Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

SBSH iLauncher 3.x - tipy, triky, zkušenosti

Zdenek Malinsky (9781)|19.9.2006 21:05
Seznam novinek a vylepšení najdete [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], stahovat a nakupovat můžete [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]


V této diskuzi řešte konkrétní problémy a zkušenosti s iLauncherem.
Jimm98y (237)|19.9.2006 21:18
Zdravim, tak jsem to nainstaloval a je to fakt super. Díky integrovanému taskmanageru jsem konečně odinstaloval inclose a zatím jsem spokojen... Akorát se mi nedaří nastavit ikony těch "měřáků" na today, pořád tam mám ty staré kulaté:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nevíte někdo náhodou jak tam mám dostat tyhle:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
?
dkena (84)|19.9.2006 22:35
Ahoj,rád bych iLauncher 3.0 provozoval na Qteku S200 , lze ho doporučit vzhledem k omezenému výkonu S200?Jsem posedlej výdrží baterie - není to velký žrout?Díky za případné reakce.
dkena
uzivatel_oldd (180)|19.9.2006 22:58
Jak uz sem psal do jineho threadu, nedari se mi vyvolat task manager, zkousim "tap&hold" v pravem hornim rohu, ale bezvysledne. Zkousel sem vypnout ostatni today pluginy-take nic. Ma nekdo napad proc to nefunguje?
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|19.9.2006 23:21
V posledních dnech se stále opakují dotazy, kde sehnat jiné ikony do iLauncheru či jeho měřáků, jak je zprovoznit atd. No chlapci, klidně můžu tradičně napsat hledejte, laborujte s nastavením programu atd., ale nebudu pes a trochu poradím:

A) Použijte google, zadejte "iLauncher icon" a potom se jen probírejte záplavou odkazů.

B) Pokud máte QVGA, tak se musíte smířit s tím (jako já), že často narazíte na soubory ikon určených jen pro VGA, existují ale návody na převod VGA ikon do QVGA. Nezkoušel jsem, tolik času nemám a až tak to nežeru. Pokud ale na něco pěkného a free narazíte, klidně sem šoupněte odkaz nebo celý soubor, dtto platí, pokud překlopíte VGA do QVGA. Jen dodávám, že pro QVGA jsou určeny ikony do velikosti 32x32, co je nad, je pro VGA.

C) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je okaz na fórum SBSH k iLauncheru, [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je část fóra, věnovaná grafice, je tam i návod, jak nové ikony v programu zprovoznit. Kdo chce vytvářet vlastní ikony, najde tam i návod na jejich tvorbu.

D) ZDE je obrázkový návod na zprovoznění ikon pro nás, angličtináře na úrovni "Massa Bob".

E) Na různých fórech k programům jako WisBar, PocketBreeze, SPB+ jsou často odkazy na stránky autorů ikon, nebo jsou na těchto fórech ikony přímo k dispozici. Ve většině případů se nejedná o soubory pro ten který a jediný program, autoři je vytvářejí rovnou pro více programů. Tam případně hledejte i ikony pro iLauncher, většinou obsahují i ikony měřáků. Použijte opět google.
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|19.9.2006 23:40
Sněhuláku, zkontroluj Options>v horním okně >Task Manager Settings> v dolním okně ťapni na Show Task Manager a aktivuj zatržítko ve čtverečku, celé potvrď buď OK nebo ťapnutím na zelené zatržítko ve spodní liště. V tomto nastavení má být task manager spustitelný ťap&drž v horním pravém rohu. Funguje to?
Chuck (284)|20.9.2006 08:44
Dobrej návod na ikony :D Náhodou jak vyměnit celej skin někdo nevíte? Přerdem díky :)
Duddits (217)|20.9.2006 09:57
Tak jsem to zkousel a pri odmazavani zastupce mi nekolikrat vytuhla cihla,tak jsem zase zpatky u SPB Pocket Plus
uzivatel_oldd (180)|20.9.2006 10:13
[QUOTE="Jarouš"]Sněhuláku, zkontroluj Options>v horním okně >Task Manager Settings> v dolním okně ťapni na Show Task Manager a aktivuj zatržítko ve čtverečku, celé potvrď buď OK nebo ťapnutím na zelené zatržítko ve spodní liště. V tomto nastavení má být task manager spustitelný ťap&drž v horním pravém rohu. Funguje to?[/QUOTE]

Bohuzel, zkousel sem snad vsechno, ale okno task manageru ne a ne se objevit. Do HR se mi zrovna 2x nechce, ale vubec nevim jestli to vubec "blokuje" jina aplikace.

Diky.
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|20.9.2006 10:47
No počkej Chucku, takovej starej kozák se ptá na změnu skinu? Ale dobrá, zde je stručný postup:

A) Co budeme potřebovat: Jednoznačně doporučuji [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]).

B) Zdroje skinů: Doporučuji sledovat zejména fóra SBSH a Lakeridge Software a na nich odkazy na tvorbu a to zejména renomovaných autorů (např. Juni, Buzzard, Mickesjo). Skiny zde publikované obsahují většinou soubory ikon pro více programů, nejčastěji pro WisBar, PocketBreeze, ContactBreeze, PocketWeather či Weather Panel, iLauncher a pozadí, tzn. *.TSK.

C) Postup instalace: Máme free, koupený či na vyzkoušení získaný skin, který je většinou zabalený. V PC rozbalíme, zjistíme, zda obsahuje pro nás potřebné rozlišení, tzn. QVGA či VGA, dále zda má ikony pro náš program. Jukneme i na většinou přibalený TXT soubor, kde jsou často užitečné informace k instalaci. Pozadí *.TSK nakopírujeme do MDA>Windows, po nakopírování provedeme jeho aktivaci, tzn. v MDA Settings>Today>ťapnutím zvýraznit název pozadí (theme) a potvrdíme OK. Kdo používá WisBar, má další práci jednodušší, příslušný soubor pro WisBar prostě nakopíruje do příslušné složky WisBaru a následně v něm provede volbu skinu. Kdo nejede ve WisBaru a má v PDA navolené nějaké pozadí (Theme), může použít některý z programů na tvorbu a úpravu tématu (račte vygooglovat), tzn. že k pozadí si může upravit barvy jednotlivých záložek, textů, bublin atd.
U dalších programů je nutné příslušné soubory ikon uložit do předem určených míst v programu nebo zvolit vlastní úložiště (např. na kartě) a vždy je nutné k nim v programech nastavit cestu. To je i případ iLauncheru, který má úložiště pro ikony programu i pro ikony měřáků. Pokud v něm nějaké ikony "nefungují", jedná se většinou o nevhodný formát (VGA a QVGA) nebo je špatně zadáná cesta k nim.

D) Doporučení: Připravit se na to, že co se nám líbí, bude určitě jen pro VGA, ale naše zařízení je jen QVGA. Googlit a laborovat, když na něco přijdu, podělit se o zkušenost. :D
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|20.9.2006 16:59
Sněhuláku, to je smůla s tím nefunkčním task managerem z plochy. Mám jiné doporučení. Pokud máš nějaké méně používané HW tlačítko, lze mu v iLauncher 3 přiřadit spuštění task manageru … já vím, není to vono, ale náhradní řešení to je :D .
beecher (9270)|20.9.2006 19:08
Snehulaku, a dela ti to i na cistem zarizeni? Kdo vi, co ti tam zustalo...
Chuck (284)|20.9.2006 20:41
To Jarouš: :D Krásný návod díky má pro mne pouze jednu vadu na kráse :) Nevím jak v Louncheru nastavit cestu ke skinu. :( To je to co jsem nenašel , ale jinak dík za snahu :) Při nejhorším mi to na srazu v Úpě někdo ukáže :D
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|20.9.2006 21:22
iLauncher ale snad nemá skin. Skin má pouze celé MDA a nastavíš ho např. ve WisBar a co já vím o jiných běžných programech, tak nastavený vzhled PocketBreeze ovlivní i vzhled ContactBreeze, což je propojený program. Skinu MDA můžeš iLauncher pouze vzhledově přizpůsobit užitím ikon ze stejného soudku, jako je skin MDA. Nebo se pletu? Zkušenější prosím o vyjádření.

Jak zadat cestu k ikonám programu a k ikonám měřáku, to napíšu, ale později, dnes nemám čas :D
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|20.9.2006 23:49
Snad prominete, ale bude to tu chvíli samý příspěvek od Jarouše. Trochu jsem se probíral nastavením a mám několik postřehů, každý ale uvedu do samostatného příspěvku, ať jde lépe reagovat. Problematika vlastních ikon v iLauncheru Program iLauncher užívá tři skupiny ikon, já je nějak pojmenuji a pokud má beecher jako překladatel připomínky, klidně je opravím… Ikony záložek: Program je užívá k označení záložek, ale je možné je použít i jako ikony programů, jen je nutné počítat s tím, že mají jen velikost 16/16 (grafický formát TGA, 72x72 DPI, 24 Bit Color RGB). Pokud jste nechali instalaci programu na MDA, najdete jejich úložiště v … ProgramFiles\SBSH\iLauncher\IconStore\QVGATabs\ (případně VGATabs). Změna ikony záložky se provádí v Options na záložce Tabs, kde po zvýraznění názvu záložky ťapnutím na pole Icon lze zadat cestu k úložišti a tam vybrat novou ikonu záložky. Pokud si seženete jiný soubor ikon 16/16, můžete se prostřednictvím pole Icon proklikat = nastavit cestu např. na úložiště na kartě. Pokud zadáte cestu až k názvu souboru, kde máte ikony uložené a nic na ploše nevidíte, klikněte na Select. Pokud je formát a velikost ikon OK, dojde k jejich načtení a zobrazení, pokud něco neodpovídá, zobrazí se info "No compatible images in this directory". Ikony programů a dokumentů: Je nutné rozlišovat ikony pro QVGA (do velikosti 32/32) a pro VGA (64/64 a výše). Pokud máte VGA, je nutné pro korektní zobrazení v Options na záložce Options ve složce General Settings povolit některou z variant v Enable "true" VGA mode, totéž platí pro zobrazení v Options (o řádek níže). Při instalaci program vybere podle nějakého klíče programy a dokumenty, které zařadí do jednotlivých záložek a přiřadí jim ikony z Windows, tzn. že použije ikony, které máte zobrazené i jinde v PDA. Každý z nás asi provede prověrku, něco vyhází, něco přidá, něco přesune do jiné záložky. Pokud chcete jiné ikony, než z Windows, máte možnost použít default soubor ikon z instalace iLauncher nebo vlastní soubor, který jste si někam uložili. V Options na záložce Shortcuts klikněte na název souboru, u kterého si přejete změnu ikony, řádek se modře podbarví, ve vedlejším sloupci ťapněte na pole Image a zadejte cestu k vybranému souboru ikon. Default soubor ikon z instalace programu je uložen v ProgramFiles\SBSH\iLauncher\images, kam jste si uložili vlastní soubor, to si musíte pamatovat … Zkušenost s ťapnutím na Select, uvedená v ikonách záložek, platí i v tomto případě. Měřící ikony: Jedná se o ikony, měřící hlavní či záložní baterii, paměť, karty atd. U iLauncheru 3 je v nastavení měřících ikon zatím trochu zmatek. V jedné části je možné nastavení cesty k úložišti ikon, v části, kde se aktivují jednotlivé ikony se ale nabízí pouze default úložiště. Zatím se mi nepodařilo aktivovat měřící ikony uložené např. na kartě. Mám odzkoušený tento funkční postup. Soubor vlastních měřících ikon je nutné nahrát do default uložiště měřících ikon, tzn. do ProgramFiles\SBSH\iLauncher\meters\. Původní měřící ikony můžete v adresáři ponechat či je po případném zálohování v PC klidně vymazat. Nové měřící ikony se následně přidávají klasicky, tzn. v Options na záložce Shortcuts ťapnout na pole Add…, ve spodním řádku kliknout na pole Meters a z default adresáře měřících ikon vybrat požadované měření a ťapnout na Select. Možná budou i jiné problémy, uvedený postup jsem testoval na dvou souborech měřících ikon. Soubor B&W od Juniho fungoval OK, soubor GoldeCut, který jsem někde stáhnul, se v default úložišti nezobrazí. Je to prozatímní řešení, pokud někdo přijde na to, jak aktivovat měřící ikony uležené např. na kartě, určitě uvítáme popis postupu. Tak, tady je sepsané pojednání o práci se soubory ikon, prosím již žádné dotazy "jak dostanu jiné ikony do iLauncheru" apod., ale pouze "mám s tím problém, nějak se to nedaří" :D .
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|20.9.2006 23:57
Sněhuláku, trochu jsem laboroval s programem a zjistil jsem u této verze novinku, v rozbalovací nabídce záložky Shortcuts najednou vidím i možnost nastavení i něčeho jiného, než jen záložek. Lze tam mimo jiné i někam přidat Task Manager, projdi to, snad s tím něco pro sebe vykoumáš …
00171828_new_shortcuts_kkWW.jpg
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|21.9.2006 00:03
Dnes poslední postřeh, pokud použijete v poli iLauncheru na obrazovce ťap&drž mimo některou ikonu, vyskočí další pole ovládání a nastavení iLauncheru. Testujte a hlavně pište zkušenosti …
00171831_new_today_fce_eo5a.jpg
Mira_ce4you_oldd (192)|21.9.2006 13:11
Ted jsem s volnym casem na tom spatne (asi jako vetsina :) ) a tak se chci zeptat zda jiz nekdo zkousel porovnat iLauncher 3 a Pocket Plus 3.Jedna se mi predevsim o rychlost a vyuziti pameti.
Nejak se stale nemoho rozhodnout ke kteremu se mam priklonit, popripade, zda resit jejich nahradu nekolika jinymi programky.

Dekuji

Mira
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|21.9.2006 20:13
Dnes ráno jsem byl upozorněn SZ na možný problém kolem vlastních měřících ikon. Problém je rozebírán i na SBSH. Můj původní popis o několik příspěvků zpět jsem psal na základě zkušeností s iLauncherem předchozích verzí, moje chyba, že jsem si funkčnost postupu neověřil i ve verzi iLauncheru 3. Je tam skutečně zádrhel, ale editoval jsem původní příspěvek a popsal funkční postup. Miro, díky za upozornění ;) .
janstik_ce4you (124)|22.9.2006 19:27
Mě to funguje všechno,alespoň to co potřebuji a v download souboru mám i serial.takže jsem 100% spokojený.
Super softík.
janstik_ce4you (124)|23.9.2006 08:01
[QUOTE="jimm98y"]Zdravim, tak jsem to nainstaloval a je to fakt super. Díky integrovanému taskmanageru jsem konečně odinstaloval inclose a zatím jsem spokojen... Akorát se mi nedaří nastavit ikony těch "měřáků" na today, pořád tam mám ty staré kulaté:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nevíte někdo náhodou jak tam mám dostat tyhle:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
?[/QUOTE]



Už jsi ty ikony tam dostal???
Jimm98y (237)|23.9.2006 08:26
Ještě ne, zatim se mi je nepodařilo najít a hlavně teď sem pracoval a vlastně ještě pracuju na novym dialeru takže sem je ani moc nehledal...
janstik_ce4you (124)|24.9.2006 17:15
Tak jsem to tam nacpal

markjag (386)|26.9.2006 18:25
Neviete ci SBHS planuje nieekdy dat moznost pridat do zaloziek ci uz ich programy alebo programy tretich stran? SPB si tam dovoli svoje pridat a to je dovod preco SBHS nepouzivam :(
beecher (9270)|26.9.2006 18:30
Asi nechapu, co je mysleno temi programy (at uz jejich programy nebo programy 3. stran)...
Zdenek Malinsky (9781)|26.9.2006 18:41
Pokud to chápu, jak jsem to pochopil, tak ano. Viz obrázek uživ. janstik na této straně. IDOS je určitě aplikace 3. strany. Nebo v této recenzi.
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|26.9.2006 18:58
[QUOTE="markjag"]Neviete ci SBHS planuje nieekdy dat moznost pridat do zaloziek ci uz ich programy alebo programy tretich stran? SPB si tam dovoli svoje pridat a to je dovod preco SBHS nepouzivam :([/QUOTE]

Tak jako beecher, vůbec nechápu dotaz … k čemu jinému je asi tak iLauncher primárně zaměřen? K vytváření záložek, do kterých si dáváš ikony programů či dokumentů ke spuštění, dále různé měřáky atd. Z toho plyne, že iLauncher od SBSH nepoužíváš proto, že o něm nic nevíš, ne že on něco neumí :sarcastic:

Právě jsem se koukal na fórum SBSH, je tam několik návodů (sytém otázka/odpověď), jak do programu dostat jiný skin měřáků (psal jsem to, musí být skutečně v adresáři v Program Files > ...>meters), jak dostat ikonu Task Manager do horní lišty (máme vyřešeno), kde jsou ikony a proč je v adresáři nevidím (máme vyřešeno, je nutné po dojití do příslušného adresáře kliknou na Select, oni se teprve načtou), je tam i návod na vlastní Start Menu nebo na jiný vzhled Today screen meter bar (barevná linka u horní hrany). Kdo má zájem o vlastní nastavení a přizpůsobení, doporučuji fórum sledovat.

Richarde, je něco nového kolem překladu, resp. vydání další verze s češtinou? Pro mnohé z nás by se nastavení nepřeberných možností výrazně ulehčilo :D .
markjag (386)|26.9.2006 19:48
No ospravedlnujem sa teda za zle sforumulovanu otazku. Pokusim sa este raz, ak mi to nepojde tak dam screenshot.
Mam SPB Pocket Plus. Ten ma funkciu vytvorit zalozku pre programy (ktore maju funkciu today pluginu a su od SPB {SPD DIARY, TIME, WEATHER, BACKUP,...} ). Teda myslim to tak, ze do jednej zalozky si viem dat SPB Weather do dalsej SPB Diary atd... Nie ikony, ale today pluginy. Teda ja to mam tak, ze na celu obrazovku mam SPB Pocket Plus a jednotlive veci mam v zalozkach. Keby od SBHS isiel dat ich Weather a Breeze do zaloziek (nie ikony, ale pluginy). Tak by som ho pouzival.

[QUOTE="Jarouš"]Z toho plyne, že iLauncher od SBSH nepoužíváš proto, že o něm nic nevíš, ne že on něco neumí[/QUOTE]
Ano ospravedlnujem sa, mam nevedomost novej verzie SBHS, ale poslednu co som mal, tak ta to nemala.
A mne z toho vypliva ze iLauncher od SBHS nepouzivam preto ze to fakt neumi a nie preto ze o nom nic neviem ;) .
Zdenek Malinsky (9781)|26.9.2006 19:56
Ale vždyť to Breeze umí už dávno.
TheMelin (1642)|26.9.2006 20:06
On spise myslel, ze to jde v pocket plus a v ilancheru ne. Ale kdyz se to tak veme, tak to nejsou programy tretich stran, nebot do pocket plus muzes pridat jen programy od SPB. Zkus si tam schalne zapnout jiny today plugin, hmmm... myslim od jine firmy
markjag (386)|26.9.2006 20:17
Ano, nie je to od tretej strany. Ja som vravel, ze v PocketPlus idu zapnut aspon ich veci (programy tretich stran zial nejdu). Ja sa pytam len tolko, ci v SBHS iLauncheri idu zapnut v zalozkach aspon tiez tie ich programy.
Jimm98y (237)|26.9.2006 20:17
Kdyby iLauncher uměl stejně jako pocketbreeze přidávat do sebe pluginy třetích stran a měl safe mode řešený stejně jako SPB Pocket Plus, tak by to byl úplně dokonalý program...
markjag (386)|26.9.2006 20:19
[QUOTE="jimm98y"]Kdyby iLauncher uměl stejně jako pocketbreeze přidávat do sebe pluginy třetích stran a měl safe mode řešený stejně jako SPB Pocket Plus, tak by to byl úplně dokonalý program...[/QUOTE]

Tak to mas pravdu, naprosty suhlas. Aj teraz je lepsi ako PocketPlus vo vela ohladoch... len na tie zalozky som neprisiel co vravim :( . Keby som na to prisiel ako na to bolo by to super (ak tu funkciu vobec ma co pokial viem nema, ale pre istotu sa pytam).
Jarouš_ce4you_oldd (1206)|26.9.2006 20:27
To markjag: No tak už se nezlob, já to tak nemyslel, já si jen rejpnul. Trochu blbě položený dotaz a následuje blbé rejpnutí, všechno dobrý, jo?

Podle mé zkušenosti neumí iLauncher vytvořit záložku jako samostatně sputitelný plugin a to ani pro jiné programy od SBSH. Jak tu píší Zdeněk Malinský a TheMelin, to umí v omezené míře PocketBreeze = umí sputit jako záložku/plugin PocketWaether a iLauncher od SBSH a několik pluginů, určených pro Today (v nastavení pro Today je nutné je nejdříve vypnout a následně je můžeš zařadit jako plugin do PocketBreeze, ale stejně nevidím v nabídce všechny ty, které nemám aktivní pro Today). Zatím jsem netestoval, ale u předchozích verzí iLauncher i PocketBreeze byly při zařazení PocketWeather jako plugin, resp. jako vnořený program, problémy s jeho automatickou aktualizací … program usnul s nadřazeným programem a data se občas neaktualizovala. Na to je ale odborník TheMelin ;)
TheMelin (1642)|26.9.2006 20:37
No odbornik neee. Jinak k tem zalozkam....
Na today vypinat plugin nemusis pokud ho chces pridat jako zalozku do PB. Pokud ho v nastaveni vyberes, napise ti, ze pro pridani ho musi vypnout a vypne ho z today. Takze usetris tukance na display :-D
Ohledne aktualizace je uz to take vyrese, staci po pridani zalozky v PB vybrat dole v menu Staticky (ne Dynamicky) a zalozka se spusti zaroven se spustenim PB (jako by byla normalne na Today). Pak aktualizace, treba pocasi, funguje bez nutnosti tuto zalozku nejprve protuknout.
Ale to jsme tu dost offtopic.
Par slovy. iLauncher neumi pridat zalozku ve forme today pluginu, lze to maximlne zkombinovat s PB a tedy zalozky vertikalni a horizontalni.
markjag (386)|26.9.2006 22:58
[QUOTE="Jarouš"]To markjag: No tak už se nezlob, já to tak nemyslel, já si jen rejpnul. Trochu blbě položený dotaz a následuje blbé rejpnutí, všechno dobrý, jo? [/QUOTE]

:) Ale ved ja sa nezlobim :> . Ak si to tak z niecoho pochopil prepac, nemam vela casu tak ani nekontrolujem prispevok co pisem, takze fakt nemusia davat ani hlavu ani patu teraz.
No kazdopadne vdaka, skusim to s tym Breezom.
TheMelin (1642)|28.9.2006 15:34
Takže tu lidičky máme první update iLauncheru 3, nyní ve verzi 3.0.01.
Opravené nějaké bugy a upraven německý překlad a samozřejmě čeština nikde :disgusted: Becheereeeee kde jeee :cool:


[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mira_ce4you_oldd (192)|4.10.2006 09:59
Po dlouhem vahani mezi PocketPlus a iLauncher, jsem si nakonec koupil za zvyhodnenou cenu 9.95$ iLauncher. Zatim jsem nasel vse co potrebuji, pouze nevim zda jde pomoci ikonek (tak jako treba u PocketPlus) regulovat sila podsviceni (primo z Today).
Dekuji za odpoved

Mira
Jimm98y (237)|4.10.2006 21:22
funguje vam někomu wm5torage(zkoušel jsem 1.52 a 1.72 - žádný rozdíl) při aktivovaném pluginu? mně to furt hlásí chybu 1f, že je sd karta používána, když deaktivuju ilauncher tak to jde normálně. Zkoušel jsem i spb pocket plus a se stejným výsledkem. Když deaktivuju měřič sd karty tak to po softresetu funguje, v případě spb pocket plus to ale nepomohlo. Ve starší verzi ilauncheru to fungovalo i s aktivním měřičem. Nevíte někdo v čem je najednou problém?
spigot_ce4you (130)|19.10.2006 21:46
Chcem sa opytat. Ako zmenim ikony "meracov" v iLauncher-e? pouzil som iny systemovy skin aj skin pre WA2 aj pre PocketBreeze ale ikony zostali tie ktore su tam od zaciatku (pouzil som kompletnu sadu skinov stiahnutelnych z i-netu - "panorama")? Popritom v prezentacii k danej sade skinov su tieto ikony uplne ine.

vdaka
radekhulan (315)|19.10.2006 22:21
[QUOTE="spigot"]Chcem sa opytat. Ako zmenim ikony "meracov" v iLauncher[/QUOTE]

Nakopíruj si nové "měřiče" do /Program Files/SBSH/iLanucher/meters, poté odstraň z odkazů v iLanucheru staré měřiče, a přijdej nové..

Bude to vypadat třeba takto:

Bobanovicz (511)|19.10.2006 23:39
Mě by zajímalo kde nějaké nové sehnat, googlím, ale nenacházím skoro nic.
radekhulan (315)|19.10.2006 23:43
[QUOTE="Bobanovicz"]Mě by zajímalo kde nějaké nové sehnat, googlím, ale nenacházím skoro nic.[/QUOTE]

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jimm98y (237)|20.10.2006 16:19
2 rADo2: Díky za link, ale tam už jsem hledal předtím a neúspěšně. Zajímalo by mně pouze, kde stahnout přesně takové ikony jako na tom screenu.
radekhulan (315)|20.10.2006 19:34
[QUOTE="jimm98y"]2 rADo2: Díky za link, ale tam už jsem hledal předtím a neúspěšně. Zajímalo by mně pouze, kde stahnout přesně takové ikony jako na tom screenu.[/QUOTE]

Jedná se o komerční Juni SWDeluxe skin pro SBSH PocketBreeze, SBSH PocketWeather a SBSH iLuancher, viz:
http://www.kolumbus.fi/anders.ruohio/sbshdeluxe.html

Cena je €4, takže opravdu lidová..
Vegan (133)|24.10.2006 09:57
Zdravim pokud me pamet nesali tak u verzi 2.x sli dat zastupci i na spodni listu tam jak byva bluetooth nebo wifi proste listicka zastupcu primo na tlacitky contacts a calendar ale at hledam jak hledam tak to v 3.x nemuzu najit jsme jen slepej nebo to tam vazne neni ?? diky

EDIT: tak jsme uz na to prisel :) je to v nastaveni shortcut a tam uz primo polozka shell tray tabs existuje takze clovek zadnej dalsi panel vytvaret nemusi :)
richard0404 (15)|31.10.2006 22:16
Po instalaci SBHS iLauncher mi moje n50 začla zničeho ni pipat.Mám v horní liště ikonu baterie,uprostřed standartně 3 založky a na spodní liště ikonu na odstranění nepotř.souboru.Může mi nekdo pomoc díky předem.
Tom007_ce4you (76)|5.11.2006 21:05
Potřeboval bych se zbavit nadpisů záložek (viz červené označení) jednotlivých základních kategorií. Chtěl bych tam mít jen samotné ikonky, čímž bych získal trochu víc místa na PocketBreeze.
Nebo kdyby to šlo tam mít jen samotné ikonky bez záložek, taky bych se nezlobil.....

Jarouš_ce4you_oldd (1206)|5.11.2006 22:29
Osobně tam vidím dvě možnosti řešení:
- použít jen jednu záložku :D, to je ale blbej nápad, já vím…
- nebo: Options -> iLauncher Display Mode -> One Tab Display … tzn. že na obrazovce je zobrazena vždy jen jedna záložka, přepínání do jiné je řešeno ťapnutím na ikonu záložky, což je vždy ta prvá vlevo …

Poznámka: Řešíš místo na Today, proč máš tedy plugin data dvouřádkový??? Jo a pokud sem dáváš obrázek, tak nikdy v *.bmp, vždy *.jpg či *.png.
Tom007_ce4you (76)|5.11.2006 22:49
One tab display - to je ono :yes: :D

bmp už dávat nebudu, sorry.....:oops:

Tak se mi nedaří dát plug-in data do jednoho řádku, můžu poprosit o radu ? Byl jsem v místním nastavení, formát data, ale tam se mi to nepodařilo.