Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

T-Mobile MDA Vario (HTC Wizard) - tipy, triky, zkušenosti

JanAltman (162)|7.4.2007 00:02
Panove, mate nekdo zkusenosti s bluetooth profilem "SIM Access", viz muj dotaz zde?
cofi_ce4you (26)|11.7.2007 13:28
Uff takze procetl jsem vsech 46 stranek + jeste nejake co mi vypadli z hledani ale reseni jsem nenasel :(
Jde nejak nastavit aby kdyz stahuju neco vetsiho z netu se soubor ukladal primo na pametovku?
Potreboval jsem ted stahnout asi 100 MB ale po chvilce se mi stahovani zastavi a zahlasi ze je malo volneho mista.
Na karte mam volne asi 1GB takze prostor na karte urcite je.
Pocitam ze Vario pri stahovani nejdriv soubor nacita do zarizeni (jako do cache) a pak to bud po nejakem bloku nebo cely soubor presune na kartu.Jenze v pameti Varia asi dost tezko vykouzlim 100 MB :)
Takze tohle je pro vetsi soubor naprosto neprijatelne :( Jde to nejak obejit?
Nebo kde delam chybu?
Mem__ce4you (485)|11.7.2007 18:39
No zaklad je asi v tom, ze "stahovani souboru z internetu" neni nejaka obecna operace, ale nejspis na to pouzivate Pocket Internet Explorer, ne? A ten se chova zrejme stejne jako na PC, tj. nejprve stahuje soubor do tempu. Stalo by za to zkusit v registrech zmenit umisteni tempu, anebo pouzit jiny webovy prohlizec nebo primo downloader pro tenhle ucel
cofi_ce4you (26)|11.7.2007 19:06
JJ presne tak pouzil jsme Internet Explorer kterej je soucasti systemu.
Mam jeste nainstalovanou operu ale pres tu jsem to nezkousel :( predpokladal jsem ze se to bude chovat stejne.
Potreboval jsem neco stahnout z rapidshare a odtamtud to myslim nejde stahovat pres zadny download akcelerator?
Jak se da teda zmenit to umisteni tempu?Predpokladam ze se jedna o neco jako temporary internet files.
Zitra to jeste zkusim s operou a uvidim!
eLKa_ce4you (189)|11.7.2007 19:42
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] najdete odpověď.
cofi_ce4you (26)|12.7.2007 19:46
Diky eLKA nasel jsem tam presne to presunuti temporary inter....
Ted uz stahuje velke soubory i PIE !
In.Take (4)|18.2.2009 22:19
Zdravim..
Jsem novy majitel MDA Vario qtek 9100 a mam takovy dotaz.. nema nekdo zkusenosti s tim ze kdyz mam odblokovany telefon a chci si nastavit internet na vodafone live! a delam to podle toho navodu ale napise mi to ze stranka nelez zobrazit a pritom to mam presne. Nevite nekdo co s tim nebo ma s tim nekdo zkusenosti dekuji za odpoved
flashman (1366)|19.2.2009 07:57
zkus [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
In.Take (4)|19.2.2009 14:14
Diky urcite zkusim jen jeste dotaz instalace se provani tim ze to jen pretahnu do mob a dam nainstalovat? jeste s tim nemam zas takove zkusenoosti..
Mili_ce4you (7)|26.9.2009 22:36
Zdarec odborníci, pokazil se mi zvuk na Variu, jinými slovy když někam volám nebo přijmu hovor, tak čas hovoru běží a já neslyším toho druhého a on neslyší mě. A taky nejsou slyšet systémové zvuky. Vydává to zvuk pouze ve formě vyzvánění u příchozího hovoru. Prvně jsem si myslel, že je to softwarová chyba, protože se to druhej den vzpamatovalo. Ten den co se to stalo jsem přístroj několikrát restartoval a to nepomohlo. Ovšem po jednom dni, co to fungovalo, se to zase pokazilo a už s tím nehnu. Měl jste někdo stejnej problém? Podařilo se vám to vyřešit? V servisu mi řekly, že by to stálo asi 1000kč, ale říkám si, jestli má cenu do toho investovat. Rád bych, pokud by to šlo nějak snadno, případně levně opravit, jinak to prodám na součástky a koupím si novej telefon.