Agile messenger pre WM05
Dobry den,
mam problem s komunikatorem Agile Messenger na zarizeni HP iPAQ hw6915. Zaizeni ma nastaveno po 30s vypnout podsviceni displeje a po 1min. vypnout zarizeni. Pouzivam pripojeni pres wifi a vzdycky kdyz dojde po jedne minute k vypnuti zarizeni a pak jej znovu zapnu, dojde k odpojeni Agile. Nekdo tady radil nainstalovat Agile do zarizeni, ale ani to nepomohlo. Pouzivam zrejme nejnovejsi verzi (automaticky upgrade), ale myslim, ze problem bude spis v nstaveni zarizeni. Poradite? Diky
mam problem s komunikatorem Agile Messenger na zarizeni HP iPAQ hw6915. Zaizeni ma nastaveno po 30s vypnout podsviceni displeje a po 1min. vypnout zarizeni. Pouzivam pripojeni pres wifi a vzdycky kdyz dojde po jedne minute k vypnuti zarizeni a pak jej znovu zapnu, dojde k odpojeni Agile. Nekdo tady radil nainstalovat Agile do zarizeni, ale ani to nepomohlo. Pouzivam zrejme nejnovejsi verzi (automaticky upgrade), ale myslim, ze problem bude spis v nstaveni zarizeni. Poradite? Diky
Agile se ti odpoji nebot po vynuti zarizeni se vypne WiFi. Pokud se pripojis pres GPRS a a Agile bude v zarizeni, bude pripojene stale. Kdyby bylo na karte, tak se take odpoji, neb pri vypnuti zarizeni se vypne pristup na kartu.
[QUOTE="valdo"]:O
... nieco mi tu nesedi :( , Customer ID, tak to zacinalo na Symbiane a potom nam Agile spoplatnili :([/QUOTE]
a je to tu ... :mad:
hlaska na E70
:?
... nieco mi tu nesedi :( , Customer ID, tak to zacinalo na Symbiane a potom nam Agile spoplatnili :([/QUOTE]
a je to tu ... :mad:
hlaska na E70
:?
Ja ted v patek zaplatil 78 Kc s Premium SMS a mam klid... Na 30 dni...
Jelikoz to mam pustene skoro furt, tak to neresim, to se mi vyplati to zaplatit... :yes:
Jelikoz to mam pustene skoro furt, tak to neresim, to se mi vyplati to zaplatit... :yes:
www.agilemobile.com a v sekci download.
6KB s prihlasenim? To tam mas jeden kontakt, ne? :D Pouzivam tedy mChat a prihlaseni mi sezere 60KB.
to je fakt blbost :D 1 online clovek si vezme tak cca 0,7 kb .. pri nacitani kontaktu. a potom uz zalezi, jak clovek moc pise. ja propalim na agile za hodinu bez nacteni kontaktu tak 50 - 100 kb
Tak to vypadá,že i verze pro PPC bude zpoplatněna... Včera mi to nabídlo automatickou aktualizaci,stáhnul jsem novější verzi a už i u ní je napsáno to "Customer ID" podle kterýho se to registruje.Ještě to sice pracený není,ale ten čas se podle mně blíží...
Vcera jsem si nainstaloval tu novou verzi a od te doby mi nechodi zpravy od uzivatelu s Mirandou - zprava prijde, ale je necitelna.
Netusite co s tim?
Netusite co s tim?
moja skusenost s novou verziou: mam rozpisanu spravu a do toho mi pride test od kontaktu, ktoremu pisem... moja rozpisana sprava zmizne a mozem pisat znova a iba dufat, ze druha strana nic nenapise...
S rozepsanou zpravou mi to dela to samy :mad: . A obcas chodi jen ctverecky nebo jine necitelne znaky :evil:
Placené to bude, ptal jsem se ;) Mám Agile koupený ještě z dob SE P910i, ale nakonec jsem přechod na WM5 vyřešil i používáním jen MSN, a je po problémech :-) Oficiální MSN klient v ROM fuguje výborně.
Hm, kéž bych na MSN neměl 0 lidí a na ICQ cca 300 lidí.. BTW, ten nucený update lze zakázat v registrech, už zhruba od července mi v JasJarovi běží stále stejná verze Agilu bez jakékoliv připomínky existence nové verze.
Tak jsem nainstaloval a vyzkousel a funkcne je v poho, akorát je skoda absence VGA rezimu. Na VGA to opravdu vypadá divne :-(.
takze pred chvilkou se mi stahl dalsi update. Zatim stale free a je opraven bug s rozepsanou zpravou a zmizenim pri prijiti zpravy. Takze update doporucuji ;)
Me se zadnej update nestahl :oops: .
co to ma byt za verzi?
a jeste otazecka, jake pouzivate kodovani?
co to ma byt za verzi?
a jeste otazecka, jake pouzivate kodovani?
vratisl som sa k predchadzajucej verzii. zrazu sa mi zacalo zapinat push to talk pri stlaceni enteru. takze pockam kym to poriadne fixnu.
takze dnes mi to nahlasilo 7 denni trial a ze se mam zaregistrovat a chteji penize. jdu hledat dal. co pouzivate jineho?
od rána nedělám nic jinýho, že zkouším snad všechny IM klienty pro PDA (už jich mám za sebou OSM!!!).. zatim jsem nenašel žádný, který by uměl probudit PDA ze stnadby režimu a který by podporoval softkeys (u WM5).. plánuju, že až dokončim testování tak sem hodim nějaké větší zkušenosti - minirecenze.. asi tak někdy o víkendu..
Doposavadní seznam testovaných programů:
Doposavadní seznam testovaných programů:
- Agile Messenger 3
- Anastasia
- ICQ 1.0 for Pocket PC
- Inlux Messenger uIM 2.043
- mChat 2.1 build 03
- MobileICQ 0.35
- PreludeICQ 0.5.5
- WebMessenger
trochu OT..
glogloman: Pokud nejde jen o freeware, tak by bylo zajímavé do srovnání přidat ještě IM+ a verichat pro ppc, jiné icq už snad ani neznám:) Ale velice dobrý nápad a chválím:oops:
Tazz1: Simtě, mě k ničemu mChat není, funguje parádně a je to můj milášek:D
glogloman: Pokud nejde jen o freeware, tak by bylo zajímavé do srovnání přidat ještě IM+ a verichat pro ppc, jiné icq už snad ani neznám:) Ale velice dobrý nápad a chválím:oops:
Tazz1: Simtě, mě k ničemu mChat není, funguje parádně a je to můj milášek:D
[QUOTE="Tazz1"]Zrovna jsem pres Agile pripojenej a nic mi to takoveho nehlasi a ani to po mne nic nechce :D [/QUOTE]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
... tak veru :(
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
... tak veru :(
Tazzi co to máš teda za verzi? Nebo to máš nějak poladěný v registrech? Já jsem včera zkoušel starší Beta verzi a taky mi to hlásilo.. Teda ještě mám i první Alfa verzi, tak tu zkusim kdyžtak dnes navečer..