T-Mobile MDA Vario (aka HTC Wizard)
Můj první cihlofon, tak možná hloupý otázky:
1/ Kde jsou schovaný zvuky pro události, neboli jak změnit tón pro SMS? Nahrál jsem nějaký zvuky do Windows/ Rings, ale ty u SMS (a událostí) nevidím.
2/ Když zazvoní budík a zvolím si zopakovat za např. 30 minut, ale potom to chci vypnou, nevím kde, i když vypnu budík, zazvoní to:(
1/ Kde jsou schovaný zvuky pro události, neboli jak změnit tón pro SMS? Nahrál jsem nějaký zvuky do Windows/ Rings, ale ty u SMS (a událostí) nevidím.
2/ Když zazvoní budík a zvolím si zopakovat za např. 30 minut, ale potom to chci vypnou, nevím kde, i když vypnu budík, zazvoní to:(
[QUOTE="MultiTricker"]Mam takove podezreni, ze WM5 ktere jsou ve Variu jsou primo ceske?[/QUOTE]Ano jsou, uz jsme to probirali v diskuzi ke QTeku...
Ale nejsou reseny jako programy zkompilovane primo s cestinou, ale stejne jako lokalizace pouziva MUI soubory.
Ale nejsou reseny jako programy zkompilovane primo s cestinou, ale stejne jako lokalizace pouziva MUI soubory.
[QUOTE="mmoobbyy"]1/ Kde jsou schovaný zvuky pro události, neboli jak změnit tón pro SMS? Nahrál jsem nějaký zvuky do Windows/ Rings, ale ty u SMS (a událostí) nevidím.[/QUOTE]Ulozit jako .wav do \windows adresare...
Pokud je to vase prvni PDA, tak si projedte vsechny diskuze, co jsou zde v HTC Pocket PC (XDA & spol.) kategorii, vetsina otazek ma sve zde odpovedi...
Pokud je to vase prvni PDA, tak si projedte vsechny diskuze, co jsou zde v HTC Pocket PC (XDA & spol.) kategorii, vetsina otazek ma sve zde odpovedi...
Asi je to hloupej dotaz, ale nevim jak se odpojit od Internetu pro připojení přes GPRS. Poraďte někdo?
Tuknout na ikonu pripojeni a dat Odpojit/Disconnect?
Pokud tam nic takoveho neni, velmi dlouhy stisk cerveneho tlacitka by mel fungovat take.
Pokud tam nic takoveho neni, velmi dlouhy stisk cerveneho tlacitka by mel fungovat take.
[QUOTE="beecher"]Tuknout na ikonu pripojeni a dat Odpojit/Disconnect?
Pokud tam nic takoveho neni, velmi dlouhy stisk cerveneho tlacitka by mel fungovat take.[/QUOTE]
Díky, funguje ten dlouhý stisk červeného tlačítka
Pokud tam nic takoveho neni, velmi dlouhy stisk cerveneho tlacitka by mel fungovat take.[/QUOTE]
Díky, funguje ten dlouhý stisk červeného tlačítka
V bublině není button odpojit/disconect. Jde tam přidat zásahem do registrů, což nevím jak, ale po nainstalování PhoneAlarm je možné tento button aktivovat.
Na webu skype se objevila nova betaverze pro procesory 312 MHz a slabsi. Muzete to nekdo vyzkouset na variu a napsat sve zkusenosti? Byl bych moc vdecny :) Diky!
[QUOTE="burticek"][QUOTE="Seff"]Pokud někdo hledáte, jak si upravit hardwarovou klávesnici na HTC Vario, tak si můžete předefinovat diakritiku v souboru \Windows\sym.txt
Původně jsem používal AEKMap (protože Sunnysoft InterWrite Pro nemám). Ale nakonec jsem našel elegantní řešení.
Připojuju definici pro češtinu.
H.[/QUOTE]
Takze jestli jsem to dobre pochopil, tak staci timhle souborem prepsat ten origos, co je ve Variu a pak mi to bude psat u hardwarovy klavesnice cesky pismenka (tak, ze napr. zmacknu e a pak pomoci funkcniho tlacitka a mezerniku to budu prepinat na é, ě)?[/QUOTE]
Ano, funguje to dobře. Ale zjistil jsem, že základní aplikace Contacts při vyhledávání nedokáže pracovat s přepínačema pro diakritiku (prostě nejde změnit c na č přes Sym key). Tak jsem se zase vrátil k AEKMap. :-(( Ostatní aplikace s tím fugnují dobře. Jenže já vytáčím kontakty přes Contacts.
Původně jsem používal AEKMap (protože Sunnysoft InterWrite Pro nemám). Ale nakonec jsem našel elegantní řešení.
Připojuju definici pro češtinu.
H.[/QUOTE]
Takze jestli jsem to dobre pochopil, tak staci timhle souborem prepsat ten origos, co je ve Variu a pak mi to bude psat u hardwarovy klavesnice cesky pismenka (tak, ze napr. zmacknu e a pak pomoci funkcniho tlacitka a mezerniku to budu prepinat na é, ě)?[/QUOTE]
Ano, funguje to dobře. Ale zjistil jsem, že základní aplikace Contacts při vyhledávání nedokáže pracovat s přepínačema pro diakritiku (prostě nejde změnit c na č přes Sym key). Tak jsem se zase vrátil k AEKMap. :-(( Ostatní aplikace s tím fugnují dobře. Jenže já vytáčím kontakty přes Contacts.
[QUOTE="beecher"]
tak si projedte vsechny diskuze, co jsou zde v HTC Pocket PC (XDA & spol.) kategorii, vetsina otazek ma sve zde odpovedi...[/QUOTE]
Nelze nez souhlasit, lec SMS byly jineho nazoru a nez jsem to vyzkoumal, tak na me spoustely ty hnusne zvuky. Nakonec jsem to vyoslil sam, ale diky za radu.
tak si projedte vsechny diskuze, co jsou zde v HTC Pocket PC (XDA & spol.) kategorii, vetsina otazek ma sve zde odpovedi...[/QUOTE]
Nelze nez souhlasit, lec SMS byly jineho nazoru a nez jsem to vyzkoumal, tak na me spoustely ty hnusne zvuky. Nakonec jsem to vyoslil sam, ale diky za radu.
Umi MDA nejak spolehlive vypnout naporad GPRS tak aby se expolrer nebo "outlook" sam nepripojil?
V CR je mi to volny, ale pod roamingem stoji uz pripojeni asi 100 Kc...
U PDA + mobil staci vypnout bluetooth a je klid, ale tady kdyz je GSM GPRS primo v PDA...
V CR je mi to volny, ale pod roamingem stoji uz pripojeni asi 100 Kc...
U PDA + mobil staci vypnout bluetooth a je klid, ale tady kdyz je GSM GPRS primo v PDA...
tak to by mě teda taky zajímalo,zatím se nedokážu připojit třebas k wifi,protože mi to pořád nutí gprs.....
Používáte někdo na tomto zařízení PhoneAlarm od Pocketmax ?? V pondělí upgradnu také na WM5 a tohle je aplikace bez které si nedovedu MDA/XDA představit ......
http://www.pocketmax.net/phoneAlarm.htm
Aktualni verze je 1.27 verze plne podporujici WM5 dle teto stranky bude 1.30 avizovana na 7.1.2006...takze bude. Jinak souhlas, phoneAlarm je jedinecny...
Aktualni verze je 1.27 verze plne podporujici WM5 dle teto stranky bude 1.30 avizovana na 7.1.2006...takze bude. Jinak souhlas, phoneAlarm je jedinecny...
[QUOTE="beecher"]TT5.1 nainstalovany pres CABy beha na vsech WM5 zarizenich... ;)
Pripadne pokud ani to nepujde, vyzkousel bych TT5.21
[/QUOTE]
Verze 5.21 s mapou 623 funguje na 100% bez problémů. (MDA Vario)
Pripadne pokud ani to nepujde, vyzkousel bych TT5.21
[/QUOTE]
Verze 5.21 s mapou 623 funguje na 100% bez problémů. (MDA Vario)
Skype skypuje a na Skype je nyni ke stazeni (pro PDA) ve dvou variantach...pro procesory s nizkym taktem - slape na Variu O.K. - a pro procesory s vyssim taktem zkouseno na MDAIII taky slape O.K.
Takze to co vsude pisou ze je tam obrovska prodleva a je to nepouzitelne diky tomu neni pravda? Me ten procesor na to take pripada slaby ...... ani s tou beta verzi na 312MHz to udajne moc neslape.....
Tak jsem se stal take majitelem MDA Vario, a prvni vec, s cim si nevim rady jako byvaly palmista (toto je moje prvni PDA s WM), jak nastavit zadavani znaku pomoci rozpoznavani pisma (obdoba graffiti). V manualu v kapitole 2 se pise o Block Recognizeru, Letter Recognizeru a Transcriberu (ten jsem nasel na strankach Microsoftu). V nastaveni Zadavani lze vybrat pouze Klavesnici a PhonePad. Po BR ci LR ani stopy. Lze je nekde ziskat, nebo manual jenom lze?
Co se tyka Skype, zkousel jsem ho dnes, zhruba pul hodinovy hovor s dodavanym HF, obcas jsem sice protejsi stranu neslysel uplne v poradku (tak tri ctyri vypadky), jinak to bylo ok.
Co se tyka Skype, zkousel jsem ho dnes, zhruba pul hodinovy hovor s dodavanym HF, obcas jsem sice protejsi stranu neslysel uplne v poradku (tak tri ctyri vypadky), jinak to bylo ok.
Souhlas s lososem - vsude jsem cetl, ze hovory jsou nepouzitelne i na te verzi pro 312 mhz procesor. O tom, ze skype jede na wizardu jste se docetl kde?
Jinak dotaz - nikde se nepise o tom, zda wizard podporuje nebo ne usb host? Vite to nekdo? Diky...
Jinak dotaz - nikde se nepise o tom, zda wizard podporuje nebo ne usb host? Vite to nekdo? Diky...
Pro zajímavost ohledně procesoru Omap 850 - v GX benchmarku se umístil nepříliš hluboko pod MDAc ( MDAc skore 1266b,Vario 1088b) pro srovnání přesně stejný výsledek jako Vario má HP 3970 což považuji za poměrně výkonný stroj. Velice slušných výsledků pak dosahuje v oblastech grafického zobrazení , největší propady jsou pak ve filesystemu a práci s pamětí - to ale může být způsobeno ne procesorem ale obecně specifikacemi WM5 a práci s pamětí atd. Takže ten propad oproti 416MHz asi nebude tak veliký ..... to ovšem neznamená že bych nepřivítal něco silnějšího . Mimochodem co mám zkušenost např.s Universalem tak tam nestíhá ani ta 520MHz nádhera ..... dokonce byly chvíle kdy mi připadalo svižnější i Vario.
Zdravím všechny. Vario jsem koupil 13.12.05 a zatím spokojenost. Jediné, co se mi nedaří rozběhat je počasí v today. Nejprve jsem zkoušel Spb Weather,
ale hlasil mi, že aktualizace je nedostupná a nenaběhly mi tudíž ani ikony. Mám ještě Omega Battery Pocket Plus, jehož součástí je JOURNAL BAR, ten se však aktualizuje podivně, zpočátku to šlo,nyní tam mám stále pátek a musím říct, še mi tento soft celkově připadá podivný. Ani jsem zde ještě neobjevil nějaké možnosti nastavení, jako to je třeba u Spb Weatheru nebo PocketWeatheru, který ostatně taky neběží. Možná to je nekompatibilitou s WM5. Funguje už Vám někomu nějaký počasový pluing na "pětkách"?
ale hlasil mi, že aktualizace je nedostupná a nenaběhly mi tudíž ani ikony. Mám ještě Omega Battery Pocket Plus, jehož součástí je JOURNAL BAR, ten se však aktualizuje podivně, zpočátku to šlo,nyní tam mám stále pátek a musím říct, še mi tento soft celkově připadá podivný. Ani jsem zde ještě neobjevil nějaké možnosti nastavení, jako to je třeba u Spb Weatheru nebo PocketWeatheru, který ostatně taky neběží. Možná to je nekompatibilitou s WM5. Funguje už Vám někomu nějaký počasový pluing na "pětkách"?
uz sem to psal v tematu k prvnim sedesati minutam s qtek 9100 - skype bezi, spojeni se dari, ale druha strana velmi spatne rozumi, tok reci je silne deformovan (to se tezko popisuje, chce to slyset), je nutne mluvit pomalu. prodleva je sice znacna, ale to by takovy problem nebyl, da se na to zvyknout - staci si neskakat do reci.
na zdejsi upozorneni sem skype preinstaloval verzi pro pomalejsi stroje, ale fakt sem zadny posun k lepsimu nezaznamenal.
skype sem pouzival jiz na compactu. fungoval daleko lepe, ale priznaky popisovane vyse se v mensi mire objevovaly take.
jinak musim rici, ze sem vzdy opravdu prekvapen, kdyz zde ctu prispevky o tom, jak je qtek/wizard/vario v podstate stejne rychly jako compact a jine stroje. ja mam tedy zkusenost naprosto jinou. nektere aplikace sem byl nucen prestat pouzivat uplne (a to i pres deklarovanou podporu systemu wm5), dalsi pouzivam jinak nastavene...
na zdejsi upozorneni sem skype preinstaloval verzi pro pomalejsi stroje, ale fakt sem zadny posun k lepsimu nezaznamenal.
skype sem pouzival jiz na compactu. fungoval daleko lepe, ale priznaky popisovane vyse se v mensi mire objevovaly take.
jinak musim rici, ze sem vzdy opravdu prekvapen, kdyz zde ctu prispevky o tom, jak je qtek/wizard/vario v podstate stejne rychly jako compact a jine stroje. ja mam tedy zkusenost naprosto jinou. nektere aplikace sem byl nucen prestat pouzivat uplne (a to i pres deklarovanou podporu systemu wm5), dalsi pouzivam jinak nastavene...
To jsi uz za tech par minut co jsem do sekce software dal odkaz na stazeni stihl preinstalovat a i zkusit volat s novou verzi?.. :O :) To jsi docela rychlej.. :yes: No, tak jsem si do Universala hodil tu verzi pro šnečí procesory a hádejte co se stalo.. Běhá to na 520MHz CPU jak blesk! :yes: :))
[QUOTE="Miloš Strouhal"]To jsi uz za tech par minut co jsem do sekce software dal odkaz na stazeni stihl preinstalovat a i zkusit volat s novou verzi? [/QUOTE]
kdepak, do sekce sw vubec nechodim - objevilo se to zde v prispevku v 15:37, takze do pul osmy sem mel casu dost...
kdepak, do sekce sw vubec nechodim - objevilo se to zde v prispevku v 15:37, takze do pul osmy sem mel casu dost...
[QUOTE="john"]uz sem to psal v tematu k prvnim sedesati minutam s qtek 9100 - skype bezi, spojeni se dari, ale druha strana velmi spatne rozumi, tok reci je silne deformovan (to se tezko popisuje, chce to slyset), je nutne mluvit pomalu. prodleva je sice znacna, ale to by takovy problem nebyl, da se na to zvyknout - staci si neskakat do reci.
jinak musim rici, ze sem vzdy opravdu prekvapen, kdyz zde ctu prispevky o tom, jak je qtek/wizard/vario v podstate stejne rychly jako compact a jine stroje. ja mam tedy zkusenost naprosto jinou. nektere aplikace sem byl nucen prestat pouzivat uplne (a to i pres deklarovanou podporu systemu wm5), dalsi pouzivam jinak nastavene...[/QUOTE]
ludia uz by ste mohli niekto povedat ci je to ozaj pomale a neda sa to normalne pouzivat (viac aplikacii, mp3 na pozadi,...), alebo je vario v pohode.... uz som z toho zufaly :mad:
jinak musim rici, ze sem vzdy opravdu prekvapen, kdyz zde ctu prispevky o tom, jak je qtek/wizard/vario v podstate stejne rychly jako compact a jine stroje. ja mam tedy zkusenost naprosto jinou. nektere aplikace sem byl nucen prestat pouzivat uplne (a to i pres deklarovanou podporu systemu wm5), dalsi pouzivam jinak nastavene...[/QUOTE]
ludia uz by ste mohli niekto povedat ci je to ozaj pomale a neda sa to normalne pouzivat (viac aplikacii, mp3 na pozadi,...), alebo je vario v pohode.... uz som z toho zufaly :mad:
Zitra rano mi prileti Dopod 818 pro takze bud jeste zitra vecer nebo v utery podam opravdu objektivni poznatky a jsem kritik neuprosny :-D (napr.Vario jsem vyhodil za 2 dny :-) ale je pravda ze jsem hlavne nemel cas lovit kompatibilni aplikace ktere v te dobe vicemene neexistovaly , dnes je situce uz lepsi takze se testum budu venovat vice :-)
[QUOTE="Kill007"]Tak jsem se stal take majitelem MDA Vario, a prvni vec, s cim si nevim rady jako byvaly palmista (toto je moje prvni PDA s WM), jak nastavit zadavani znaku pomoci rozpoznavani pisma (obdoba graffiti). V manualu v kapitole 2 se pise o Block Recognizeru, Letter Recognizeru a Transcriberu (ten jsem nasel na strankach Microsoftu). V nastaveni Zadavani lze vybrat pouze Klavesnici a PhonePad. Po BR ci LR ani stopy. Lze je nekde ziskat, nebo manual jenom lze?
Co se tyka Skype, zkousel jsem ho dnes, zhruba pul hodinovy hovor s dodavanym HF, obcas jsem sice protejsi stranu neslysel uplne v poradku (tak tri ctyri vypadky), jinak to bylo ok.[/QUOTE]
Mam stejny problem(graffiti). Vi nekdo, co s tim?
Co se tyka Skype, zkousel jsem ho dnes, zhruba pul hodinovy hovor s dodavanym HF, obcas jsem sice protejsi stranu neslysel uplne v poradku (tak tri ctyri vypadky), jinak to bylo ok.[/QUOTE]
Mam stejny problem(graffiti). Vi nekdo, co s tim?
[QUOTE="burticek"][QUOTE="Kill007"].[/QUOTE]
Mam stejny problem(graffiti). Vi nekdo, co s tim?[/QUOTE]
veskery nastaveni najdete bud v nastaveni primo u zadavaci plosky nebo v "startmenu-nastaveni-vstup". Nic vic tam neni. Palamckymu grafitti asi bude nejbliz letter a block recognizer.
Pokud jste si na palmu mohli definovat tvar jednotlivych pismenek, tak to tady neni.
A hlavne - mate QWERTY! psani po LCD by bylo jeji zneucteni, to si tu klavesnici muzete rovnou odmontovat :)
Mam stejny problem(graffiti). Vi nekdo, co s tim?[/QUOTE]
veskery nastaveni najdete bud v nastaveni primo u zadavaci plosky nebo v "startmenu-nastaveni-vstup". Nic vic tam neni. Palamckymu grafitti asi bude nejbliz letter a block recognizer.
Pokud jste si na palmu mohli definovat tvar jednotlivych pismenek, tak to tady neni.
A hlavne - mate QWERTY! psani po LCD by bylo jeji zneucteni, to si tu klavesnici muzete rovnou odmontovat :)
[QUOTE="Losos"]Zitra rano mi prileti Dopod 818 pro takze bud jeste zitra vecer nebo v utery podam opravdu objektivni poznatky a jsem kritik neuprosny :-D (napr.Vario jsem vyhodil za 2 dny :-) ale je pravda ze jsem hlavne nemel cas lovit kompatibilni aplikace ktere v te dobe vicemene neexistovaly , dnes je situce uz lepsi takze se testum budu venovat vice :-)[/QUOTE]
Tak to by me zajimalo cim se po vykonovy strance HTC Prophet lisi od HTC Wizardu, ze od toho tolik ocekavas. Maj stejnej CPU..
Tak to by me zajimalo cim se po vykonovy strance HTC Prophet lisi od HTC Wizardu, ze od toho tolik ocekavas. Maj stejnej CPU..
Jo, taky mě zaráží, že tyto aplikace nejsou v systému přístupný (Block Recognizer, Letter Recognizer). :?:
[QUOTE="adamekma"]veskery nastaveni najdete bud v nastaveni primo u zadavaci plosky nebo v "startmenu-nastaveni-vstup". Nic vic tam neni.[/QUOTE]
No prave, ze tam to nastaveni neni. U MDAc jsem to nasel hned, ale ve Variu je jen klavesnice a PhonePad :-( Jasne, ze pouzivam HW klavesnici, ale nechce se mi ji porad vytahovat kvuli par pismenkum a kdyz jedu v MHD, tak se mi blbe trefuje do SW klavesnice, tudiz jsem chtel pouzivat psani rukou a jak je videt, nejsem jediny, kdo to nemuze najit. Ze by nejakej bug?
No prave, ze tam to nastaveni neni. U MDAc jsem to nasel hned, ale ve Variu je jen klavesnice a PhonePad :-( Jasne, ze pouzivam HW klavesnici, ale nechce se mi ji porad vytahovat kvuli par pismenkum a kdyz jedu v MHD, tak se mi blbe trefuje do SW klavesnice, tudiz jsem chtel pouzivat psani rukou a jak je videt, nejsem jediny, kdo to nemuze najit. Ze by nejakej bug?
Mozna se tmobilu nechtela pro Block/Letter Recognizer vyrabet ceska podpora, tak jej pro jistotu uplne vyhodil a nebo to neobsahuji jiz samy WM5 :(
[QUOTE="stj"]
ludia uz by ste mohli niekto povedat ci je to ozaj pomale a neda sa to normalne pouzivat (viac aplikacii, mp3 na pozadi,...), alebo je vario v pohode.... uz som z toho zufaly :mad: [/QUOTE]
no, vzhledem k tomu, ze naprosto ruzne nazory zde slysis od majitelu uz dva mesice, nezbyva, nez to vyzkouset na vlastni kuzi. nic noveho se uz asi nedozvis, urcite se uz vsichni neshodneme. dle meho je wizard velmi pomalej, pri nektere cinnosti je to znat vice, pri jine mene. zklaman ale nejsem, protoze sem to ocekaval. nemam z toho radost, ale klavesnice, wifi a nejnovejsi system mi za to stoji. a jak sem rikal uz nekolikrat - stejne mam zarizeni do dalsi vymeny vzdy pul roku az rok, tak to s nim vydrzim...
ludia uz by ste mohli niekto povedat ci je to ozaj pomale a neda sa to normalne pouzivat (viac aplikacii, mp3 na pozadi,...), alebo je vario v pohode.... uz som z toho zufaly :mad: [/QUOTE]
no, vzhledem k tomu, ze naprosto ruzne nazory zde slysis od majitelu uz dva mesice, nezbyva, nez to vyzkouset na vlastni kuzi. nic noveho se uz asi nedozvis, urcite se uz vsichni neshodneme. dle meho je wizard velmi pomalej, pri nektere cinnosti je to znat vice, pri jine mene. zklaman ale nejsem, protoze sem to ocekaval. nemam z toho radost, ale klavesnice, wifi a nejnovejsi system mi za to stoji. a jak sem rikal uz nekolikrat - stejne mam zarizeni do dalsi vymeny vzdy pul roku az rok, tak to s nim vydrzim...
[QUOTE="Saman"][QUOTE="Losos"]Zitra rano mi prileti Dopod 818 pro takze bud jeste zitra vecer nebo v utery podam opravdu objektivni poznatky a jsem kritik neuprosny :-D (napr.Vario jsem vyhodil za 2 dny :-) ale je pravda ze jsem hlavne nemel cas lovit kompatibilni aplikace ktere v te dobe vicemene neexistovaly , dnes je situce uz lepsi takze se testum budu venovat vice :-)[/QUOTE]
Tak to by me zajimalo cim se po vykonovy strance HTC Prophet lisi od HTC Wizardu, ze od toho tolik ocekavas. Maj stejnej CPU.. [/QUOTE]
no tak na to sem taky docela zvedavej, jakej bude rozdil. dle toho co sem se o dopodu 818 (compactu 2) docetl, je to totez jako wizard, pouze v jinem "obalu". drzim palce, ale trochu se obavam. urcite dej vedet.
Tak to by me zajimalo cim se po vykonovy strance HTC Prophet lisi od HTC Wizardu, ze od toho tolik ocekavas. Maj stejnej CPU.. [/QUOTE]
no tak na to sem taky docela zvedavej, jakej bude rozdil. dle toho co sem se o dopodu 818 (compactu 2) docetl, je to totez jako wizard, pouze v jinem "obalu". drzim palce, ale trochu se obavam. urcite dej vedet.
Vykonove urcite rozdil neni , mysle jsem tim jen ze ted mam cas to poradne vyzkouset - kdyz jsem mel kdysi Vario tak nebyla ani moznost testovat - nic na to nebezelo . Mimochodem uz ho mam :-)) A designove je to nejhezci MDA/XDA co jsem drzel v ruce ..... jinak na nic jineho nebyl cas - nez si ho prohlednout :-D
Hned mam dotaz na uzivatel Wizardu ... na MDAc jsem byl zvykly po hardresetu bloknout instalaci veci z extended a pak si vybrat rucne co z toho chci , udelal jsem to na Dopodu stejne , nic se tam nenainstalovalo , ale nevidim extended abych si z ni vybral :-( Jinak je tam i PhonePad (InteliPad) a ma CESKY slovnik :-))
Potrebujes Extended ROM Unlocker treba odsud:
http://buzzdev.net/index.php option=com_content&task=view&id=28&Itemid=45
Nainstalujes, softresetnes a....vidis ER, navic se objevi jako storage card2, lze do ni zapisovat :)
Vice informaci pak:
http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=33680
http://buzzdev.net/index.php option=com_content&task=view&id=28&Itemid=45
Nainstalujes, softresetnes a....vidis ER, navic se objevi jako storage card2, lze do ni zapisovat :)
Vice informaci pak:
http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=33680
[QUOTE="john"][QUOTE="stj"]
no, vzhledem k tomu, ze naprosto ruzne nazory zde slysis od majitelu uz dva mesice, nezbyva, nez to vyzkouset na vlastni kuzi. nic noveho se uz asi nedozvis, urcite se uz vsichni neshodneme. dle meho je wizard velmi pomalej, pri nektere cinnosti je to znat vice, pri jine mene. zklaman ale nejsem, protoze sem to ocekaval. nemam z toho radost, ale klavesnice, wifi a nejnovejsi system mi za to stoji. a jak sem rikal uz nekolikrat - stejne mam zarizeni do dalsi vymeny vzdy pul roku az rok, tak to s nim vydrzim...[/QUOTE]
...hmm.na moj vkus trosku drahe skusanie... ale asi maspravdu. nic ine nezostava :(
no, vzhledem k tomu, ze naprosto ruzne nazory zde slysis od majitelu uz dva mesice, nezbyva, nez to vyzkouset na vlastni kuzi. nic noveho se uz asi nedozvis, urcite se uz vsichni neshodneme. dle meho je wizard velmi pomalej, pri nektere cinnosti je to znat vice, pri jine mene. zklaman ale nejsem, protoze sem to ocekaval. nemam z toho radost, ale klavesnice, wifi a nejnovejsi system mi za to stoji. a jak sem rikal uz nekolikrat - stejne mam zarizeni do dalsi vymeny vzdy pul roku az rok, tak to s nim vydrzim...[/QUOTE]
...hmm.na moj vkus trosku drahe skusanie... ale asi maspravdu. nic ine nezostava :(
Zitra tomu bude tyden, co budu Vario mit a muzu prohlasit, ze jsem s nim spokojen. Mohlo by to pravda byt lepsi, ale i tak. Rychlost mi prijde dostacujici a klavesnice, wi-fi a dalsi byt mensi vylepseni mi skvele padla do noty.
[QUOTE="MultiTricker"]Zitra tomu bude tyden, co budu Vario mit a muzu prohlasit, ze jsem s nim spokojen. Mohlo by to pravda byt lepsi, ale i tak. Rychlost mi prijde dostacujici a klavesnice, wi-fi a dalsi byt mensi vylepseni mi skvele padla do noty.[/QUOTE]
otazocka - prosim ta aka je praca pri viacerych otvorenych programoch ? stiha to napr mp3 na pozadi a browsovanie na webe, citanie el.knihy resp wordoveho dokumentu, kalendara a pod ?
otazocka - prosim ta aka je praca pri viacerych otvorenych programoch ? stiha to napr mp3 na pozadi a browsovanie na webe, citanie el.knihy resp wordoveho dokumentu, kalendara a pod ?
No , mp3 a zároveň web - při načítání stránek a posunu stránky zvuk zadrhává , v benchmarku TCMP ukazuje více než 2x méně nežli MDAc (Omap 159,7 AS , xscale 400MHz 417,55) , jinak při "běžném" používání rozdíl nijak zvlášť poznat není .
[QUOTE="Losos"]No , mp3 a zároveň web - při načítání stránek a posunu stránky zvuk zadrhává , v benchmarku TCMP ukazuje více než 2x méně nežli MDAc (Omap 159,7 AS , xscale 400MHz 417,55) , jinak při "běžném" používání rozdíl nijak zvlášť poznat není . [/QUOTE]
hmm :? ... pre mna je pri dlhych cestach dost bezne citanie / editovanie vo worde a pocuvanie mp3...
hmm :? ... pre mna je pri dlhych cestach dost bezne citanie / editovanie vo worde a pocuvanie mp3...
Word tomu zrovna nevadi , ani excel , ale webové stránky s mp3 dohromady přivádí stroj do stavu ze kterého vede cesta ven už jedině přest softreset :-D
Zase takova katastrofa, jak pise losos to není. Posloucham Pocketmusic, pisu tento post v PIE, pripojeny přes WiFi a zadneho zadrhnuti jsem si zatím nevsiml.Stejne tak se zda, ze lze jednoduse browsit a text nasledne zkopirovat do wordu.
Neni to tak hrozne ?? Je to jeste horsi :-D Browseni i bez mp3 privede stroj do stavu absolutni tuhosti kdy NEMUZES DELAT VUBEC NIC !! :-) Staci trochu slabsi signal ci vetsi vytizenost bts (napr.v obchodnim centru kde jsem to zkousel) tim se zpomali nacitani stranek a behem nacitani je HTC totalne vyrizenej !! V pripade plynuleho prisunu dat (wifi - BT) to je vicemene bez problemu - ale jak rikam staci malo .... a MDA je mrtvola k nicemu ......