jak doninstalovat block recognizer do mda vario
moc rád píšu grafity, ale mda vario nemá block recognizer :(((( víte jak do tam doinstalovat.. .moc moc dík
Bohuzel u Varia neni :( zrejmne se nechtelo Tmobile pridavat CZ podporu, tak ho rovnou vyhodil... U varia je jenom klavesnice a PhonePad.
29.12.2005 jsem schválně napsal jako stížnost - reklamaci na support T-Mobile, že přístroj není Block/Letter Recognizerem a Transcriberem vybaven, ač jsou tyto nástroje popsány v cz manuálu, a že to je bordel a snižuje to užitnou hodnotu přístroje apod., odpověděli mi, že moji reklamaci předali na příslušné oddělení a že se mi ozvou... tak čekám :D
Ja mam v manualu na strane 33 samolepku, kde jse napsany ze MDA Vario nepodporuje fce Block Recognizer, Letter Recognizer a Transcrieber a ze se omlouvaji za chybne uvedeni informaci..
jo a to já tam právě nemám, kupoval jsem jeden z prvních třech kousků 10.12.2005.... tak mi asi tu samolepku pošlou dodatečně :D
Tak jsem se na to podival, Block i Letter recognizer v zarizeni jsou, jen se musej aktivovat. Vyrobil jsem na to CAB:
jj je to tak.. ty funkce jsou jen skryté.. na xda dev se to taky řešilo.. :) a dík za cab.. je to jednodušší než manuálně :)
[QUOTE="Saman"]Tak jsem se na to podival, Block i Letter recognizer v zarizeni jsou, jen se musej aktivovat..[/QUOTE]
.. tak teď jsem terpve zvědav, co mi z T-Mobilu odpověděj, hi... díky
.. tak teď jsem terpve zvědav, co mi z T-Mobilu odpověděj, hi... díky
Nj, ale na Palmu ta lokalizace Graffiti BYLA - zatimco lokalizace Block Recognizeru NEEXISTUJE :(
Mno nic - to uz je offtopic a me to trapi uz dostatecne dlouho... Nicmene stale je to nedoresene.. stale se nikdo nejal to lokalizovat.
Mno nic - to uz je offtopic a me to trapi uz dostatecne dlouho... Nicmene stale je to nedoresene.. stale se nikdo nejal to lokalizovat.
[QUOTE="Saman"]Tak jsem se na to podival, Block i Letter recognizer v zarizeni jsou, jen se musej aktivovat. Vyrobil jsem na to CAB:[/QUOTE] Jsem zacatecnik poradte co s tim CAB souborem mám udělat dál..?Kdyz jej pretahnu do MDA chova se jako ze tento soubor nepodporuje...Dik Jarda.
[QUOTE="Kato"]Nj, ale na Palmu ta lokalizace Graffiti BYLA - zatimco lokalizace Block Recognizeru NEEXISTUJE :(
Mno nic - to uz je offtopic a me to trapi uz dostatecne dlouho... Nicmene stale je to nedoresene.. stale se nikdo nejal to lokalizovat.[/QUOTE]
block recognizeru ne, ale v interwrite pro je interwrite recognizer, ktery umoznuje zadavat diakritiky skoro stejne jak lokalisace palmu od RedGrepu.
Mno nic - to uz je offtopic a me to trapi uz dostatecne dlouho... Nicmene stale je to nedoresene.. stale se nikdo nejal to lokalizovat.[/QUOTE]
block recognizeru ne, ale v interwrite pro je interwrite recognizer, ktery umoznuje zadavat diakritiky skoro stejne jak lokalisace palmu od RedGrepu.
[QUOTE="JecminekMaselnik"]block recognizeru ne, ale v interwrite pro je interwrite recognizer, ktery umoznuje zadavat diakritiky skoro stejne jak lokalisace palmu od RedGrepu.[/QUOTE]
Nn - SS IW Recognizer je prelozenej Letter Recognizer - cili neco uplne jineho.. Jinymi slovy - Graffity 1 neni to same, co Graffity 2 ;)
[QUOTE="kutulin"] Jsem zacatecnik poradte co s tim CAB souborem mám udělat dál..?Kdyz jej pretahnu do MDA chova se jako ze tento soubor nepodporuje...Dik Jarda.[/QUOTE]
Melo by stacit nakopirovat cab do zarizeni a tam ho proste spustit - instalace se uz spusti sama...
Nn - SS IW Recognizer je prelozenej Letter Recognizer - cili neco uplne jineho.. Jinymi slovy - Graffity 1 neni to same, co Graffity 2 ;)
[QUOTE="kutulin"] Jsem zacatecnik poradte co s tim CAB souborem mám udělat dál..?Kdyz jej pretahnu do MDA chova se jako ze tento soubor nepodporuje...Dik Jarda.[/QUOTE]
Melo by stacit nakopirovat cab do zarizeni a tam ho proste spustit - instalace se uz spusti sama...
[QUOTE="vario"]to znamená, že MS Transcriber po doinstalování musí taky fungovat, že jo?[/QUOTE]
Dá se nějak aktivovat? Sice bych jej asi nepoužil, ale, rád se na něj mrknu, jestli ve Variu je ;)
Dá se nějak aktivovat? Sice bych jej asi nepoužil, ale, rád se na něj mrknu, jestli ve Variu je ;)
aktivovat se nedá, ale dá se stáhnout anglická verze, nainstalovat a možná to pojede, určitě ale bez diakritiky...zatím jsem to nezkoušel
Po nainstalovani enableRecognizers.cab vidim toto:
Block Recognizer
Klavesnice
Letter Recognizer
Phone Pad
Me by se jeste libil Transcriber........
Nemete nekdo alespon nejakou freeware nahradu za nej???
Block Recognizer
Klavesnice
Letter Recognizer
Phone Pad
Me by se jeste libil Transcriber........
Nemete nekdo alespon nejakou freeware nahradu za nej???
chtěl bych se zeptat, je možné na HW klávesnici psát české znaky (Qtek9100, ne čisté vario) ? A pokud ano, jaké app. to umožňují ? díky
Tipnul bych si, ze to neco urcite bude umet - v nejhorsim pripade to bude vyreseno jak na Universalovi :cool: samozrejme IMHO.
Btw. proc pises na Qtekovi a ne Variu? Vzdyt je to furt ten samej Wizard :cool:
Btw. proc pises na Qtekovi a ne Variu? Vzdyt je to furt ten samej Wizard :cool:
[QUOTE="vario"]http://www.microsoft.com/windowsmobile/downloads/transcriber.mspx[/QUOTE]
Vyzkoušel jsem to, sekalo se to, házelo SR a z jednoho SR se to neprobralo, takže následoval HR...
Vyzkoušel jsem to, sekalo se to, házelo SR a z jednoho SR se to neprobralo, takže následoval HR...
Pozor, ale ten cab nefunguje na WM 6,5. Mám teď Miri WM 6,5 s manilou 2,5.ten block recognizer v té romce je, ale není vidět. Přepnout se dá na něj jedině pomocí SW SIPChange.Dnes jsem konečně našel tento cab, o kterém jsem věděl a používal jsem ho na původní rom ( počeštěné) s kterou jsem HD koupil,(potom jsem si ho nedopatřením smazal a nepotřeboval jsem ho delší dobu, protože na romkách s WM 6,1 byl normálně viditelný block recognizer ( ne na té "počeštěné"protože to přepínání přes SIPChange není nejpohodlněnjší, Ale po naistalování toho cabu se block recognizer v seznamu vůbec neobjevil a i když v SIPChange byl vidět, nedalo se na něho přepnout. Teprve po odinstalování toho cabu se opět dá přes SIPChange přepnout. Jako starému palmistovi mi tento způsob vyhovuje daleko nejlépe, i když graffiti 2 byla vzhledem lokalizaci, kterou udělali Rusové lepší.:no
to jsou moje slova - block recognizer, resp. Graffiti 2 jsou neprekonatelne nejlepsi zpusob zadavani znaku na PDA (na virtualni klavesnici). Bohuzel v dnesni dobe je vsechno "touch" a co naplat, ze na tom clovek pise o polovinu pomaleji a nepohodlne.... Divim se, ze za dobu, co Block recognizer existuje (ja ho pouzivam teda teprve 7 let) nekdo neudelal obdobu graffity - resp. nezkombinoval celoobrazovkove zadavani znaku (proste bez podkladu), Graffiti a češtinu. A jak tak sleduju, tak tehle X let stare "vymozenosti" na kazdem Palmovi se asi nikdy nedockam :(
A ted k tematu - mam pocit, ze se to netyka jenom WM6.5, ale obecne nekterych romek (uz jsem na tom taky parkrat pohorel - bohuzel. Nevzpominam si teda, co to bylo za verzi OS, ale minimalne na 2 romkach jsem nebyl schopnej rozchodit Block Recognizera (k memu udesu)).
A ted k tematu - mam pocit, ze se to netyka jenom WM6.5, ale obecne nekterych romek (uz jsem na tom taky parkrat pohorel - bohuzel. Nevzpominam si teda, co to bylo za verzi OS, ale minimalne na 2 romkach jsem nebyl schopnej rozchodit Block Recognizera (k memu udesu)).