Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

TT GO 910

MarFruFru (11)|10.8.2006 07:45
Zdravim vcera jsem zakoupil zminenou navigaci a mam nekolik problemu a dotazu, na ktere jsem nenasel odpoved.

1) Od rozbaleni mam problem, ze TT nenajde moji pozici GPS, stale jen pise Zadny platny signal GPS, vcera jsem s nim desitky minut pobihal po volnem prostranstvi, jezdil s nim v aute a porad nic, jen koukam jak se kolem vesele putuji druzice ale TT pozici neurci, uz nevim co s tim nevite kde b mohl byt problem?

2) v TT Home, kdyz chci naplanovat trasu, tak mi to pise ze nemam potrebnou komponentu, ze se ji pokusi stahnout a ze mam klepnout na tlacitko prihlasit. Jenze po kliknuti to chvili dela ze se prihlasuje anic se nestane (kam se prihlasuje, s jakymi udaji?). To same nastane v pripade kdyz chci dat zkonrolovat zda jsou nejake aktualizace, vzdy to skonci hlaskou, ze aktualizace nemohly byt ziskany.

3) Jak zjistim jakou mam momentalne verzi map?


dik za odpovedi

PS. zakoupeno v sunnysoftu
Surgical (2364)|10.8.2006 07:55
Vis, on TomTom Go 910 moc spolecneho, krom vnejsiho vzhledu, s Windows Mobile a PDA nema.
Asi budes muset pohledat jina fora.
K ziskani aktualizaci, informaci o trafficu, pocasi apod. musis mit strojek pripojen na data z internetu, Go 910 ma BT a evidentne pocita s prisunem dat pres mobilni foun, jen nakonfigurovat.
Verze map v Go 910 jsou zatim nejaktualnejsi pro TomToma dostupne, mnozi uzivatele verze pro PDA jen tise zavideji.
Urcite ti v mnohem poradi i uzivatelska prirucka, kterou jsi ke strojku dostal. Doporucuji prostudovat.
Ze nefixuje polohu, ale satelity vidi? Pro prvni fix je dobre chvili postat na jednom miste a nepobihat. Nicmene co jsem mel moznost Go 910 drzet v ruce, obvykle nabihal velmi dobre a rychle....bude-li pretrvavat problem, nezbude ti, nez opet navstivit prodejce...
MarFruFru (11)|10.8.2006 08:05
Nejde mi o ziskani dat o pocasi, jde mi o ziskavani aktualizaci pres Tom TOm home, ktere mi nefunguje (pripojeni na net v pohode, FW v poradnku, ale proste nejde), GPRS spojeni pres telefon funguje bez problemu.

K te pozici GPS, vcera jsem stal u Tesca v Letnanech asi 45minut na poli, krasny nicim ruseny vyhled, a stejne nic. Doufam ze to nebde chyba zarizeni:-)


PS. omlouvam se ze pisi sem, ale navigovat.cz je uz nekolik dni nefunkcni, a ja jsem nestastny, tak jsem na tu navigaci tesil :-)
tortoise (546)|10.8.2006 13:43
No a jak vypada stav satelitu? U PDA verze se do nej clovek dostane tak, ze klikne na ukazatel signalu na displeji a pak jeste jednou. 45 minut je dostatecne dlouha doba na to, aby se GPS chytla. Melo by stacit 1-5 minut.
Petr_K (112)|10.8.2006 14:58
Osobně bych hned jel do obchodu, aby mě to někdo rozběhl, třeba to je jen nějaká maličkost.
MarFruFru (11)|10.8.2006 15:10
[QUOTE="tortoise"]No a jak vypada stav satelitu? U PDA verze se do nej clovek dostane tak, ze klikne na ukazatel signalu na displeji a pak jeste jednou. 45 minut je dostatecne dlouha doba na to, aby se GPS chytla. Melo by stacit 1-5 minut.[/QUOTE]

no stav satelitu vypada relativne dobre, krasne jsem videl jejich silu signalu a pozici na obloze, i pocet byl dostatecny myslim (4-5) ale pozici to neurcilo

dneska vyrazim do obchodu, tak jsem zvedavy
HUgo.j (59)|10.8.2006 17:09
V tomto týdnu jsem kupoval 4 tyto zařízení do fyrmy. take jsem je všechny postupně zapínal a nastavoval a všechny vždy chytly fix dřív než jsem nastavení dokončil. Myslím to nastavení po prvním spuštění. To co popisuješ je asi vadné zařízení, protože mě až překvapilo jak rychle se v zastavěné oblasti chytne.
MarFruFru (11)|11.8.2006 13:33
tak nakonec se vse vyresilo v prodejne sunnysoftu, opravdu se nejspis jednalo o vadny kus, byl obratem vymenen za jiny a revnou pred prodejnou vyzkousen, a je plne funkcni, takze uz si ted uzivam:-))

vsem dik za rady