Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

synchronizace iPAQ3630 - problém

Spine (32)|30.5.2006 09:40
prosím o radu, nemůžu spojit iPAQ 3630 s notebookem, mám Active Sync nainstalován, ale notebook nenajde iPAQa.Co s tím? nemůžu synchronizovat.je potřeba nastavit i nějak iPAQa ? Jsem začátečník.Za každou radu děkuji.:sarcastic:
beecher (9270)|30.5.2006 11:35
Neni v Device manazeru na PC nejake nerozpoznane zarizeni?
Spine (32)|30.5.2006 11:54
[QUOTE="beecher"]Neni v Device manazeru na PC nejake nerozpoznane zarizeni?[/QUOTE]

Zařízení je rozpoznané.Musela jsem dokoupit USB kabel ke kolíbce, protože nemám na NB vstup na port od kolébky, tak ji mám propojenou USB kabelem USB to Serial converter 12.02.1086. Vůbec se ty dva přístroje nenajdou.Můžu to zkusit i přes IRDA ?Jak ho zapnu na iPAQu.Už se stím peru tři dny.A ještě jedna otázka, jak odešlu Word dokment do iPAQa, taky jen synchronizací? Díky za pomoc.:sarcastic:
beecher (9270)|30.5.2006 12:28
Pres IrDA to je jednoduche... Stacit nastavit v AS na PC prijem pres IR port a pak na PDA pustit ActiveSync a dat v menu pripojit pres IR...
Nesmite pred tim zapomenout v Start->Settings->Connections->Beam zaskrtnout tu jedinou polozku, ktera tam je...

BTW Mate v AS na NB nastaveno pripojeni pres USB? Nebo jsem spatne pochopil ten konvertor? Ten prevadi klasicky 9-pin COM na USB nebo naopak?
Spine (32)|30.5.2006 13:46
[QUOTE="beecher"]Pres IrDA to je jednoduche... Stacit nastavit v AS na PC prijem pres IR port a pak na PDA pustit ActiveSync a dat v menu pripojit pres IR...
Nesmite pred tim zapomenout v Start->Settings->Connections->Beam zaskrtnout tu jedinou polozku, ktera tam je...

BTW Mate v AS na NB nastaveno pripojeni pres USB? Nebo jsem spatne pochopil ten konvertor? Ten prevadi klasicky 9-pin COM na USB nebo naopak?[/QUOTE]
převádí klasický na USB.ještě se s tím zkusím poprat.Děkuji za rady,ozvu se jak to dopadlo.;)
Spine (32)|30.5.2006 17:14
já to asi nerozchodím,když nainstaluji AS,hned se hledá, ale nenajde se na žádném portu, ani přes IRDA..........:(
beecher (9270)|30.5.2006 17:23
Jakmile zacne hledat, musite na PDA spustit AS a tam dat pres menu Pripojit pres IR nebo tak nejak...
Spine (32)|2.6.2006 14:33
[QUOTE="beecher"]Jakmile zacne hledat, musite na PDA spustit AS a tam dat pres menu Pripojit pres IR nebo tak nejak...[/QUOTE]

Zkusila jsem iPAQ nainstalovat na stolní PC-Windows 98 a vše proběhlo v pohodě.Na NB mám Windows XP, plus ten nastavený kabel a nic, ani přes IRDA.Že by iPAQ3630 nespolupracoval s XP? Už fakt nevím.A nebo mám špatný 9 pinový kabel?
martin14_ce4you (79)|2.6.2006 15:38
Dovolim si dotaz: kabel vyskusajte aj na niecom inom napr: fotak, musia byt spravne nainstalovane ovladace - ak ich mal, a stretol som sa s tym, ze prevodniky serial » USB a naopak maju niekedy nejaku vyrobnu vadu a jednoducho nefunguju. Je tam problem s napajacimi napatiami alebo tak nieco. Osobna skusenost - v dvoch pripadoch stacil iny kabel. A treba vypnut nabijanie cez USB. Snaha bola, vsetko.
Spine (32)|2.6.2006 21:39
[QUOTE="martin14"]Dovolim si dotaz: kabel vyskusajte aj na niecom inom napr: fotak, musia byt spravne nainstalovane ovladace - ak ich mal, a stretol som sa s tym, ze prevodniky serial » USB a naopak maju niekedy nejaku vyrobnu vadu a jednoducho nefunguju. Je tam problem s napajacimi napatiami alebo tak nieco. Osobna skusenost - v dvoch pripadoch stacil iny kabel. A treba vypnut nabijanie cez USB. Snaha bola, vsetko.[/QUOTE]

Už to frčí:)) Chytalo to špatný port.Ale je další problém, aplikace ASnemůže otevřít outlok, nesynchronizují se kontakty, kalendář,úkoly.už jsem ho i přeinastalovala, ale nic.Stále to chce synchronizovat přes BT, i když tam to mám odháknuté že nechci synch.přes BT.Kde seženu češtinu do iPAQ3630?
martin14_ce4you (79)|3.6.2006 13:05
Outlook nespolupracuje s AS. Vyuzivaju ale rovnaky subor dat na kontakty atd. viac o tom je tu v diskusiach. Musi to byt outlook novsi, so starsou verziou to nejde. Asi bude treba preinstalovat oboje. Popozeraj sa tu v diskusiach, ti skusenejsi tu uz opisali vela problemov a vela aj vyriesili. Mne tiez pomohlo preinstalovat AS a Outlook, pri odinstalovani sa aj spytal, ci ma vymazat synchronizacne subory.
K tej cestine: Sunnysoft, Moravia consulting.. zadaj - lokalizace - do vyhladavania tu dole. Osobne ju nepouzivam aj ked zaciatky boli tazke.
Spine (32)|3.6.2006 16:53
[QUOTE="martin14"]Outlook nespolupracuje s AS. Vyuzivaju ale rovnaky subor dat na kontakty atd. viac o tom je tu v diskusiach. Musi to byt outlook novsi, so starsou verziou to nejde. Asi bude treba preinstalovat oboje. Popozeraj sa tu v diskusiach, ti skusenejsi tu uz opisali vela problemov a vela aj vyriesili. Mne tiez pomohlo preinstalovat AS a Outlook, pri odinstalovani sa aj spytal, ci ma vymazat synchronizacne subory.
K tej cestine: Sunnysoft, Moravia consulting.. zadaj - lokalizace - do vyhladavania tu dole. Osobne ju nepouzivam aj ked zaciatky boli tazke.[/QUOTE]
Díky za rady, už to frčí.přeinstalovala jsem outlook, ale stejně, nestahuje mi to přijaté zprávy a ani je ipaq neodešle, teda připravené zprávy.Mám AS 4.1.
S češtinou se peru;)