ExtROM - MDA Vario
Omluva, ale spatne jsem se vyjadril. Jde mi o to, ze drive mi slo vyvolat historii volani krizovym ovladacem v SpeedDialeru, tusim, ze sipkou nahoru. Ted to nejde.
S tim TC jsem si na zacatku precetl taky, ale nejdriv jsem pro me nepochopitelne laboroval s TC v PC. :oops: Tak me hned nekamenujte.
Jeste prosim jeden dotaz. Jsou nektere z neinstalovanych cabu skutecne dulezite pro bezny a spolehlivy chod Varia, ktere by jsem urcite mel doinstalovat???
S tim TC jsem si na zacatku precetl taky, ale nejdriv jsem pro me nepochopitelne laboroval s TC v PC. :oops: Tak me hned nekamenujte.
Jeste prosim jeden dotaz. Jsou nektere z neinstalovanych cabu skutecne dulezite pro bezny a spolehlivy chod Varia, ktere by jsem urcite mel doinstalovat???
Tak ja bych se taky pripojil k diskusi. Mam jednu pro me pomerne zasadni otazku. Chci usetrit misto (mozna i trochu zrychlit telefon), takze staci po HR SR, nebo musim promazat tu ExtROMku? A jeste jedna otazka, chci si ted z 1.6.2.3 vytahnout ExtROMku a potom si dohrat co budu potrebovat do 2.17.2, cimz se vracim k prvnimu dotazu, mam smazat tu ExtROMku, nebo staci kdyz ji nenecham doinstalovat a potom si ruco nainstaluju co budu potrebovat?
nechci mystifikovat, ale pokud se nepletu, tak 2.x romky wizarda nemaji prepisovatelnou extrom .. cili si tam nemuzes udelat to, co u 1.6, ze si vytvoris vlastni extrom a pri kazdym hr se ti po nainstalovani extrom zarizeni po strance soft vybavy uvede okamzite do puvodniho stavu .. takze nejaky vytvareni optimalni extrom pro 2.x rom je zbytecny - ale mozna uz nekdo prisel na to, jak tu extrom u 2.x rom odemknout (coz bych celkem uvital :) ..)
No me ani tak nejde o tom aby se mi po HR nainstalovala vlastni ExtROMka, ale aby se mi neinstalovali veci ktery nechci. Takze pokud to dobre chapu u 1.6 smaznete celou ExtROM a date si tam jenom to co potrebujete? Misto se setri tim ze smaznete ExtROMku nebo staci jenom nenainstalovat jeji obsah po HR?
Takze, zhruba po tydenim uzivani Varia, kdy jsem nenechal instalovat vsechny ficoviny od TMO (viz. vyse) musim konstatovat, ze k nemu nemam sebemensich vyhrad. Baterka pri beznem uzivani vydrzi okol 3 dni, nepozoruju jediny samovolny restart. Vrele vsem s ROM TMO, kteri maji s Variem nejaky zasadni problem doporucuji odzkouset.
[QUOTE="beam"]Takze pokud to dobre chapu u 1.6 smaznete celou ExtROM a date si tam jenom to co potrebujete? Misto se setri tim ze smaznete ExtROMku nebo staci jenom nenainstalovat jeji obsah po HR?[/QUOTE]
tak tak. u 1.x rom se da po hr udelat sr a neinstalovat extrom. tu si pak clovek muze upravit (vyhazet kraviny, dat vlastni veci) a mit ji vytunenou podle sebe. u 2.x romek to nejde. samozrejme smazanim nepotrebnych cabu v extrom sestris misto i fyzicky - v radech desitek az stovek kb (i kdyz ted si mozna vzpominam, ze je tam nejakej masivni customizacni tmo cab, kterej ma kolem mega, tak se da usetrit mozna i to mego).
tak tak. u 1.x rom se da po hr udelat sr a neinstalovat extrom. tu si pak clovek muze upravit (vyhazet kraviny, dat vlastni veci) a mit ji vytunenou podle sebe. u 2.x romek to nejde. samozrejme smazanim nepotrebnych cabu v extrom sestris misto i fyzicky - v radech desitek az stovek kb (i kdyz ted si mozna vzpominam, ze je tam nejakej masivni customizacni tmo cab, kterej ma kolem mega, tak se da usetrit mozna i to mego).
A jeste jedna vec, jedno z tech rozsireni od TMO dela to ze kdyz pisu nejaky tel. cislo vyhledava to v seznamu lidi, nevite ktery to je? A MMS "klienta" od TMO nebo doporucujete nejakyho jinyho? Ne ze bych nekdy nejakou MMSku poslal, ale co kdyby.. :/
A dalsi nejaka moznost kvalitniho odinstalovani rozsireni je? Kdyby treba zkousel co ktery dela.
A dalsi nejaka moznost kvalitniho odinstalovani rozsireni je? Kdyby treba zkousel co ktery dela.
[QUOTE="Standa"][QUOTE="MilanSu"]Tak jsem asi po 3 dnech zjistil ze se mi zobrazují v ext rom jenom same nesmysly a nejde to smazat, přejmenovat ...[/QUOTE]
Pokud se za poslední jeden dva (tři) měsíce nic nezměnilo, je od verze rom 1.6.x.x extrom zablokována, a zatím ji nikdo nebyl schopen odblokovat, takže využívat ji zatím nelze.[/QUOTE]
a tohle nefunguje?
Pokud se za poslední jeden dva (tři) měsíce nic nezměnilo, je od verze rom 1.6.x.x extrom zablokována, a zatím ji nikdo nebyl schopen odblokovat, takže využívat ji zatím nelze.[/QUOTE]
a tohle nefunguje?
Ahoj. Dneska jsem zjistit že jde Vario nainstalovat i bez toho bince od T-Mobile. Koukal jsem se dovnitř těch cabů, ale vůbec mi u některých není jasné k čemu jsou. Dá se někde zjistit který na co je, případně které jsou nutné? Zkoušel jsem googlit názvy cab souborů, ale nevyšlo to.
[QUOTE="Big.T"]Omluva, ale spatne jsem se vyjadril. Jde mi o to, ze drive mi slo vyvolat historii volani krizovym ovladacem v SpeedDialeru, tusim, ze sipkou nahoru. Ted to nejde.
Jeste prosim jeden dotaz. Jsou nektere z neinstalovanych cabu skutecne dulezite pro bezny a spolehlivy chod Varia, ktere by jsem urcite mel doinstalovat???[/QUOTE]
Vyvolat historii nebo speed dial lze z aplikace telefon stisknutím křížového ovladače dolů resp. nahoru pokud máš nainstalovaný Smartskey.exe a povoleno (defaultně povoleno je) v jeho .ini souboru.
Jeste prosim jeden dotaz. Jsou nektere z neinstalovanych cabu skutecne dulezite pro bezny a spolehlivy chod Varia, ktere by jsem urcite mel doinstalovat???[/QUOTE]
Vyvolat historii nebo speed dial lze z aplikace telefon stisknutím křížového ovladače dolů resp. nahoru pokud máš nainstalovaný Smartskey.exe a povoleno (defaultně povoleno je) v jeho .ini souboru.