CallTimeSP - počítani hovorů CZ a FREE
Tenhle program jsem mel na sve Mpx200 z WM5 a tak jsem ho hned po zakoupeni varia vyskousel a ono to docela funguje.Jen pri spocitani hovorneho vyskoci okno s chybou , ale pocita.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
http://calltimesp.ic.cz/screens/custom2.jpg
Bouzel ten autor uz zastavil vyvoj , takze jestli tomu nekdo rozumi tak to muze opravit , aby to bylo bez problemu.Asi se souhlasem autora.
http://calltimesp.ic.cz/screens/custom2.jpg
Bouzel ten autor uz zastavil vyvoj , takze jestli tomu nekdo rozumi tak to muze opravit , aby to bylo bez problemu.Asi se souhlasem autora.
vypada a funguje perfektne, akorat sem nikde nenasel volbu pridani prevedenych minut.
kdyz mi operator z minuleho mesice prevede minuty, tak se v programu nedaji pridat, coz je docela chyba :( (koukal jsem i v dokumentaci aplikace a proste to tam neni)..
EDIT - chyba mi nevyskakuje zadna, akorat si program nepamatuje nastaveni - pri kazdem startu musim nastavit datum zuctovani a tarif
kdyz mi operator z minuleho mesice prevede minuty, tak se v programu nedaji pridat, coz je docela chyba :( (koukal jsem i v dokumentaci aplikace a proste to tam neni)..
EDIT - chyba mi nevyskakuje zadna, akorat si program nepamatuje nastaveni - pri kazdem startu musim nastavit datum zuctovani a tarif
Jeste jsem narazil na jeden podobny probramek stejneho nazvu v nemčině,momozna by to pomohlo "opravářům" nebo češtinářum k uprave do podoby českého náročného človíčka.
Je placeny , ale pocita SMS i MMS.
STAHNOUT zip.
Je placeny , ale pocita SMS i MMS.
STAHNOUT zip.
Ukoncuji Exit / tam je problem s kopirovanim dat jestli to je v domaci siti nebo od jineho oeratora , protoze u vsech se zobrazuje 00.00.00 ale celkove to pocita i upisuje volne minuty a pri prekroceni volnych minut to pripisuje k nastavenemu pausalu jak bez DPH tak i vysledne z DPH a vidis kolik jsi provolal minut a za kolik Kč bez sms a MMS. muzes to potom porovmat z vypisem
Neviete niekto nejaky free program potrebujem len na pocitanie a mazanie odchodzich hovoru, ten call,... je pre mna moc pocesteni,....
tak si stahni ten v NEMCINE
SORRY ten je placeny
Free je DKToday nebo ta nejak jednoduchy jen pocita,nekde jsem ho videl na foru odkaz na stazeni
SORRY ten je placeny
Free je DKToday nebo ta nejak jednoduchy jen pocita,nekde jsem ho videl na foru odkaz na stazeni
Zdravim. Na programu zacnu pracovat opet o prazdninach (snad). O jakou chybu se konkretne jedna na tom Variu?
edit: uz jsem si vsiml prilozeneho screenu. Mrknu na to.
edit: uz jsem si vsiml prilozeneho screenu. Mrknu na to.
Mám problém s instalací CallTime. Načetl jsem si cab do MDA II a při pokusu o instalaci mi to píše že instalační soubor není platný pro Windows Mobile 2003.
me se ta chyba co je zobrazena na obrazku take zobrazuje, ale jinak to pocita bezproblemove, tak to moc neresim. Mam take Vario
[QUOTE="99rk"]Bouzel ten autor uz zastavil vyvoj , takze jestli tomu nekdo rozumi tak to muze opravit , aby to bylo bez problemu.Asi se souhlasem autora.[/QUOTE]
Kdyby tak autor uvolnil zdrojaky...na WM6 to vubec nepocita. :oops:
Kdyby tak autor uvolnil zdrojaky...na WM6 to vubec nepocita. :oops:
Byl to jeden z prvnich programu, co jsem na HP 514 zkousel. Vsechno se tvari v pohode, ale taky to nepocita. Behem posledniho pul roku zatim ticho po pesine a vypdada to, ze autor s tim uz nic neudela :(
Tento program byl puvodne urcen pro mou prehistorickou mpx200 (skvely to telefon). Nebyla nikdy v planu podpora pro WM5 natoz PocketPC Phone edition, to ze to nejakou dobu fungovalo byla pouze "nahoda" - resp. nemel jsem to kde jinde testovat, nez v emulatoru...Projekt je mrtvy temer dva roky nemylim-li se. Zdrojaky bych i uvolnil, kdyby to nebyl muj prvni bastl v C# tudiz se za to docela stydim (nehlede na to, ze nevim, jestli jsem o zdrojaky neprisel padem disku - v te dobe jsem jeste nezalohoval :( ). Docela me udivuje, ze se jeste neobjevilo nejake profesionalni reseni pro windows mobile. Pokud ne, tak je to pro me svym zpusobem vyzva pro obnoveni projektu (samozrejme na solidnejsi urovni):)). Jen kdyby toho casu nebylo tak malo....:(.
Jakmile bude chvilka volna, tak s tim zkusim neco udelat, ale nic neslibuju....(ono vlastne to uz tak moc nevyuziji, jelikoz pouzivam jako primarni mobil tel. se symbianem - chyba, nebrat :( )
s pozdravem chucki
Jakmile bude chvilka volna, tak s tim zkusim neco udelat, ale nic neslibuju....(ono vlastne to uz tak moc nevyuziji, jelikoz pouzivam jako primarni mobil tel. se symbianem - chyba, nebrat :( )
s pozdravem chucki
Osobne odhaduju, ze to bude jen nejaka pakarna s tim, ze data budou jinde a nebo v jinem formatu...mozna by ta uprava nebyla tak slozita. Spis druha varianta...zmena umisteni by byla nelogicka, zmena formatu by davala smysl (jestli treba ukladaji nejake info navic). V tom pripade by asi bylo nejlepsi udelat popis toho formatu nejak konfigurovatelny, protoze bych se nedivil, kdyby to ve WM7 zmenili znova. :sarcastic:
Ten soft vypada desne profi, se za to nestyd. :-) BTW. Kde ma telefon ty data ulozeny? :D
Ten soft vypada desne profi, se za to nestyd. :-) BTW. Kde ma telefon ty data ulozeny? :D
Abych pravdu rekl, tak presne ted nevim. WM5 ma myslim pristup primo pres SDK. U 2003 jsem pouzival nejakou systemovou knihovnu. Upresnim, az najdu zdrojaky :). Jinak pokud se k tomu dostanu, tak pravdepodobne budu prepisovat prave to jadro, takze to pobezi od WM5 dale...(coz myslim, ze uz je tak nejpouzivanejsi)....ale jak jsem rikal, nic neslibuju...vyhledove ted minimalne mesic se k tomu nedostanu. Jinak ono opravdu nic, treba komercniho, pouzitelneho pro WM neexistuje?
Bohuzel opravdu nic pro wm smartphone neexistuje. Kdyz jsem si v lete poridil HP 514, tak jsem stravil den hledanim nejakyho softu na pocitani volnych minut a jediny, co jsem nasel, byl Tvuj program. Na PDA jich je hafo, ale na SP ne :(
Jestli se na to vrhnes, mohl bys tam dat zaokrouhlovani 30+30 sekund?
Predem diky za snahu :)
Jestli se na to vrhnes, mohl bys tam dat zaokrouhlovani 30+30 sekund?
Predem diky za snahu :)