T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti
Nenašel jsem tu téma, které by přímo toto řešilo, proto píšu sem:
Koupil jsem si paměťovou kartu a dle doporučení pracuju na přesunu souborů na tuto kartu:
1) Celou složku "My documents" jsem přesunul na kartu-nevím, jestli jsem to udělal dobře, ale když teď chci otevřít Word nabídkou pod startem, objeví se mi "došlo k potížím s dokumentem a nelze ho otevřít". Když si pak najedu průzkumníkem na kartu, tam už to je OK. Ve Wordu jsem nastavil ukládání na kartu, ale nevím, jestli mám ještě někde změnit ty zástupce.
2) I když jsem "My documents" komplet přesunul na kartu, složka se sama obnovuje v paměti telefonu, i když jako prázdná-lze toto změnit ?
3) Nastavil jsem si, aby se přílohy mailů a SMS ukládaly na kartu-je možné nastavit ukládání i běžného textu ze SMS a mailů na kartu ? Lze tak nastavit třeba i události v kalendáři ?
(i ukládání fotek z foťáku jsem nastavil na kartu..bez problému)
4) Mohu na kartu přesunout i nainstalované programy ? Nebude potřeba na ně vytvořit nové zástupce ?
Moc děkuju za radu i toleranci, protože nemám v blízkosti nikoho, kdo by mi třeba v takto "jednoduchých" věcech poradil.
Koupil jsem si paměťovou kartu a dle doporučení pracuju na přesunu souborů na tuto kartu:
1) Celou složku "My documents" jsem přesunul na kartu-nevím, jestli jsem to udělal dobře, ale když teď chci otevřít Word nabídkou pod startem, objeví se mi "došlo k potížím s dokumentem a nelze ho otevřít". Když si pak najedu průzkumníkem na kartu, tam už to je OK. Ve Wordu jsem nastavil ukládání na kartu, ale nevím, jestli mám ještě někde změnit ty zástupce.
2) I když jsem "My documents" komplet přesunul na kartu, složka se sama obnovuje v paměti telefonu, i když jako prázdná-lze toto změnit ?
3) Nastavil jsem si, aby se přílohy mailů a SMS ukládaly na kartu-je možné nastavit ukládání i běžného textu ze SMS a mailů na kartu ? Lze tak nastavit třeba i události v kalendáři ?
(i ukládání fotek z foťáku jsem nastavil na kartu..bez problému)
4) Mohu na kartu přesunout i nainstalované programy ? Nebude potřeba na ně vytvořit nové zástupce ?
Moc děkuju za radu i toleranci, protože nemám v blízkosti nikoho, kdo by mi třeba v takto "jednoduchých" věcech poradil.
ad2: Ne tato defaultní složka se tam bude vytvářet pořád
ad4: Některé programy budete muset přeinstalovat. Zastupce samozřejmě změnit musít! (respektivě cesty zástupců)
ad4: Některé programy budete muset přeinstalovat. Zastupce samozřejmě změnit musít! (respektivě cesty zástupců)
Trochu se v tom rejpu, ono se to nějak srovnalo samo-když teď pod startem najdu obrázky a videa,Excel, atd... samo to najde tu složku na kartě.
Problém mi zůstal s Wordem - když chci otevřít nový dokument, vyskočí mi čtvereček "Došlo k potížím s dokumentem a nelze ho otevřít" (staré dokumenty ale můžu editovat a přeukládat bez problémů)
Mohl jsem si vymazat nějakou důležitou složku, díky které Word nechce pracovat ?
Problém mi zůstal s Wordem - když chci otevřít nový dokument, vyskočí mi čtvereček "Došlo k potížím s dokumentem a nelze ho otevřít" (staré dokumenty ale můžu editovat a přeukládat bez problémů)
Mohl jsem si vymazat nějakou důležitou složku, díky které Word nechce pracovat ?
Jednu důležitou složku jsi smazal, proto se to Wordu nelíbí. Je to složka Templates nebo Šablony (podle jazykové verze romky). V ní totiž Word při otevírání nového dokumentu hledá šablonu. Ve většině případů stačí tuto složku vytvořit a na druhý pokus je Word hodnej. Nebo tu z karty přesuň zpět.
Tak jsem na kartě složku Šablony objevil - je tam hodně šablon. Když do nějaké sám najedu, napíšu do ní něco, tak se dá uložit (Soubor-uložit jako). Jen když dám Nový, tak mi to dává tu hlášku.... :oops:
Já jsem složku My documents ze zařízení vyjmul, takže už jí nemůžu nahradit tou, co byla v zařízení. Mám tam i šablonu na nový prázdný dokument, jenže si to do ní asi neumí šáhnout, nevím...:dead:
Já jsem složku My documents ze zařízení vyjmul, takže už jí nemůžu nahradit tou, co byla v zařízení. Mám tam i šablonu na nový prázdný dokument, jenže si to do ní asi neumí šáhnout, nevím...:dead:
Dobry den,
jsem cerstvym majitelem MDA Vario a chtel bych se zeptat na par veci:
1. Jde nejak ukoncovat (krizek) aplikace aniz bych musel pouzit sstylus nebo nehet pro "tapnuti" na obrazovku? Osobne jsem si tlacitko pro hlasove vytaceni nastavil jako spustec menu, ale ukonceni aplikaci nevim jak resit.
2. S activesync jsem nemel zadny problem, tedy krome toho ze kdyz pripojim MDA Vario pres USB, tak se nedokazu dostat na net, mysleno internet. Kdyz se pripojim pres bluetooth tak se na net v pohode dostanu, nevite co s tim?
3. Jde nejak nastavit aby kdyz na Variu zapnu Bluetooth aby si to osahalo vsechny BT zarizeni v okoli a kdyz by naslo zarizeni se kterym je sparovane a na kterem bezi activesync aby se k nemu automaticky pripojilo?
4. Lze nejak nastavovat infraport, nebo je proste natvrdo porad zapnutej a ja s tim nic neudelam? Nikde zadne nastaveni infraportu jsem nenasel.
To jsou zatim vsechny me otazky kolem MDA Vario. Doufam ze timto vlaknem nikoho nenastvu kvuli nejake "doplicite", ale vyse popsane veci jsem nikde nenasel a to tady na forum chodim uz nejaky ten patek a vse poctive procitam.
Dekuji vsem za rady:yes:
jsem cerstvym majitelem MDA Vario a chtel bych se zeptat na par veci:
1. Jde nejak ukoncovat (krizek) aplikace aniz bych musel pouzit sstylus nebo nehet pro "tapnuti" na obrazovku? Osobne jsem si tlacitko pro hlasove vytaceni nastavil jako spustec menu, ale ukonceni aplikaci nevim jak resit.
2. S activesync jsem nemel zadny problem, tedy krome toho ze kdyz pripojim MDA Vario pres USB, tak se nedokazu dostat na net, mysleno internet. Kdyz se pripojim pres bluetooth tak se na net v pohode dostanu, nevite co s tim?
3. Jde nejak nastavit aby kdyz na Variu zapnu Bluetooth aby si to osahalo vsechny BT zarizeni v okoli a kdyz by naslo zarizeni se kterym je sparovane a na kterem bezi activesync aby se k nemu automaticky pripojilo?
4. Lze nejak nastavovat infraport, nebo je proste natvrdo porad zapnutej a ja s tim nic neudelam? Nikde zadne nastaveni infraportu jsem nenasel.
To jsou zatim vsechny me otazky kolem MDA Vario. Doufam ze timto vlaknem nikoho nenastvu kvuli nejake "doplicite", ale vyse popsane veci jsem nikde nenasel a to tady na forum chodim uz nejaky ten patek a vse poctive procitam.
Dekuji vsem za rady:yes:
Zdravim, lidi. Nestalo se vam nahodou nekdy nekomu, ze se samo od sebe zacala prepinat delka podsvetleni displeje? V mem pripade se samo po nekolika hodinach prepne na 10s, prestoze stale dokola nastavuji 1 minutu. Podezrival jsem Pocket Informant, cili jsem jej odinstalil a Memmaidem vycistil Vario, lec problem pretrvava. Ja vim, ze to neni nic zasadniho, ale cloveku to radne otravuje zivot. Nevede byste nekdo, co s tim? Dekuju.
S tou změnou podsvětlení na 10s mi to dělalo taky, pomohlo mi vypnout zámek zařízení. Absolutně netuším co je to a s čím to má souvislost, každopádně po vypnutí mi zůstavala hodnota na 1 min., jak jsem si přednastavil.
Bez nějakého zvláštního důvodu mi na Variu začala blbnout hudba. Když pustím písničku, zahraje mi to dva tóny a hodí hlášku "Not enough storage is available to comlete this operation". Na kartě mám přitom volných 762 MB, programové paměti 21 MB.
Další varianta je, že mi to přehraje tři vteřiny a přesune samo na další písničku. Když jsem Vario zresetoval, tak to hrálo v pohodě, ale třeba jen den :((
Nevím čím by to mohlo být......
Další varianta je, že mi to přehraje tři vteřiny a přesune samo na další písničku. Když jsem Vario zresetoval, tak to hrálo v pohodě, ale třeba jen den :((
Nevím čím by to mohlo být......
Zdravím Páni chcem sa opýtať kde zistím či mám CID-locked alebo CID-Unloncked zariadenie??Lebo hľadám ale niako sa mi to nedarí nájsť.Ďík za odpoveď..
Zdravim, jsem cerstvym majitelem Varia a dovolil bych si pozadat o par rad zkusenejsich uzivatelu:
1) v krabici bylo pribaleno pouzdro a pozoroval jsem ze kolikrat kdyz vario ukladam nebo vytahuji z pouzdra sam se mi prepne display na lezato a po chvili se zase prepne na vysku. Nenapada me nic jineho nez jako by na Vario pusobil snad magnet co je v pouzdru??
2) Verze ROM mam 2.21.2.7, verze radia: 02.19.11 - je nejaka novejsi verze ROM a pokud ano jak moc mam tuto verzi ROM zastaralou? Dekuji.
3) Mesicne si hlidam pocet volnych minut na odchozi volani, jak ve Variu zjistim dobu odchozich volani? Zjistil jsem pouze celkovou dobu hovoru ale rozdeleni na prichozi a odchozi jsem nikde nenasel. Dekuji
1) v krabici bylo pribaleno pouzdro a pozoroval jsem ze kolikrat kdyz vario ukladam nebo vytahuji z pouzdra sam se mi prepne display na lezato a po chvili se zase prepne na vysku. Nenapada me nic jineho nez jako by na Vario pusobil snad magnet co je v pouzdru??
2) Verze ROM mam 2.21.2.7, verze radia: 02.19.11 - je nejaka novejsi verze ROM a pokud ano jak moc mam tuto verzi ROM zastaralou? Dekuji.
3) Mesicne si hlidam pocet volnych minut na odchozi volani, jak ve Variu zjistim dobu odchozich volani? Zjistil jsem pouze celkovou dobu hovoru ale rozdeleni na prichozi a odchozi jsem nikde nenasel. Dekuji
1.) máš pravdu, může za to magnet v pouzdře, bohužel s tím nic neuděláš
2.) ROM bych doporučil nějakou bez lokalizace, jsou mnohem svižnější, je toho tu již popsáno dost, zkus pohledat
3.) na provolané minuty používam CallTimeSP, ale jsou i jiný, stačí opět pohledat
2.) ROM bych doporučil nějakou bez lokalizace, jsou mnohem svižnější, je toho tu již popsáno dost, zkus pohledat
3.) na provolané minuty používam CallTimeSP, ale jsou i jiný, stačí opět pohledat
Dekuji za odpovedi a snad jen posledni technicka otazka...nema ten magnet nejaky negativni vliv na vario (krome otaceni displaye) treba na baterii atd.?
Necituj příspěvek, co je hned nad tebou! matrad
Necituj příspěvek, co je hned nad tebou! matrad
neměl by mít. - zkoušel jsem vario Promagnetovat hóóódně silným magnetem a jediné, kde je Vario přitažlivé jsou boční reproduktory a pak maličko také reproduktor pro hovory.
Kdyby Variu škodil magnet, tak už jich je 90% dávno pod kytičkama
Kdyby Variu škodil magnet, tak už jich je 90% dávno pod kytičkama
Ohledne toho magnetu, muze to byt i k uzitku - v TomTom 6 neni moznost otoceni displeje a doted jsem mel namapovane tlacitko. To jsem ted vyresil tak, ze na drzaku v aute mam prilepeny maly ale silny magnet a ted staci Vario vlozit do drzaku a displej se otoci sam :yes:
temer na den presne jsem si pred rokem poridil htc wizard, 30. ledna 2006 zde napsal svuj prvni prispevek. nyni je cas se rozloucit. diky vsem za rady, tipy a triky. dost jsem se tady toho naucil a rad pomahal dalsim. ted si odchazim odpocinout k nokii 6288 a budu blbnout s natacenim vga videa :)
ale nezoufejte. hodlam se k wm zarizenim vratit. jen chci pockat, az se stane standardem 400+ mhz procesor a predevsim vga displej :) pak me tu budete mit zase.
p.s.: wizzieho jsem odprodal jedne velmi sympaticke slecne. mozna se tady nekdy ukaze jako lenka nebo gigi. tak na ni budte, prosim, hodni :) jeste jednou dik a bye :)
ale nezoufejte. hodlam se k wm zarizenim vratit. jen chci pockat, az se stane standardem 400+ mhz procesor a predevsim vga displej :) pak me tu budete mit zase.
p.s.: wizzieho jsem odprodal jedne velmi sympaticke slecne. mozna se tady nekdy ukaze jako lenka nebo gigi. tak na ni budte, prosim, hodni :) jeste jednou dik a bye :)
Tak mě tu máte :) Zatím se jenom rozkoukávám a rovnou vám říkám, že budu potřebovat hodně rad od odborníků..! :D Jinak wizzie je nyní mojí největší chloubou a nehnu se od něj ani na krok... ;)
Pro uživatele Tazz1, jarecek a Dandak
Vaše OT příspěvky, týkající se krásy či ošklivosti uživatele/uživatelky Gigi.Lenicka jsem smazal. Všichni si stěžujete, že v mnohastránkových diskuzích se špatně hledá, resp. nedá nic najít, ale sami je zbytečně takto natahujete.
Takže pokud máte potřebu, založte si novou OT diskuzi, Gigi.Lenička tam může dát svou fotku a vy tam můžete vzdychyt a slintat. ;) :D
PS: Vždyť je to 30letý Bulhar :D :D :D
Vaše OT příspěvky, týkající se krásy či ošklivosti uživatele/uživatelky Gigi.Lenicka jsem smazal. Všichni si stěžujete, že v mnohastránkových diskuzích se špatně hledá, resp. nedá nic najít, ale sami je zbytečně takto natahujete.
Takže pokud máte potřebu, založte si novou OT diskuzi, Gigi.Lenička tam může dát svou fotku a vy tam můžete vzdychyt a slintat. ;) :D
PS: Vždyť je to 30letý Bulhar :D :D :D
ja tam slintat urco nebudu, kdyz ji vidim skoro kazdy den :) btw. kdyby tady nekteri zvedavci pouzili google, uz by tu fotku meli davno a nemuselo by se nic resit :)
no nic. abych nebyl ot .. nevite nekdo, jestli je mozne poslat z wizarda mms bez pouziti stylusu? mam pocit, ze mms nelze odeslat jinak, nez tapnutim na send .. prijde mi, ze ten mms editor je jeste delany pro wm 2002/2003. na moznosti wm 5.0 se v nem zjevne nemyslelo.
no nic. abych nebyl ot .. nevite nekdo, jestli je mozne poslat z wizarda mms bez pouziti stylusu? mam pocit, ze mms nelze odeslat jinak, nez tapnutim na send .. prijde mi, ze ten mms editor je jeste delany pro wm 2002/2003. na moznosti wm 5.0 se v nem zjevne nemyslelo.
:) Mám takovou skromnou hloupou otázku.. existují někde nějaké seznamy vhodných aplikací do wizzieho? Chápu, že vy guruové si jistě nebudete ujíždět na nějakých hrách, slovnících apod., ale mě by to udělalo velkou radost. :) Jinak se omlouvám panu adminovi za vzniklé komplikace ohledně mého příchodu.. :(
2Gigi.Lenicka: Seznam vhodnych programu asi nikde neni. Ale na ''wizzim'' jde asiiuplne vse krom Spb Pocket + (ten jde jak komu) a Wisbar chodijtrosku pomaleji. Jinak napis na jake programy bys chtel/a a ja napisuuzda funguji ;)
atomion: já bych nešířil poplašné zprávy (není to trestný čin?), Spb Pocket Plus v nejnovější verzi jde naprosto korektně, problém může nastat s integrovaným SafeMode (ale to je zas spíš problém WM5 a toho že se daný plugin od WM2003 moc nezměnil), který jde vypnout ;)
Další problémy můžou nastat u pochybně splácaných neoficiálních ROM, na který vývojový tým nemůže reagovat
Gigi.Lenicka: i hezká káčátka musí respektovat pravidla pro diskutující a nejprve zkusit hledat a pak se teprve ptát ;)
na hry je tu celá sekce, kde si jistě vybereš: Software pro Pocket PC - hry
jako slovník doporučuji Freeware
Anglicko-český a německo-český obousměrný slovník a nebo zadat do zdejšího vyhledavače "slovník".
2Zdenek: zkus zaměnit v ICQ číslo 6 za 9 ;)
Další problémy můžou nastat u pochybně splácaných neoficiálních ROM, na který vývojový tým nemůže reagovat
Gigi.Lenicka: i hezká káčátka musí respektovat pravidla pro diskutující a nejprve zkusit hledat a pak se teprve ptát ;)
na hry je tu celá sekce, kde si jistě vybereš: Software pro Pocket PC - hry
jako slovník doporučuji Freeware
Anglicko-český a německo-český obousměrný slovník a nebo zadat do zdejšího vyhledavače "slovník".
2Zdenek: zkus zaměnit v ICQ číslo 6 za 9 ;)
mam Vario 3 dny, je to moje první MDA/PDA, už se v tom celkem vyznám, ale chtěl bych se zeptat na pár věcí ...
1. je normální že když jsem měl takt 195 mhz, tak se mi sekaly videa? a teď když jsem ho přes battery status dal na nějakejch 280, je to v pohodě?
2. po vyndání paměťovky a opětovném zandání se mi pokaždě telefon sekne, ať mam jakejkoliv takt .. já si myslim, že to je nějakým sw co jsem si tam nahrál, pač na začátku to nedělalo..
3. mam ho od kamaráda, který než mi ho dával tak, nevim jak to říct, asi přeinstaloval ten windows a asi z paměťovky se tam nahrál nějakej SuperROM a vždycky když mi nabíhaj tak dole v rohu je ppctuning.cz ... je dobrý tento ROM? neni pomalý?
4. jak udělat ještě jednou tu reinstalaci?
... doufám, že mi někdo něco zodpoví, prosiiiiiiiim ....děkuju.. :-)
1. je normální že když jsem měl takt 195 mhz, tak se mi sekaly videa? a teď když jsem ho přes battery status dal na nějakejch 280, je to v pohodě?
2. po vyndání paměťovky a opětovném zandání se mi pokaždě telefon sekne, ať mam jakejkoliv takt .. já si myslim, že to je nějakým sw co jsem si tam nahrál, pač na začátku to nedělalo..
3. mam ho od kamaráda, který než mi ho dával tak, nevim jak to říct, asi přeinstaloval ten windows a asi z paměťovky se tam nahrál nějakej SuperROM a vždycky když mi nabíhaj tak dole v rohu je ppctuning.cz ... je dobrý tento ROM? neni pomalý?
4. jak udělat ještě jednou tu reinstalaci?
... doufám, že mi někdo něco zodpoví, prosiiiiiiiim ....děkuju.. :-)
nejlíp bude si pročíst komplet moje stránky www.ppctuning.org - tam najdeš snad všechno ohledně flashování Varia. Ty videa normální nejsou - nejspíš máš moc velký bitrate, nebo špatný přehrávač.. mě to vcelku kvalitní videa přehrává i při 150 MHz
flashman: uz jsem tam vcera trochu hledal, ale vsechny ty nazvy atd. jako G nebo unlock a spousty dalsich, proste nevim k cemu jsou a co znamenaj... jinak v podpisu mas neco o G4, chci se zeptat,jak zjistim co mam ja?
a k tem videim, to co mi neslo bylo na 240x320.. zkusim dat hardreset, treba to vse je jen nejakou aplikaci co jsem nainstaloval..
a k tem videim, to co mi neslo bylo na 240x320.. zkusim dat hardreset, treba to vse je jen nejakou aplikaci co jsem nainstaloval..
Po nějaké době se mi stane, že při příchozím hovoru nevidím kdo mi volá - ten rámeček dole s kontaktem je vidět jenom z malé části - pomůže softreset, ale o několika dnech je to zase stejné...uměl by mi někdo poradit ?
[QUOTE="Kachna"]dotaz .... funguje ve Variu 2gb Kingston karta? díky ..[/QUOTE]
ja ji mel a bez problemu
ja ji mel a bez problemu
mam maly problem. vo svojom variu mam Superrom 1.1.
po nejakej dobe mo zacalo blbnut pripojenie na net. som pripojeny cez USB, surfujem po internete a po urcitom case, ktory je vzdy iny mi jednoducho zamrzne pripojenie. ziadne data netecu...
uz som skusal preinstalovat radio rom ale nepomohlo.
normelne premyslam, ze prejdem na nejaku inu komplet romku, napr eng t-mobile.
nestretli ste sa niekto s takymto problemom?
po nejakej dobe mo zacalo blbnut pripojenie na net. som pripojeny cez USB, surfujem po internete a po urcitom case, ktory je vzdy iny mi jednoducho zamrzne pripojenie. ziadne data netecu...
uz som skusal preinstalovat radio rom ale nepomohlo.
normelne premyslam, ze prejdem na nejaku inu komplet romku, napr eng t-mobile.
nestretli ste sa niekto s takymto problemom?
prosimvas mam 2 otázky:
1. nevim jak posílat MMS, vždycky tam dám obrázek, přijemce, ale nikde nevidim tlačitko odeslat :/
2. nemam zvuk u příchozích zpráv, hlasitost mam naplno, v nastavení-zvuky a upomínky-upomínky- příchozí zprava, mam zaškrtnuto základní zvuk Alarm2, ješte mi jde i přehrát a i když zkusim jinej, tak když mi přijde zpráva, žádnej zvuk mi to neudělá ... ví někdo, čim to může být prosim?
1. nevim jak posílat MMS, vždycky tam dám obrázek, přijemce, ale nikde nevidim tlačitko odeslat :/
2. nemam zvuk u příchozích zpráv, hlasitost mam naplno, v nastavení-zvuky a upomínky-upomínky- příchozí zprava, mam zaškrtnuto základní zvuk Alarm2, ješte mi jde i přehrát a i když zkusim jinej, tak když mi přijde zpráva, žádnej zvuk mi to neudělá ... ví někdo, čim to může být prosim?
ad 2) Nezasahoval jsi do registrů ? Konkrétně na základě této "[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]" ?
[QUOTE="Kachna"]prosimvas mam 2 otázky:
2. nemam zvuk u příchozích zpráv, hlasitost mam naplno, v nastavení-zvuky a upomínky-upomínky- příchozí zprava, mam zaškrtnuto základní zvuk Alarm2, ješte mi jde i přehrát a i když zkusim jinej, tak když mi přijde zpráva, žádnej zvuk mi to neudělá ... ví někdo, čim to může být prosim?[/QUOTE]
1) ty máš asi češtinu od Jimmyho co ? Pokud jo, tak si stáhni [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2. nemam zvuk u příchozích zpráv, hlasitost mam naplno, v nastavení-zvuky a upomínky-upomínky- příchozí zprava, mam zaškrtnuto základní zvuk Alarm2, ješte mi jde i přehrát a i když zkusim jinej, tak když mi přijde zpráva, žádnej zvuk mi to neudělá ... ví někdo, čim to může být prosim?[/QUOTE]
1) ty máš asi češtinu od Jimmyho co ? Pokud jo, tak si stáhni [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ahoj,
prosím majitele Varia zda by mi poradili-mám možnost zakoupit Vario za cca 4900Kč (1rok staré ,doklad od Eurotelu,krabice atd.).Má malou oděrku na spodu u stylusu.Chci ho pro otce na navigaci do auta.Dá se tato cena akceptovat?
Děkuji za případné info a omlouvám se za dotaz "mimo mísu".:)
prosím majitele Varia zda by mi poradili-mám možnost zakoupit Vario za cca 4900Kč (1rok staré ,doklad od Eurotelu,krabice atd.).Má malou oděrku na spodu u stylusu.Chci ho pro otce na navigaci do auta.Dá se tato cena akceptovat?
Děkuji za případné info a omlouvám se za dotaz "mimo mísu".:)
to dkena: Cena by měla být akceptovatelná především pro tebe, ale dle mě je to slušná cena
jinak by se dotaz hodil spíš do rubriky Jaké si mám vybrat / koupit zařízení?, kde se dá na podobné téma lépe diskutovat, sem se to opravdu nehodí, takže kdyby ještě něco, tak zde nic a položit dotaz tam ;)
jinak by se dotaz hodil spíš do rubriky Jaké si mám vybrat / koupit zařízení?, kde se dá na podobné téma lépe diskutovat, sem se to opravdu nehodí, takže kdyby ještě něco, tak zde nic a položit dotaz tam ;)
Už to hledám týden, takže to už nenajdu.
Jak vypnu "ozámení o odeslání zprávy SMS"?
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Settings">
"SMSNoSentMsg"=dword:00000001 mi nefunguje, klíč jsem vytvořil, ale oznámení se zobrazuje dál. Je to vůbec v registrech? Porovnal jsem je s kolegovými na Compactu II, ten klíč tam vůbec nemá a to oznámení se mu neukazuje. Jen už taky neví, kde to vypnul :mad:
Jak vypnu "ozámení o odeslání zprávy SMS"?
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Inbox\Settings">
"SMSNoSentMsg"=dword:00000001 mi nefunguje, klíč jsem vytvořil, ale oznámení se zobrazuje dál. Je to vůbec v registrech? Porovnal jsem je s kolegovými na Compactu II, ten klíč tam vůbec nemá a to oznámení se mu neukazuje. Jen už taky neví, kde to vypnul :mad:
[QUOTE="dkena"]Ahoj,
Děkuji za případné info a omlouvám se za dotaz "mimo mísu".:) [/QUOTE]
Já bych ho nekupoval. Jesli je to jenom do auta jako navigace, tak bych se poohlédl po něčem bez klávesnice, se silnějším procesorem. Jo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], to by třeba šlo. Nebo něco ve stylu MDA Compact III, ten má vestavěnej GPS modul, takže o jednu haraburdu v autě méně.
Děkuji za případné info a omlouvám se za dotaz "mimo mísu".:) [/QUOTE]
Já bych ho nekupoval. Jesli je to jenom do auta jako navigace, tak bych se poohlédl po něčem bez klávesnice, se silnějším procesorem. Jo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], to by třeba šlo. Nebo něco ve stylu MDA Compact III, ten má vestavěnej GPS modul, takže o jednu haraburdu v autě méně.