domain name mshome.net, ping negativní.
Díky za radu Radim
palacinka (242)|9.12.2006 15:40
Jaký máš OS? XP? Máš zapnuto sdílení připojení k internetu v XP?
Carpenter_ce4you (166)|9.12.2006 19:05
Kde nastavím, aby PDA neusínalo, když je připojené k wi-fi síti? Při BT připojení se ztlumí podsvícení displeje, ale PDA dál pracuje, kdežto při wi-fi spojení si klidně usne, čímž se samozřejmě wi-fi spojení přeruší a při novém zapnutí se samo znovu načítá.
Carpenter_ce4you (166)|9.12.2006 23:02
A ještě - rozchodil někdo tohle PDA jako BT modem pro PC? Mně to prostě nechodí a všechny návody, co jsem kde na internetu našel jsou s Bluetooth Managerem, který ve WM5 není a tudíž skoro není co kde nastavovat. Opravdu bych uvítal nějaký komplexní návod, jak toto rozchodit.
radim_raf (20)|9.12.2006 23:17
[QUOTE="palacinka"]Jaký máš OS? XP? Máš zapnuto sdílení připojení k internetu v XP?[/QUOTE]
Ahoj, mám XPp a zapnuto sdílení. Nějak se v tom nemohu vyznat. Na desce integr. dvě síťovky a WiFi. Síťové Adaptéry 1394 Net Adapter,Bluetooth Lan, Marvell 2x, Realtek RTL8187 Wireless 802.11g. Připojení k netu kabelem přes jeden marwell. To sdílím pro vše ostatní. Když jsem složil počítač, tak jsem chtěl zjisti jestli šlape WIFI. Švagr přinesl noťas a v rychlosti jsme to zkoušeli. Připojil se, ale net jsme také nerozjeli. Tak si myslím, že jsem hned nazačátku špatně to připojení nakonfiguroval. Teď si systém i po odinstalaci sw a odebrání adaptérů vše pamatuje. :-(
Radim
niner (23)|10.12.2006 00:33
[QUOTE="Carpenter"]A ještě - rozchodil někdo tohle PDA jako BT modem pro PC? Mně to prostě nechodí a všechny návody, co jsem kde na internetu našel jsou s Bluetooth Managerem, který ve WM5 není a tudíž skoro není co kde nastavovat. Opravdu bych uvítal nějaký komplexní návod, jak toto rozchodit.[/QUOTE]

mal som podobny problem nadaval som hromzil a neviem co vsetko.. do 3tej rana som sa s tym babral a potom som sa na to.. dnes som resetol natvrdo a slape to :)

1 pouzivam BT Btoes MSI hrusticku s windcomm ovladcom a s bt modemom
2 win+pause, bt modem properties, cakat na ton dofaka,rychlost 115200, init string na: AT+CGDCONT=1, "IP", "INTERNET" (sk orange alebo sk tdebile) **
3 my bt places, najst zariadenia, zobrazia sa fony a pda, klik klik pda a dialup
zobrazi sa login a heslo a cislo, zatial nevytacat
4 spat na zalozku v nastaveniach (**) diagnistics, tuk qwery modem.. mal by fachat ale tu sa presvedcime ci je good spojenie pc<>pda
5 ok zadame meno a heslo a dial *99#
6 vse ok

prvy den som skoncil vzdy pri vytoceni ale ktorykolvek fon mi fachal takze chyba nemohla byt na pc takze reset pda a vse slape ako hodinky, pokial vam krok 5,6 neprejde s pda skuste daky fon a overite si tym ci mate dobre nakonfig pc, ak hej chyba je v pda.. nepomohlo riesit to ani cez *99***?# kde ? bolo cislo od 1 do 8 (hej hej az 8 datovych mam v pda.. predsa len mam oboch operatorov)

drzim palce.. cez kabel mi to uz taky facha
niekde na webe je estejeden navod kde to chlapik robi cez serial port a pomocou dakeho softu.. treba googlit nepamatam si adresu :(
Carpenter_ce4you (166)|10.12.2006 00:58
Hmm, je to takřka neuvěřitelné, ale najednou to chodí. Úplně stejné nastavení, stejné vytáčené číslo, jediná změna v tom, že doposud jsem byl Active Sync připojený, teď vytáčím Active Sync nepřipojen. A jede to...

No, tak to by bylo...
Kokosak (18)|12.12.2006 12:36
Pratele jak video soubor prehrat v PC ?
Klinec_ce4you (18)|12.12.2006 19:13
Zdar borci, som stastnym novym majitelom tejto zatial super masinky. Stal sa mi taky dost zasadny problem. Pri synchronizacii mi do PDA natiahlo kontakty, ale nemam pri nich cisla.. V Nokii som mal vacsinu cisiel ulozene ako vseobecne, notebook to detekol v Outlooku ako cislo s parametrom ine a pri naslednej synchronizacii s PDA mi cisla neprenieslo. Napada nejake riesenie?
Klinec_ce4you (18)|12.12.2006 19:35
A este, ako vymazem teraz z PDA vsetky kontakty naraz?
WAV_ce4you (42)|12.12.2006 19:55
[QUOTE="Klinec"] ale nemam pri nich cisla.. ...[/QUOTE]
Musíte si v Outlooku zaeditovat zobrazení tak, že si přidáte do "view" ta pole z databáze, co čísla obsahují, pak to zobrazíte a seřadíte do sloupců a myší přetáhnete do těch polí co potřebujete.
Thats all :-)
rolli (12)|13.12.2006 11:00
Zdravím ľudkovia

chcem sa Vás všetkých opýtať na tie reproduktory. Prečítal som si všetky vaše príspevky a nadšenie, ktoré z nich vychádza v prospech tohto zariadenia a zároveň ktoré som mal aj ja, mi akosi opadlo po prečítaní recenzie, ktorá bola umiestnená na tejto stránke.

Je tam toho dosť popísaného, no najviac ma zabrzdila sekundárno-primárna funkcia tohto iPAQu - telefón.

Je naozaj taký zlý ten reproduktor pri telefonovaní? Vyriešil niekto aj ten šum v sluchátkach?

Zatiaľ som si ho ešte nekúpil... stále mi to vŕta hlavou!!!

Vďaka za odpveď
vjm (7)|13.12.2006 11:24
Já jsem s telefonem spokojený, hlasitost dobrá a dostačující ... Pravda, že jsem ještě nevolal na sluchátka ...