T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard)
[QUOTE="Losos"]Neni to tak hrozne ?? Je to jeste horsi :-D Browseni i bez mp3 privede stroj do stavu absolutni tuhosti kdy NEMUZES DELAT VUBEC NIC !! :-) Staci trochu slabsi signal ci vetsi vytizenost bts (napr.v obchodnim centru kde jsem to zkousel) tim se zpomali nacitani stranek a behem nacitani je HTC totalne vyrizenej !! V pripade plynuleho prisunu dat (wifi - BT) to je vicemene bez problemu - ale jak rikam staci malo .... a MDA je mrtvola k nicemu ......[/QUOTE]
otazka je ci je to vlastnost, alebo je to len o (ne)optimalizacii WM5 resp firmware ktora sa moze casom zlepsit.
btw este nieco - spravili ste ten tweak registrov ? niekde som o tom cital a ti ludia pisali ze to dost pomohlo zariadenie zrychlit
otazka je ci je to vlastnost, alebo je to len o (ne)optimalizacii WM5 resp firmware ktora sa moze casom zlepsit.
btw este nieco - spravili ste ten tweak registrov ? niekde som o tom cital a ti ludia pisali ze to dost pomohlo zariadenie zrychlit
[QUOTE="Losos"]Tweak jsem nedelal , neco existuje ????[/QUOTE]
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=777567&page=1&pp=15
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=777567&page=1&pp=15
Poraďte - jak se zbavit češtiny na T-mobile Vario?
Čeština se nainstaluje automaticky po HR spolu s řadou jistě důležitých věcí - nastavení pro MMS, WAP atd.
Rád bych ale využíval originální anglickou verzi. Jednak jí líp rozumím, jednak údajně počeštění (od SunnySoftu) Vario ještě víc zpomaluje.
Takže - jak získat anglické prostředí na T-mobile Vario?
Díky,
Pavel
Čeština se nainstaluje automaticky po HR spolu s řadou jistě důležitých věcí - nastavení pro MMS, WAP atd.
Rád bych ale využíval originální anglickou verzi. Jednak jí líp rozumím, jednak údajně počeštění (od SunnySoftu) Vario ještě víc zpomaluje.
Takže - jak získat anglické prostředí na T-mobile Vario?
Díky,
Pavel
Mám následující problém:
- ActiveSync nefunguje, není schopen najít jiné zařízení (Vario).
Před Variem jsem měl iPAQ3970, synchronizace s ActiveSync 3.7 fungovala bez problémů.
Teď s Variem přišlo instalační CD AS 4.0. Po jeho nainstalování vše asi po dobu jedné mínuty fungovalo. Tedy s Variem, starý iPAQ3970 se nechytal.
Bohužel, nainstaloval jsem poté AC 4.1. Ot té doby nefunguje vůbec nic. ActiveSync MDA vůbec nenajde.
Zkoušel jsem přeinstalovávat různé verze AS, resetovat MDA i PC, firewall nainstalovaný nemám. Na PC mám admin práva (Windows XP SP2). Takže žádný z doporučovaných návodů nezabral
Poradíte někdo, v čem by mohl být problém? Jak vyčisti počítač od různých verzí AC, aby bylo možné začít znovu.
Dík,
Pavel
- ActiveSync nefunguje, není schopen najít jiné zařízení (Vario).
Před Variem jsem měl iPAQ3970, synchronizace s ActiveSync 3.7 fungovala bez problémů.
Teď s Variem přišlo instalační CD AS 4.0. Po jeho nainstalování vše asi po dobu jedné mínuty fungovalo. Tedy s Variem, starý iPAQ3970 se nechytal.
Bohužel, nainstaloval jsem poté AC 4.1. Ot té doby nefunguje vůbec nic. ActiveSync MDA vůbec nenajde.
Zkoušel jsem přeinstalovávat různé verze AS, resetovat MDA i PC, firewall nainstalovaný nemám. Na PC mám admin práva (Windows XP SP2). Takže žádný z doporučovaných návodů nezabral
Poradíte někdo, v čem by mohl být problém? Jak vyčisti počítač od různých verzí AC, aby bylo možné začít znovu.
Dík,
Pavel
[QUOTE="hajekd"]Subjektivne se mi zda, ze ty patche pomohly.....Vsechno se mi zda daleko sviznejsi.
David[/QUOTE]
super správa :))
David[/QUOTE]
super správa :))
Ta úprava registru zdá se přinesla kýžený efekt , stroj pracuje teď bez větších prodlev , srovnatelně s MDAc . Vyzkoušel jsem i TomToma , výsledek je dobrý , sice vykreslování nedosahuje plynulosti při použití na MDAc ale i tak běží plynule , bez prodlev i ve větších rychlostech , není ani problém zároveň přijmout hovor či vytočit číslo , dokonce spolehlivěji nežli s MDAc. Registry jsem "nevylepšoval" otrocky rukou ale použil jsem Tweaks2k2net_v3150.Funguje i bez zakoupení licence - dá se plně využít 3 x , to musí stačit a může se odinstalovat . Za použití programů "neperoucích" se s WM5 se to zatím ukazuje rozhodně použitelně :-) Procesor zatím zaostává viditelně pouze na Skype - to je docela hloupé a pokud byste chtěli pouštět video s vysokým bitrate a rozlišením tak na to zapomeňte , upravené v rozlišení 320x240 s bitrate 300-350 což zaručuje maximální kvalitu jede bez problému . Funkce telefonu , kalendáře , úkolovníku atd.jsou určitě srovnatelné , rozhodně pochvalu zaslouží např.spojení s notebookem přes BT a použití jako HWmodemu , všeobecně spojení přes BT s Active Sync atd.je výrazně lepší nežli s WM2003SE . Vše na "první" ťuknutí ...... Prima je ovládání "jednou" rukou , zhruba na úrovni resp.podobné jako na Smartphonech s WM2003SE nebo WM5. V ovládání vidím výrazný pokrok , ty dva čudle navrch dělají své :-) Foťák je stejně mizerný jako u všech zařízení HTC i když je to 2mpixel ...... Takže průběžný výsledek z mých zkušeností je že HTC zas tak úplně při výběru procesoru nešlápl mimo jak se ze začátku zdálo (Problém vidím spíš ve WM5 , MDA4 například i přes 520MHz je nyní vysloveně POMALEJŠÍ nežli Dopod či Vario - je jasné sice že tam většinu energie spotřebuje na vykreslování VGA , ale výsledek je takový jaký je :-)
dakujem obsiahly popis a hlavne dobre spravy :)
ja som mal taky pocit ze to spomalenie moze byt sposobene skor WM5 ako procesorom. podtaktoval som svoj dell axim na 200 MHz a to zariadenie slo pri normalnych ulohach v pohode, takze myslim ze to nebude taky prob ani pri procesore vo Variu.
a verim ze sa optimalizacia samotneho WM5 bude zlepsovat a ze coskoro budu k dispozicii aj aplikacie a na narocnejsie ulohy trosku pomoze pretaktovanie, ked budu k dispozicii utility.
takze hor sa do Varia :))
ja som mal taky pocit ze to spomalenie moze byt sposobene skor WM5 ako procesorom. podtaktoval som svoj dell axim na 200 MHz a to zariadenie slo pri normalnych ulohach v pohode, takze myslim ze to nebude taky prob ani pri procesore vo Variu.
a verim ze sa optimalizacia samotneho WM5 bude zlepsovat a ze coskoro budu k dispozicii aj aplikacie a na narocnejsie ulohy trosku pomoze pretaktovanie, ked budu k dispozicii utility.
takze hor sa do Varia :))
Už jsem to jednou psal do diskuze. Ale protože se nedá stáhnout starší verze AEKMap pro kterou jsem psal češtinu, připojuju znovu vše tady:
Česká hardwarová klávesnice pro HTC Wizard (MDA Vario).
Česká hardwarová klávesnice pro HTC Wizard (MDA Vario).
Mam dotaz zda nekdo jiz dokazal vyresit nasledujici :
- snizeni intenzity podsviceni (i na nejnizsi stupen to sviti jak blazen)
- zlikvidovani radky v Today kde zbytecne sidli stav baterie a ikona siti (predpokladam ze to na Variu je stejne jako na Dopodu)
- zalohovani , zda se ze na WM5 funguje zatim jen Sunnysoft Backup Manager , jaka je "uspesnost" pri pripadne obnove ?
Dik ..............
- snizeni intenzity podsviceni (i na nejnizsi stupen to sviti jak blazen)
- zlikvidovani radky v Today kde zbytecne sidli stav baterie a ikona siti (predpokladam ze to na Variu je stejne jako na Dopodu)
- zalohovani , zda se ze na WM5 funguje zatim jen Sunnysoft Backup Manager , jaka je "uspesnost" pri pripadne obnove ?
Dik ..............
[QUOTE="Losos"]- zlikvidovani radky v Today kde zbytecne sidli stav baterie a ikona siti (predpokladam ze to na Variu je stejne jako na Dopodu)[/QUOTE]Nievasmozno. ;)
Nevim jestli to je featura nebo nejaka mis-configurace, ale zda se mi, ze kdyz je Vario suspendovany tak se nepousti ActiveSync a nestahuji se emaily.
Kdyz Vario zapnu tak se hned snazi jak zbesilej neco stahovat.
Je to normalni? Nebo se to da nekde postelovat....
Diky
Kdyz Vario zapnu tak se hned snazi jak zbesilej neco stahovat.
Je to normalni? Nebo se to da nekde postelovat....
Diky
Tak jsem dal do Varia dneska 1 GB od A-DATA a kazdych par minut se mi Vario samo rebootuje.
Stava se to nekomu?
Stava se to nekomu?
Dalsi poznatky : SKYPE opravdu nefunguje - ani po uprave registru NENI MOZNE ho pouzit :-((( Kdo rika ze mu to bezi tak lže :-))
jo jasny.. me SKYPE bezi mam QTEKA. a sem si jistej ze nelzu.
SKYPE mi jede a co je nasvete verze pro slabsi proceosry. tak jede jeste lip. kdyz ho naistaluju po HR . tak me na druhy strane slysi upne stejne jak na PC skype bey vzpadku. a ja slysim vsechno na 90% stejne. jak na PC
ale jak naistaluju neky dalsi aplikace tak pouzitelnost klesa.
SKYPE mi jede a co je nasvete verze pro slabsi proceosry. tak jede jeste lip. kdyz ho naistaluju po HR . tak me na druhy strane slysi upne stejne jak na PC skype bey vzpadku. a ja slysim vsechno na 90% stejne. jak na PC
ale jak naistaluju neky dalsi aplikace tak pouzitelnost klesa.
[QUOTE="Losos"]Dalsi poznatky : SKYPE opravdu nefunguje - ani po uprave registru NENI MOZNE ho pouzit :-((( Kdo rika ze mu to bezi tak lže :-))[/QUOTE]
no tak ja sem jeden z tech lharu. na rychlost wizarda si stezuju, ale skype chodi - tedy tak, jak sem to popisoval nekde vyse - ja slysim celkem dobre, druha strana velmi mizerne (vubec netvrdim, ze je to prakticky pouzitelne). pokud neveris, rad ti zavolam:)
no tak ja sem jeden z tech lharu. na rychlost wizarda si stezuju, ale skype chodi - tedy tak, jak sem to popisoval nekde vyse - ja slysim celkem dobre, druha strana velmi mizerne (vubec netvrdim, ze je to prakticky pouzitelne). pokud neveris, rad ti zavolam:)
Tak a jsme u toho - pro mne pokud reknu ze neco funguje = je to pouzitelne . Ze se to spoji , a ja slysim kazde desate slovo a druha strana prakticky nic (coz je i moje zkusenost) pro mne opravdu znamena ZE TO NEFUNGUJE !!!!!!! takze proste plati co pisu - SKYPE JE NEPOUZITLNE = NEFUNGUJE !!!!!
[QUOTE="Losos"]Ta úprava registru zdá se přinesla kýžený efekt , stroj pracuje teď bez větších prodlev , srovnatelně s MDAc . Vyzkoušel jsem i TomToma , výsledek je dobrý , sice vykreslování nedosahuje plynulosti při použití na MDAc ale i tak běží plynule , bez prodlev i ve větších rychlostech , není ani problém zároveň přijmout hovor či vytočit číslo , dokonce spolehlivěji nežli s MDAc. Registry jsem "nevylepšoval" otrocky rukou ale použil
jsem Tweaks2k2net_v3150.Funguje i bez zakoupení licence - dá se plně využít 3 x , to musí stačit a může se odinstalovat . Za použití programů "neperoucích" se s WM5 se to zatím ukazuje rozhodně použitelně :-) Procesor zatím zaostává viditelně pouze na Skype - to je docela hloupé a pokud byste chtěli pouštět video s vysokým bitrate a rozlišením tak na to zapomeňte , upravené v rozlišení 320x240 s bitrate 300-350 což zaručuje maximální kvalitu jede bez problému . Funkce telefonu , kalendáře , úkolovníku atd.jsou určitě srovnatelné , rozhodně pochvalu zaslouží např.spojení s notebookem přes BT a použití jako HWmodemu , všeobecně spojení přes BT s Active Sync atd.je výrazně lepší nežli s WM2003SE . Vše na "první" ťuknutí ...... Prima je ovládání "jednou" rukou , zhruba na úrovni resp.podobné jako na Smartphonech s WM2003SE nebo WM5. V ovládání vidím výrazný pokrok , ty dva čudle navrch dělají své :-) Foťák je stejně mizerný jako u všech zařízení HTC i když je to 2mpixel ...... Takže průběžný výsledek z mých zkušeností je že HTC zas tak úplně při výběru procesoru nešlápl mimo jak se ze začátku zdálo (Problém vidím spíš ve WM5 , MDA4 například i přes 520MHz je nyní vysloveně POMALEJŠÍ nežli Dopod či Vario - je jasné sice že tam většinu energie spotřebuje na vykreslování VGA , ale výsledek je takový jaký je :-) [/QUOTE]
Cau, včera jsem si koupil MDA Vario od T-mobilu. Zatím se s ním zžívám, ale už jsem narazil na jeden závažný problém, který jsi nastínil v textu výše.
Nejde se mi připojit z laptopu na i- net s použitím Varia jako HW modemu přes bluetooth. Máš ty nebo někdo jiný s tímto problémem nějaké zkušenosti? Po konzultaci s operátorem (standardně možnost připojení pouze USB a IrDA) mi bylo sděleno ať kontaktuji výrobce HTC a vyřeším si to sám - oni to neřeší:oops:
Budu vděčný za každou radu, protože USB a Infra se mi zdají už dávno překonané.
Díky
Thomass
jsem Tweaks2k2net_v3150.Funguje i bez zakoupení licence - dá se plně využít 3 x , to musí stačit a může se odinstalovat . Za použití programů "neperoucích" se s WM5 se to zatím ukazuje rozhodně použitelně :-) Procesor zatím zaostává viditelně pouze na Skype - to je docela hloupé a pokud byste chtěli pouštět video s vysokým bitrate a rozlišením tak na to zapomeňte , upravené v rozlišení 320x240 s bitrate 300-350 což zaručuje maximální kvalitu jede bez problému . Funkce telefonu , kalendáře , úkolovníku atd.jsou určitě srovnatelné , rozhodně pochvalu zaslouží např.spojení s notebookem přes BT a použití jako HWmodemu , všeobecně spojení přes BT s Active Sync atd.je výrazně lepší nežli s WM2003SE . Vše na "první" ťuknutí ...... Prima je ovládání "jednou" rukou , zhruba na úrovni resp.podobné jako na Smartphonech s WM2003SE nebo WM5. V ovládání vidím výrazný pokrok , ty dva čudle navrch dělají své :-) Foťák je stejně mizerný jako u všech zařízení HTC i když je to 2mpixel ...... Takže průběžný výsledek z mých zkušeností je že HTC zas tak úplně při výběru procesoru nešlápl mimo jak se ze začátku zdálo (Problém vidím spíš ve WM5 , MDA4 například i přes 520MHz je nyní vysloveně POMALEJŠÍ nežli Dopod či Vario - je jasné sice že tam většinu energie spotřebuje na vykreslování VGA , ale výsledek je takový jaký je :-) [/QUOTE]
Cau, včera jsem si koupil MDA Vario od T-mobilu. Zatím se s ním zžívám, ale už jsem narazil na jeden závažný problém, který jsi nastínil v textu výše.
Nejde se mi připojit z laptopu na i- net s použitím Varia jako HW modemu přes bluetooth. Máš ty nebo někdo jiný s tímto problémem nějaké zkušenosti? Po konzultaci s operátorem (standardně možnost připojení pouze USB a IrDA) mi bylo sděleno ať kontaktuji výrobce HTC a vyřeším si to sám - oni to neřeší:oops:
Budu vděčný za každou radu, protože USB a Infra se mi zdají už dávno překonané.
Díky
Thomass
Spojeni Varia s notebookem jako modem pres BT funguje normalne (jenom se zda, ze Vario nijak nesignalizuje, ze je pripojene pres GPRS). Funguje to tak, ze neni v podstate potreba nic nastavovat - v BT manageru na notebooku (BT stack od MS) vyberu Vario, oznacim, ze chci pouzivat DUN profil, Windows pro nej vytvori virtualni COM port, ktery pak vyberu v Telefonickem pripojeni. To je vse. S oskarem vytacim *99#
Myphone 1.5, dvakrát po sobě to skončilo HR :mad:
Icq jede ok, pro změnu nejde odebrat přes AcS, zavře aplikaci.
AgileMessenger - na výšku ok, na šířku s použitím klávesnice jsou odříznuty nezanedbatelné konce řádků , nenašel jsem, jestli to jde někde nastavit.
Tak jsem ho odinstaloval přes AcS, leč v MDA zůstal. Sundal jsem ho přes odebrání programů. Teďuž není pro odebrání dostupný ani v AcS, ani v MDA, ale vesele tam figuruje mezi programy a je dál funkční :(( Dá se s tím něco dělat nebo zase HR?
Icq jede ok, pro změnu nejde odebrat přes AcS, zavře aplikaci.
AgileMessenger - na výšku ok, na šířku s použitím klávesnice jsou odříznuty nezanedbatelné konce řádků , nenašel jsem, jestli to jde někde nastavit.
Tak jsem ho odinstaloval přes AcS, leč v MDA zůstal. Sundal jsem ho přes odebrání programů. Teďuž není pro odebrání dostupný ani v AcS, ani v MDA, ale vesele tam figuruje mezi programy a je dál funkční :(( Dá se s tím něco dělat nebo zase HR?
[QUOTE="konvertor"]vám ten tweak2k2 chodí?mě to píše the os language not supported,co s tím?[/QUOTE]
Mně taky :?
Mně taky :?
tak musíme počkat na další verzi a v novém tunningu bude i náš omap,prý půjde taktnout na 300....no uvidíme
no vzheldem k tomu že tam je LIONka tak je to jedno,ale já pracuju na PC tak ho tam mám pořád....všechno dělám přes remotecontrol....
Podle mě není problém, aby Vario vydrželo dva dny a s trochou snahy i tři dny. Záleží na tom, jak moc ho budete trápit. Takové wifi dost žere :(
Ta výdrž by mi zajímala u Varia , na Dopodu je situace horší než na MDAc , nevydrží mi to ani den ..... do 14-15 hod odpoledne už musím na nabíječku :-(
Tak jak je to opravdu s tim skypem da se s tim volat stejne jako na PC - dobra kvalita na obou stranach, na www.skype.com je od 15.12 nova verze ale pisi ye min procesor he 312 In order to use Skype for Pocket PC, your handheld must meet the following minimum system requirements:
Windows Mobile 5.0 or 2003 for Pocket PC
312 MHz processor
WiFi, 3G or EDGE enabled
V T-Mobile mi ho nepujci a ani si ho nemohu vzykouset a tak jsem odkayanz jen na ykusenosti majitelu a tz jsou rozporuplne nekomu funguje a nekomu ne a tak nevim, uvazuji o HP
Windows Mobile 5.0 or 2003 for Pocket PC
312 MHz processor
WiFi, 3G or EDGE enabled
V T-Mobile mi ho nepujci a ani si ho nemohu vzykouset a tak jsem odkayanz jen na ykusenosti majitelu a tz jsou rozporuplne nekomu funguje a nekomu ne a tak nevim, uvazuji o HP
Nemuze fungovat nikomu,proste to nezvlada,tezko rici zda se podari program uzpusobit tak aby to bylo pouzitelne .... :-(
Tak jsem se stal doufám šťastným majitelem Varia a jako úplný nováček jsen se chtěl zeptat zda se dá použit nějaký antivir, pokud ano tak jaký.
Omlouvám se že jsem to dal i jinam, ale patři to hlavně semDíky moc
Omlouvám se že jsem to dal i jinam, ale patři to hlavně semDíky moc
Jo a ještě jsen se chtěl zeptat, mám problém že se mi při výběru zadávání znakú zobrazují pouze KLÁVESNICE a PHONE PAD a Block ani Letter Recognizer mi to nenabídne.
Díky
Díky
Mam Qtek od SS a Letter recognizer i block r. se mi zobrazuji.Jak uz tu nekdo psal, zrejme bug od T-Mobile.
všechno bude a pude,ale až časem,je to příliš nová mašinka....nechte to po novym roce a užívejte svátky......
teď s tím nikdo nic nenadělá,prostě na to není kloudný SW,vše je na starý WM2003 a nám to blbne,musíme počkat na nové verze.....
teď s tím nikdo nic nenadělá,prostě na to není kloudný SW,vše je na starý WM2003 a nám to blbne,musíme počkat na nové verze.....
Ahoj,
nevim, jaký máte zkušenosti s pRSSRReader 1.20 na Variu, ale já špatný. Vario celý vytuhlo a nešlo s ním nic dělat...ani po restartu. Takže následoval HR :?.
nevim, jaký máte zkušenosti s pRSSRReader 1.20 na Variu, ale já špatný. Vario celý vytuhlo a nešlo s ním nic dělat...ani po restartu. Takže následoval HR :?.
[QUOTE="Jiřina"]Tak jsem se stal doufám šťastným majitelem Varia a jako úplný nováček jsen se chtěl zeptat zda se dá použit nějaký antivir, pokud ano tak jaký.[/QUOTE]
Antivir? Na co proboha? :) Na PDA jsem zkousel i ruzne hodne podezrele aplikace, ale vzdy vse v poradku. Na PDA se moc viry nenosi. Ja tedy nepouzivam ani antivirus na stolnim PC a tez jsem bez viru (jednou za pul roku pro jistotu stahnul trialku NODu 32 a PC projedu). Nejsem pritelem antviru, ktere zbytecne zpomaluji stroj a de facto jsou na nic.
Antivir? Na co proboha? :) Na PDA jsem zkousel i ruzne hodne podezrele aplikace, ale vzdy vse v poradku. Na PDA se moc viry nenosi. Ja tedy nepouzivam ani antivirus na stolnim PC a tez jsem bez viru (jednou za pul roku pro jistotu stahnul trialku NODu 32 a PC projedu). Nejsem pritelem antviru, ktere zbytecne zpomaluji stroj a de facto jsou na nic.
to Miloš Strouhal
tak odzkoušeno na TM vario,vše chodí tak jak má díky Vám pane
vidím extROM,edituju,nahraju co potřebuju a po HR se mi to samo spustí a nainstaluje,případně překopíruje tam kam potřebuju!
k dokonalosti už jen chybí aplikace pro WM2005....
vidím extROM,edituju,nahraju co potřebuju a po HR se mi to samo spustí a nainstaluje,případně překopíruje tam kam potřebuju!
k dokonalosti už jen chybí aplikace pro WM2005....
Nekdo se tady ptal, jak vypnout ten defaultni cesky preklad, tak tohle by snad mohlo zafungovat:[CODE]\\HKLM\MUI:
Enable=1
SysLang=0x409 (v hexa, 1033 decimalne)[/CODE]
EDIT: Jeste dodam, ze tohle neni pocesteno Sunnysoftem, ale primo MS.
Enable=1
SysLang=0x409 (v hexa, 1033 decimalne)[/CODE]
EDIT: Jeste dodam, ze tohle neni pocesteno Sunnysoftem, ale primo MS.
[QUOTE="Losos"]Tak a jsme u toho - pro mne pokud reknu ze neco funguje = je to pouzitelne . Ze se to spoji , a ja slysim kazde desate slovo a druha strana prakticky nic (coz je i moje zkusenost) pro mne opravdu znamena ZE TO NEFUNGUJE !!!!!!! takze proste plati co pisu - SKYPE JE NEPOUZITLNE = NEFUNGUJE !!!!! [/QUOTE]
ja to vidim jinak - skype bezi, ale je takrka nepouzitelny. a to jsem vzdy upresnoval. ja nemam rad, kdyz mohou byt veci pochopene i jinak, nez jaka je skutecnost. ze skype nefunguje bych ja rekl pouze tehdy, kdyby nesel ani spustit, pripadne by neprobihela zadna komunikace, tedy ani textova. a ta jede v pohode. mozna se budete nekteri divit, ale i tu obcas pouzivam... no ale jinak s tebou ale v podstate souhlasim.
jinak sem docela prekvapenej, co rikas o vydrzi dopodu - je to vubec mozne? s uspornym procesorem? jakou ma baterku? spis to vypada na chybu kusu...
ja to vidim jinak - skype bezi, ale je takrka nepouzitelny. a to jsem vzdy upresnoval. ja nemam rad, kdyz mohou byt veci pochopene i jinak, nez jaka je skutecnost. ze skype nefunguje bych ja rekl pouze tehdy, kdyby nesel ani spustit, pripadne by neprobihela zadna komunikace, tedy ani textova. a ta jede v pohode. mozna se budete nekteri divit, ale i tu obcas pouzivam... no ale jinak s tebou ale v podstate souhlasim.
jinak sem docela prekvapenej, co rikas o vydrzi dopodu - je to vubec mozne? s uspornym procesorem? jakou ma baterku? spis to vypada na chybu kusu...
[QUOTE="konvertor"]to Miloš Strouhal
k dokonalosti už jen chybí aplikace pro WM2005....[/QUOTE]
Nějak mi uniklo, k čemu je tato reakce :( O něco jsme přišli :?:
k dokonalosti už jen chybí aplikace pro WM2005....[/QUOTE]
Nějak mi uniklo, k čemu je tato reakce :( O něco jsme přišli :?:
TAK VÍ NĚKDO, JESTLI TO JDE PŘETAKTOVAT???????!!!!!!!!! Mě na tom neběží ani blbej film, seká se to úplně neskutečně............
Zatim to nejde pretaktovat nicim, pac jediny univerzalni pretaktovavac PocketHackMaster to za tim neumi, ale je to ve vyvoji:[QUOTE]Support for SA1110 and TI OMAP chips under development[/QUOTE]
Vyzkoušel jsem teď v krátké době několik zařízení a věř, že video běží na VARIU přímo tragicky, ale jestli jsi spokojen, tak ti to přeju.
Nevíte někdo, který CAB v ExtendedROM2 je odpovědný za MMS? Po HR jsem si bloknul instalaci věcí z extended, vše běží OK, SmartDialing nepoužívám (kvuli tomu jsem to také blokoval) jen v poště nemám MMS... :-(
[QUOTE="hynek0_0"]Vyzkoušel jsem teď v krátké době několik zařízení a věř, že video běží na VARIU přímo tragicky, ale jestli jsi spokojen, tak ti to přeju.[/QUOTE]
To nemuzes tvrdit obecne, zalezi na parametrech videa. Pokud das 240*230 (otoceny) s bitrate kolem 170, tak to musi jit..
Zkousel ste nekdo ten hak do registru ohledne ty cestiny, jak psal beecher? Docela by me to zajimalo..
To nemuzes tvrdit obecne, zalezi na parametrech videa. Pokud das 240*230 (otoceny) s bitrate kolem 170, tak to musi jit..
Zkousel ste nekdo ten hak do registru ohledne ty cestiny, jak psal beecher? Docela by me to zajimalo..